ΣΥΡΙΖΑ Κω: Η ΝΔ Κω να ζητήσει συγνώμη από τον λαό για τα δικά της απλήρωτα δάνεια της δικής της κυβέρνησης

Νοέμβριος 12, 2015
jumbo-banner

Η Νέα Δημοκρατία πρώτα πρέπει να ζητήσει συγγνώμη από τον ελληνικό λαό για την καταστροφή της χώρας και τα δικά της απλήρωτα δάνεια που φόρτωσε στις πλάτες των Ελλήνων και μετά να μιλά. Το ίδιο και η Οργάνωσή της στην Κω.

Όσες ανακοινώσεις κι αν δημοσιεύσει δε μπορεί να κρύψει τη μόνιμη απουσία της στα προβλήματα του νησιού. Έρχεται ξανά με την ίδια στείρα άρνηση, δίχως καμία ουσιαστική πρόταση και με προσωπική επίθεση στο συμπατριώτη μας βουλευτή Ηλία Καματερό, να δείξει το δήθεν ενδιαφέρον της για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το νησί μας από τις αυξημένες προσφυγικές και μεταναστευτικές ροές.
Όταν από το Σεπτέμβριο του 2014, με κυβέρνηση ΝΔ – ΠΑΣΟΚ, είχε αρχίσει η όξυνση του προβλήματος δεν είδαμε καμία παρέμβασή της για την αντιμετώπισή του. Φυσικά δε μπορούσε να πει οτιδήποτε γιατί γνώριζαν τα στελέχη της ότι η συγκυβέρνηση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ δεν είχε κανένα σχεδιασμό για την αντιμετώπιση της κατάστασης. Άλλωστε δεν είχε συμπεριλάβει στον Προϋπολογισμό του 2015 ούτε ένα ευρώ για το μεταναστευτικό. Κατέστρεψαν την οικονομία και άφησαν τη χώρα απροστάτευτη από όλες τις πλευρές.

Όταν από τον περασμένο Ιούλιο πλημμύρισε το κέντρο και οι δημόσιοι χώροι της πόλης από κυνηγημένους ανθρώπους που κοιμούνταν στο πεζοδρόμιο, δίχως να τους επιτρέπεται ούτε πρόσβαση σε τουαλέτα, δεν είδαμε καμία ευαισθησία.
Όταν δυσφημίζονταν η τουριστική Κως από τις εικόνες που μεταδίδονταν όλο το καλοκαίρι σε όλο τον κόσμο με τις σκηνές έξω από το Αστυνομικό Τμήμα, στην παραλία, στο γήπεδο, δεν είδαμε καμία πρόταση ή προσπάθεια συμβολής σε λύση.
Αυτά πληρώνει σήμερα το νησί μας. Αυτές οι εικόνες αμαύρωσαν την εικόνα της φιλόξενης Κω σε όλη την τουριστική Ευρώπη.
Επειδή το πρόβλημα είναι μεγάλο και δε χρειάζονται πολλά λόγια αν η Οργάνωση Κω της Ν.Δ. έχει κάποια ρεαλιστική πρόταση, που θα βοηθάει στην επίλυση των προβλημάτων, ας την καταθέσει δημοσίως.

Αν όχι ας στηρίξει εποικοδομητικά τις προσπάθειες της κυβέρνησης για την αντιμετώπιση της κατάστασης.
Εικόνες σαν τις φετινές, που συνεχίζονται ακόμη στο κέντρο της Κω, δεν πρέπει να επαναληφθούν. Αυτές οι εικόνες εκτός από απάνθρωπες αποδείχθηκαν και καταστροφικές.
Όσον αφορά στη Νέα Δημοκρατία ας φροντίσει να πληρώσει τα δανεικά της και μετά θα έχει πολλά χρόνια στην αντιπολίτευση να ξαναδεί τα λάθη της.


Γραφείο Τύπου Ο.Μ. ΣΥΡΙΖΑ Κω

ferriesingreece2

kalimnos

sportpanic03

 

 

eshopkos-foot kalymnosinfo-foot kalymnosinfo-foot nisyrosinfo-footer lerosinfo-footer mykonos-footer santorini-footer kosinfo-foot expo-foot