×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 575

Καθαρός εμπρησμός τελικά η φωτιά στα δικαστήρια Ρόδου! Βρέθηκε και σημείωμα στο χώρο.

Μάρτιος 14, 2014
jumbo-banner

Στις φλόγες παραδόθηκε σήμερα το πρωί η αίθουσα 1 στο ακροατήριο του Πρωτοδικείου της Ρόδου, από εμπρηστική ενέργεια όπως έγινε γνωστό πριν από λίγο.

Το γεγονός έχει κινητοποιήσει τις αρμόδιες αρχές ασφαλείας, την Πυροσβεστική Υπηρεσία Ρόδου και βέβαια έχει προκαλέσει έντονο προβληματισμό για το πως ακριβώς έγινε το περιστατικό μέσα στο δικαστικό μέγαρο της Ρόδου.
Για το ποιός ή ποιοί δηλαδή κινήθηκαν με τέτοιο σχέδιο καταφέρνοντας ενώ το δικαστήριο ήταν ήδη ανοικτό να μπουν ανενόχλητοι στην αίθουσα συνεδριάσεων να βάλουν φωτιά και να αφήσουν και απειλητικό σημείωμα που μιλούσε για δικαιοσύνη εξαπολύοντας παράλληλα ύβρις προς τους δικαστές και τους εισαγγελείς.

Στο δικαστικό μέγαρο Ρόδου, βρέθηκε από την πρώτη στιγμή, κλιμάκιο αξιωματικών της ασφάλειας Ρόδου και του ανακριτικού Τμήματος της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ρόδου που συγκεντρώνουν στοιχεία και μαρτυρίες στο πλαίσιο διερεύνησης της υπόθεσης.

Η φωτιά φαίνεται να ξεκίνησε από τα έδρανα στο αριστερό μέρος της αίθουσας.

Βαριά θλίψη πάντως προκαλεί η ολοσχερής καταστροφή της εικόνας Του Εσταυρωμένου, πάνω ακριβώς από την έδρα, που ήταν ανεκτίμητης αξίας και μοναδικής ομορφιάς.

Πηγή: rodiaki.gr

ferriesingreece2

kalimnos

sportpanic03

 

 

eshopkos-foot kalymnosinfo-foot kalymnosinfo-foot nisyrosinfo-footer lerosinfo-footer mykonos-footer santorini-footer kosinfo-foot expo-foot