7000 Watt "θα χτυπήσουν" το Lab Art Cafe το Σάββατο 3/12

Νοέμβριος 29, 2016
jumbo-banner

Το Lab Art Cafe επέστρεψε..... και μας ετοίμασε για αρχή ένα διαφορετικό και δυνατό Live για το Σάββατο 03/12 και ώρα 22:00.

Πέντε όμορφα και ταλαντούχα αγόρια... έρχονται να μας φτιάξουν τη διάθεση..  Ο Αλέξανδρος στη φωνή, ο Δημήτρης στην κιθάρα και στη φωνή, ο Βασίλης στο μπάσο, ο Βαλάντης στα τύμπανα και ο Νεκτάριος στην κιθάρα και στη φωνή.

Τηλέφωνο Κρατήσεων: 22420 26767

Μερικές πληροφορίες για τους 7.000 Watt.

Οι 7000 Watt είναι μια μπάντα που δημιουργήθηκε περίπου πριν εννιά χρόνια, όμως το καλοκαίρι του 2015 ήταν καθοριστικό για την πορεία της, αφού σε μία ζωντανή εμφάνιση που είχαν, τους ανακάλυψε ο συνθέτης και παραγωγός Βαγγέλης Κοντόπουλος. Σε συνεργασία μαζί του πραγματοποίησαν πολλές καλοκαιρινές live εμφανίσεις, και έχουν μπει στο στούντιο για να ολοκληρώσουν την παραγωγή του πρώτου άλμπουμ τους. Η τωρινή σύνθεση του γκρουπ αποτελείτε, από τους Δημήτρη Βασιλαρά (Η.κιθάρα – φωνή), Αλέξανδρο Στεφάνου(Α.κιθάρα-φωνή) και πλέον μαζί τους είναι και ο Βαγγέλης Κοντόπουλος (μπάσο- κρουστά). Κινούνται μουσικά με γνώμονα pop & rock μονοπάτια, σε ένα τρίωρο πρόγραμμα που πολλές φορές επιμηκύνεται, με κύριο σκοπό να παρασύρουν με τον ρυθμό τους το κοινό και να μετατρέψουν την κάθε εμφάνιση τους σε ένα ατελείωτο πάρτι, κάτι που καταφέρνουν τελικά.

Οι μουσικές συνθέσεις του γκρουπ έχουν ελληνικό στίχο, διασκευάζουν όμως, τόσο ελληνικά, όσο και ξένα γνωστά-αγαπημένα κομμάτια για το ευρύ κοινό. 

Το βίντεο που μου έκανε γνωστούς τους 7.000 Watt, απολαύστε τους:

7000 Watt στο Lab

ferriesingreece2

kalimnos

sportpanic03

 

 

eshopkos-foot kalymnosinfo-foot kalymnosinfo-foot nisyrosinfo-footer lerosinfo-footer mykonos-footer santorini-footer kosinfo-foot expo-foot