Υδροχόε, με τη Σελήνη στο ζώδιό σου σήμερα, γίνεσαι πρωταγωνιστής όπου κι αν βρεθείς.

Ιούλιος 19, 2019 Σχολιάστε πρώτοι!
jumbo-banner

Τo Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπει το ζώδιό σας. Τι λένε για σήμερα τα ζώδια, 19 Ιουλίου;

Κριός
Η Σελήνη βρίσκεται στον Υδροχόο και εντείνει τη διάθεση να βρεθείς με φιλικά σου πρόσωπα, να συζητήσεις μαζί τους για κοινωνικά θέματα που σε απασχολούν, να εκφράσεις επαναστατικές ιδέες που μπορεί να γίνουν κοινοί στόχοι. Σημαντικό είναι για εσένα να έρθεις σε επαφή με συλλόγους και οργανώσεις καθώς θέλεις να προσφέρεις μέσα από ομάδες και λειτουργείς καλύτερα μέσα σε αυτές. Ιδιαίτερα προσεκτικός θα πρέπει να είσαι σε ξαφνικά ξεσπάσματα και εριστική διάθεση απέναντι σε πρόσωπα που δεν συμφωνούν μαζί σου, γιατί αυτό θα δημιουργήσει καυγάδες και προβλήματα στις φιλίες σου.

Ταύρος
Η Σελήνη βρίσκεται στον Υδροχόο καλείσαι να αντιμετωπίσεις επαγγελματικές υποχρεώσεις και ευθύνες που αυξάνονται και σε πιέσουν ψυχολογικά. Το άγχος είναι εμφανές, όμως είναι ιδανική συνθήκη για να εμπιστευτείς τον εαυτό σου και να δείξεις τις ικανότητες που έχεις για να επιτύχεις την πολυπόθητη εξέλιξη και την αναγνώριση σου στον επαγγελματικό τομέα. Προσπάθησε να αποφύγεις την ένταση και τις συγκρούσεις με ανώτερους ή πρόσωπα σημαντικά στην καριέρα, καθώς η αδιαλλαξία θα οδηγήσει σε κόντρες που αυτές δεν θα ωφελήσουν την εξέλιξη των επαγγελματικών φιλοδοξιών σου.

Δίδυμοι
Η Σελήνη βρίσκεται στον Υδροχόο και στρέφει το ενδιαφέρον σου σε πνευματικά ενδιαφέροντα που μπορεί να ανοίγουν τους ορίζοντές σου και στο πώς θα πάρεις περισσότερες πληροφορίες για νέες κουλτούρες και πολιτισμούς. Επιδιώκεις να βρεθείς με πρόσωπα του ευρύτερου συγγενικού και φιλικού του περιβάλλοντος και να περάσεις όμορφες στιγμές διασκέδασης μαζί τους. Πρόσεξε όμως γιατί φανατίζεται υποστηρίζοντας τις απόψεις σου και μπορεί να δημιουργήσεις εντάσεις. Θυμήσου ακόμα ότι η αμέλεια και πιθανή αφέλεια θα στοιχίσουν σε καθημερινές υποχρεώσεις γιατί τα λάθη δεν αποκλείονται.

Καρκίνος
Η Σελήνη βρίσκεται στον Υδροχόο και επικεντρώνεις την προσοχή σου κυρίως σε ότι αφορά ζητήματα οικονομικής φύσεως σε σχέση με τρίτους (τράπεζες, δημόσιο, ασφαλιστικούς οργανισμούς), κληρονομικά θέματα αλλά και επιχειρηματικές κινήσεις που μπορεί να σε ενδιαφέρουν και θέλεις να δραστηριοποιηθείς. Η καχυποψία είναι έντονη, όμως λειτουργεί σαν εμπόδιο στις όποιες εξελίξεις, προτιμότερο είναι να εμπιστευτείς τη διαίσθησή σου η οποία σε καθοδηγεί με μοναδικό τρόπο. Οι συγκρούσεις στη σχέση σου δεν αποκλείονται καθώς ανασφάλειες και φόβοι έρχονται στην επιφάνεια και επηρεάζουν τη διάθεσή σου.

