Το ανοικτό μικρόφωνο που καίει τον Λιάγκα - Οφείλει να απολογηθεί για την ατάκα του στο «The Voice» (Video)

Ιούνιος 10, 2015
jumbo-banner

Ούτε την ψηφίζουν τα πιτσιρίκια κύριε Λιάγκα όπως αναφέρατε, αλλά ούτε και η Κύπρος των 700.000 μπορεί να στείλει μια παίκτρια με τις ψήφους από το νησί μόνο στον ημιτελικό.

Κάποιο θέμα , είτε προσωπικό είτε γενικά με τους Κύπριους τραγουδιστές φαίνεται να έχει ο Γιώργος Λιάγκας, αφού αντέδρασε όταν ανακοινώθηκε ότι στο επόμενο Live πέρασε από τους ψήφους του κοινού Κύπρια τραγουδίστρια αναφέρει το lifenewscy.com. Ενώ μάλιστα νόμιζε ότι το μικρόφωνο του ήταν κλειστό μίλησε με άτσαλο και άκομψο τρόπο και όχι σαν παρουσιαστής του Show για την συμπατριώτισσα μας.

Ο λόγος για την Κατερίνα Καμπανέλλη που με την ερμηνεία της κέρδισε το κοινό που της έδωσε το εισιτήριο για τον ημιτελικό του «The Voice» γεγονός που δεν άρεσε στον παρουσιαστή που έκανε και πάλι τη γκάφα του, το συνηθίζει άλλωστε τελευταία, λέγοντας στους άλλους δυο παίκτες, τον Άκη Παναγιωτίδη και την Εύα Τσάχρα ότι πάλι πέρασε η Κύπρια, θεωρώντας ότι αυτό έγινε άδικα, αφού είπε και στους δυο ότι ήταν καλύτεροι της.
11270059 583267575147609 8831348367422384677 o

Πολλοί μπορεί να προσπέρασαν το εν λόγω περιστατικό όμως αν ξαναδείτε το βίντεο θα ακούσετε ότι τελικά αυτός ο άνθρωπος, κάποιο πρόβλημα έχει, είτε με την Κατερίνα Καμπανέλλη είτε με τους τραγουδιστές από το νησί μας γενικά.

Άλλωστε ακόμα και στην εκπομπή του, η μόνη που δεν έχει περάσει ως καλεσμένη είναι η 20χρονη τραγουδίστρια από τη Λεμεσό, γεγονός που γεννά ερωτήματα τα οποία η παραγωγή του Voice αλλά και ο κύριος Λιάγκας προσωπικά πρέπει να απαντήσει αλλά και να απολογηθεί για αυτά που είπε καθώς τον εκθέτουν ανεπανόρθωτα.



ferriesingreece2

kalimnos

sportpanic03

 

 

eshopkos-foot kalymnosinfo-foot kalymnosinfo-foot nisyrosinfo-footer lerosinfo-footer mykonos-footer santorini-footer kosinfo-foot expo-foot