Υδροχόε, η Σελήνη έχει περάσει στον Αιγόκερω και σου δημιουργεί έντονη μελαγχολία και εσωστρέφεια.

Ιούνιος 18, 2019 Σχολιάστε πρώτοι!
jumbo-banner

To Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπει το ζώδιό σας. Τι λένε για σήμερα τα ζώδια, 18 Ιουνίου;

Κριός
Η Σελήνη έχει περάσει στον Αιγόκερω και καλείσαι να επικεντρωθείς κυρίως σε ότι αφορά τις επαγγελματικές σου υποχρεώσεις, καθώς αυτές αυξάνονται και σε γεμίζουν ευθύνη. Σημαντικό είναι για εσένα να εξελιχθείς και να προβληθείς στην καριέρα, αφού απώτερος σκοπός σου είναι να αναγνωριστεί η σοβαρότητα που δείχνεις, η υπευθυνότητα και η εργατικότητά σου. Πιθανές είναι οι κοινωνικές υποχρεώσεις που μπορεί να χρειαστεί να παρευρεθείς και θα σε βοηθήσουν στα βήματά σου. Πρόσεχε γιατί δεν αποκλείεται να συγκριθείς με ανώτερους ή σημαντικά πρόσωπα της καριέρας σου λόγω της αδιαλλαξίας σου.

Ταύρος
Η Σελήνη έχει περάσει στον Αιγόκερω και απογειώνει το κέφι, τη χαρά, την αισιοδοξία. Είναι σημαντικό για εσένα να βρεθείς με πρόσωπα του ευρύτερου συγγενικού και φιλικού του περιβάλλοντος, όπου θέλεις να συζητήσεις χαλαρά και να περάσεις όμορφες στιγμές μαζί τους. Επικεντρώνεσαι πιθανά σε ότι αφορά φιλοσοφικές αναζητήσεις, γι’ αυτό δεν αποκλείεται να πάρεις αποφάσεις για σπουδές ή σεμινάρια που θα ανοίξουν τους πνευματικούς σου ορίζοντες. Οι επαφές με το εξωτερικό είναι πιθανές, καθώς σου δίνουν τη δυνατότητα να γνωρίσεις νέες κουλτούρες και να δημιουργήσεις νέα μονοπάτια για την εξέλιξή σου.

Δίδυμοι
Η Σελήνη έχει περάσει στον Αιγόκερω και δημιουργεί έντονο εκνευρισμό από το πρωί, καθώς έρχονται στην επιφάνεια ενοχές και απωθημένα που σου χαλάνε την ψυχολογία. Σημαντικό είναι για εσένα δρομολογήσεις λύσεις σε ζητήματα που αφορούν οικονομικές συναλλαγές σε σχέση με τρίτους ή επιχειρηματικές δράσεις, καθώς το ένστικτό σου μπορεί να σε καθοδηγήσει μοναδικά στη σωστότερες δυνατές λύσεις. Δείξε προσοχή στην προσωπική σου ζωή γιατί ήταν η καχυποψία και η ζήλια μπορούν να λειτουργήσουν σαν δύναμη της και να προκαλέσουν στιγμές απίστευτης έντασης.

Καρκίνος
Η Σελήνη έχει περάσει στον Αιγόκερω και επικεντρώνεσαι κυρίως σε ότι αφορά τις διαπροσωπικές σου σχέσεις, καθώς είναι σημαντικό για εσένα να διατηρήσεις τις κατάλληλες ισορροπίες για να μην υπάρξουν εντάσεις τόσο με το ταίρι όσο και με τους συνεργάτες σου. Ο φόβος της μοναξιάς είναι στο πίσω μέρος του μυαλού σου και μπορεί να σε οδηγήσει σε έντονη υποχωρητικότητα καταπιέζοντας τις δικές σου ανάγκες. Είναι προτιμότερο να εκφράσεις αυτά που νιώθεις γιατί αργά ή γρήγορα θα βγουν στην επιφάνεια με ορμή και θα δημιουργηθούν προβλήματα τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο.