Λέων
Η Σελήνη βρίσκεται στον Υδροχόο και έντονα σε ενδιαφέρουν οι διαπροσωπικές σου σχέσεις καθώς αυτό που επιδιώκεις είναι να επικρατήσει ηρεμία και ισορροπία αποφεύγοντας τις εντάσεις που μπορεί να φέρουν απομάκρυνση. Ο φόβος της μοναξιάς είναι έντονος και πιθανόν να σε οδηγήσει στο να υποχωρείς, προσπάθησε όμως να δείχνεις πραγματικά αυτά που θέλεις και να μην καταπιέζεσαι. Πιθανές είναι οι προτάσεις για επαγγελματικές συνεργασίες που μπορούν να αποδώσουν πολλά. Επικεντρώνεσαι στην εμφάνισή σου, να αρέσεις, να φλερτάρεις και η έντονη κοινωνικότητα που σε διέπει βοηθά στο να υπάρξουν πολλές κατακτήσεις που θα σε επιβεβαιώσουν.

Παρθένος
Η Σελήνη βρίσκεται στον Υδροχόο και η καθημερινότητα δείχνει τα δόντια της καθώς οι ρυθμοί αυξάνονται και επωμίζεσαι περισσότερες υποχρεώσεις και αγγαρείες στις οποίες θα πρέπει να ανταποκριθείς. Το άγχος, η γκρίνια, η επίκριση κάνουν την εμφάνισή τους και μπορεί να επηρεάσουν τη σχέση σου με συναδέλφους δημιουργώντας προστριβές. Είναι ιδανική συνθήκη να βάλεις την άσκηση στη ζωή σου γιατί με αυτό τον τρόπο θα καταφέρεις να ισορροπήσεις τη διάθεσή σου και να εκτονώσεις την ένταση που υπάρχει. Ένα νέο πρόγραμμα διατροφής μπορεί επίσης να σου δώσει περισσότερη ενέργεια για να ανταποκριθεί στις υψηλές απαιτήσεις.

Ζυγός
Η Σελήνη βρίσκεται στον Υδροχόο και νιώθεις μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση από ποτέ, κάτι που σε οδηγεί στο να πρωταγωνιστήσεις σε όποια παρέα και να βρεθείς εκφράζοντας έντονα τα συναισθήματα σου. Όμως δεν αποκλείεται να ενοχλήσει η συμπεριφορά σου καθώς προσπαθώντας να γίνεις το επίκεντρο του ενδιαφέροντος μπορεί να γίνει έντονα εγωιστής. Η χαρά, η παιδικότητα, ο έρωτας σε κατακλύζουν και αυτό γίνεται εντονότερο στην προσωπική σου ζωή. Η διασκέδαση επίσης είναι σημαντικός παράγοντας, όπως και η ενασχόληση με την τέχνη, γι’ αυτό και βάζεις καλλιτεχνικά δρώμενα και εκδηλώσεις στο πρόγραμμά σου.

Σκορπιός
Η Σελήνη βρίσκεται στον Υδροχόο και η ανάγκη να βρεθείς με την οικογένειά σου είναι κυρίαρχη καθώς θέλεις να έρθεις σε επαφή με τις ρίζες σου και τα οικεία πρόσωπα επιθυμώντας να νιώσεις ασφάλεια τρυφερότητα και θαλπωρή. Οι μνήμες σε κατακλύζουν και μπαίνεις σε μία διαδικασία απολογισμού των τελευταίων πεπραγμένων σου που οδηγεί στην εσωστρέφεια. Έντονη είναι η κυκλοθυμία και η ανάγκη να κατευθύνεις τα πράγματα όπως εσύ επιθυμείς, αυτό όμως θα προκαλέσει εντάσεις και δυσαρέσκεια στο οικογενειακό περίγυρο. Προσπάθησε να διαχειριστείς αυτή σου την ψυχολογία για να αποφύγεις τις προστριβές.