Λέων
Η Σελήνη έχει περάσει στον Αιγόκερω και η καθημερινότητα γίνεται εντονότερη από ποτέ, καθώς οι υποχρεώσεις και οι αγγαρείες αυξάνονται και σου δημιουργούν ένταση, άγχος, διάθεση για να επικρίνεις στους γύρω σου. Γεγονός είναι ότι έχεις άμεση αντίληψη των πραγμάτων και μπορείς να διεκπεραιώσεις ότι αναλάβεις με τελειότητα, γι’ αυτό επικέντρωσε την ενέργειά σου με αυτό τον τρόπο για να αποφύγεις τις συγκρούσεις σε συναδελφικό επίπεδο. Σημαντικό είναι για σένα να ασχοληθείς με τη διατροφή και τη γυμναστική, καθώς μπορείς να αυξήσεις την ενέργειά σου και να προσέξεις το σώμα σου.

Παρθένος
Η Σελήνη έχει περάσει στον Αιγόκερω και ο έρωτας για εσένα είναι ο πρωταγωνιστής της ημέρας, καθώς αυτό που επιζητά είναι να βρεθείς με το ταίρι σου και να περάσεις μοναδικές στιγμές έρωτα και πάθους ή να φλερτάρεις και να ξεφαντώσεις σε παρέες όπου το πιθανότερο είναι να υπάρξουν νέες γνωριμίες. Προσοχή θα πρέπει να δείξεις σε εγωιστικές και υποκειμενικές τάσεις, αφού είναι αυτές που θα προκαλέσουν δυσαρέσκεια. Η τέχνη είναι ένα σημαντικό κομμάτι για εσένα, γι’ αυτό και το πιθανότερο είναι να βρεθείς σε κάποιο θέατρο ή κινηματογράφο για να απολαύσεις αυτές τις μαγικές στιγμές.

Ζυγός
Η Σελήνη έχει περάσει στον Αιγόκερω και είναι έντονη διάθεση σου να βρεθείς με την οικογένεια, καθώς από κει αντλείς τρυφερότητα, θαλπωρή και ασφάλεια που σου είναι ιδιαίτερα αναγκαία. Σημαντικό είναι για εσένα να μπεις σε μία διαδικασία περισυλλογής των τελευταίων πεπραγμένων σου, γι’ αυτό υπάρχει έντονη μοναχικότητα και εσωστρέφεια κάτι που σε απομακρύνει από τον πολύ κόσμο. Καλό είναι να αντιληφθείς ότι η κυκλοθυμία και η μεταβαλλόμενη διάθεσή σου μπορεί να δημιουργήσει έντονες αντιπαραθέσεις με οικεία πρόσωπα και να προκαλέσει ζητήματα που δεν χρειάζεται.

Σκορπιός
Η Σελήνη έχει περάσει στον Αιγόκερω και η διάθεση για επικοινωνία και κοινωνικότητα είναι έντονη. Πιθανό είναι να επιδιώξεις να βρεθείς με πρόσωπα του κοντινού του περιβάλλοντος, όπως αδέρφια, ξαδέρφια, κολλητοί φίλοι θέλοντας να επικοινωνήσεις μαζί τους και να περάσεις όμορφες στιγμές όπου θα ανταλλάξεις απόψεις. Ιδιαίτερη προσοχή θα πρέπει να δείξεις στο γεγονός ότι ασχολείσαι με πολλά πράγματα παράλληλα, γι’ αυτό δεν σε αφήνει να κάνεις κάτι ολοκληρωμένα. Πιθανές είναι οι μετακινήσεις για επαγγελματικούς λόγους που θα σε βοηθήσουν να ξεφύγεις από την καθημερινότητα και θα ανεβάσουν τη διάθεση σου.