Τοξότης
Η Σελήνη βρίσκεται στον Υδροχόο και η ανάγκη για επικοινωνία και διασκέδαση είναι κυρίαρχη. Στρέφεσαι στο κοντινό σου περιβάλλον (αδέρφια, ξαδέρφια ,κολλητοί φίλοι) και επιδιώκεις να βρεθείς και να συζητήσεις μαζί τους περνώντας χαλαρές στιγμές. Η νευρικότητα είναι ένας παράγοντας που μπορεί να επηρεάσει τη σχέση σου, καλό είναι να κρατήσει χαμηλούς τόνους. Πιθανές είναι οι μετακινήσεις για επαγγελματικούς λόγους που θα σε βοηθήσουν να ξεφύγεις από τα τριμμένα και να πάρεις βαθιές ανάσες μακριά από τη ρουτίνα. Το εμπόριο, η επικοινωνία και οι δημόσιες σχέσεις σε απασχολούν έντονα και δεν αποκλείεται να υπάρξουν συμφωνίες που θα σε ικανοποιήσουν.

Αιγόκερως
Η Σελήνη βρίσκεται στον Υδροχόο και ζητήματα οικονομικής φύσεως, εκκρεμότητες και λογαριασμοί έρχονται στο προσκήνιο και προσπαθείς να τους ταχτοποιήσεις. Η ανασφάλεια είναι έντονη και αυτή προκαλείται κυρίως από την οικονομική σου ευχέρεια ή μη, καλό είναι βέβαια να μην ταυτίζεις την αξία σου με τον προϋπολογισμό σου και να απεμπλακείς από αυτό καθώς θα λειτουργήσει απελευθερωτικά στην ψυχολογία σου. Προσοχή επίσης σε περιττά έξοδα και σπατάλες αφού αργότερα το πιθανότερο είναι να μετανιώσεις. Το πάθος και ο ερωτισμός λειτουργούν ευεργετικά στην προσωπική σου ζωή, περιορίσει την κτητικότητα και την αδιαλλαξία για να μην υπάρξουν εντάσεις.

Υδροχόος
Η Σελήνη βρίσκεται στο ζώδιό σου και δραστηριοποιείσαι δυναμικά σε ότι αφορά συνεργασίες και την επαγγελματική σου ζωή καθώς παίρνεις πρωτοβουλίες και αποφάσεις χωρίς να μπορεί κάποιος να μπει εμπόδιο σε αυτά που θέλεις να πετύχεις. Ο δυναμισμός και η ενεργητικότητα σου εντυπωσιάζουν και το πιθανότερο είναι να πρωταγωνιστήσεις σε όποια παρέα ή κοινωνική εκδήλωση βρεθείς καθώς λάμπεις και κερδίζεις τα βλέμματα. Πρόσεξε μόνο γιατί μπορεί να γίνεις υποκειμενικός και εγωιστής προκαλώντας δυσαρέσκεια στους γύρω σου. Μην παρεξηγείσαι με το παραμικρό άφησε τους άλλους να εξηγήσουν τι πραγματικά εννοούν.

Ιχθύς
H Σελήνη βρίσκεται στον Υδροχόο και η εσωστρέφεια είναι έντονη καθώς πληγές και απωθημένα του παρελθόντος έρχονται στο προσκήνιο και μπορεί να θολώσουν τη σκέψη και να χαλάσουν τη διάθεση σου. Ο έντονος συναισθηματισμός δεν σου επιτρέπει να δεις ξεκάθαρα τα πράγματα και αυτό μπορεί να σε οδηγήσει σε λάθη στην καθημερινότητα, καλό είναι να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός σε υποχρεώσεις που έχεις αναλάβει. Η τέχνη, ο εσωτερισμός, η προσευχή είναι αυτά που μπορούν να ισορροπήσουν την ψυχολογία σου και να σε φέρουν σε επαφή με τον εσώτερο εαυτό σου.

Προσθήκη νέου σχολίου
Tο kostoday.com δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

 

 

eshopkos-foot kalymnosinfo-foot kalymnosinfo-foot nisyrosinfo-footer lerosinfo-footer mykonos-footer santorini-footer kosinfo-foot expo-foot