Τοξότης
Η Σελήνη έχει περάσει στον Αιγόκερω και επικεντρώνεσαι κυρίως για να τακτοποιήσεις ζητήματα οικονομικά, εκκρεμότητες ή λογαριασμούς που μπορεί να υπάρχουν. Η οικονομική σου ευχέρεια ή μη σε απασχολεί και αυτό μπορεί να σε οδηγήσει στο να δρομολογήσεις σχέδια ή συζητήσεις για την βελτίωση του εισοδήματός σου. Προσοχή θα πρέπει να δείξεις στις σπατάλες ή σε περιττά έξοδα γιατί είναι αυτά που θα δημιουργήσουν πρόβλημα στον προϋπολογισμό σου λόγω του γεγονότος ότι θέλεις να περιποιηθείς τον εαυτό σου και να καλύψεις πρακτικές ανάγκες σου.

Αιγόκερως
Η Σελήνη έχει περάσει στο ζώδιό σου και βγαίνεις από μία περίοδο εσωστρέφειας δυναμικά στο προσκήνιο θέλοντας να πρωταγωνιστήσεις τόσο στην προσωπική σου ζωή όσο και στην επαγγελματική. Σημαντικές μπορεί να είναι οι πρωτοβουλίες που θα πάρεις για νέες συνεργασίες ή για τις ήδη υπάρχουσες και την εξέλιξή τους, πρόσεχε όμως γιατί μπορεί να γίνεις έντονα υποκειμενικός και να παρεξηγείς πράγματα χωρίς πραγματικό λόγο δημιουργώντας εντάσεις. Εξέφρασε τις συναισθηματικές σου ανάγκες στο ταίρι σου, δώσε του όμως την ευκαιρία να εκφράσει και δικές του.

Υδροχόος
Η Σελήνη έχει περάσει στον Αιγόκερω και σου δημιουργεί έντονη μελαγχολία και εσωστρέφεια, καθώς αναμνήσεις του παρελθόντος της επείγον και πάλι στο μυαλό σου και έρχεσαι αντιμέτωπος με τραύματα και πληγές που φαίνεται ότι δεν έχεις ξεπεράσει. Ιδιαίτερη προσοχή θα πρέπει να δείξει στην καθημερινότητα γιατί το έλλειμμα αυτοσυγκέντρωσης δεν βοηθά σε πρακτικά ζητήματα και μπορεί να οδηγήσει σε λάθη. Η τέχνη και ο εσωτερισμός είναι οι κατάλληλες διέξοδοι για να εκτονώσεις αυτή σου την ενέργεια και να καταφέρεις να ισορροπήσεις τη διάθεσή σου.

Ιχθύς
Η Σελήνη έχει περάσει στον Αιγόκερω και εκδηλώνεις έντονα τη διάθεση να βρεθείς με φιλικά σου πρόσωπα, καθώς η ανάγκη να επικοινωνήσεις μαζί τους είναι διάχυτη. Είναι σημαντικό για εσένα να εκφράσεις πρωτοποριακές απόψεις, σκέψεις και ιδέες, καθώς δεν αποκλείεται κάποιες να εντυπωσιάσουν και να έλξουν πρόσωπα ώστε να βοηθήσουν στην πραγμάτωσή τους. Οι ομαδικές προσπάθειες είναι σημαντικές για εσένα, γι’ αυτό και δεν αποκλείεται να επενδύεις σε σύνολα που προσφέρουν έργο σε κοινωνικό επίπεδο. Δείξε προσοχή σε πιθανή αποστασιοποίηση ή απαξίωση προσώπων που δεν συμφωνούν μαζί σου

Προσθήκη νέου σχολίου
Tο kostoday.com δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

 

 

eshopkos-foot kalymnosinfo-foot kalymnosinfo-foot nisyrosinfo-footer lerosinfo-footer mykonos-footer santorini-footer kosinfo-foot expo-foot