Τοξότη, σήμερα θα έχεις την τάση να σκέφτεσαι το χειρότερο δυνατό σενάριο.

Αύγουστος 17, 2018 Σχολιάστε πρώτοι!
jumbo-banner
Τo Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπει το ζώδιό σας. Τι λένε για σήμερα τα ζώδια, 17 Αυγούστου;
Κριός
Η Σελήνη θα βρίσκεται και σήμερα στο Σκορπιό και θα σου φέρνει σκέψεις και αναμνήσεις στο μυαλό οι οποίες θα σε γυρίζουν σε παρελθοντικά γεγονότα που σχετίζονται με ερωτικά ζητήματα. Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον ανάδρομο Ερμή από το Λέοντα θα σε κάνει να σκέφτεσαι τι είχες πει τότε, τι έπρεπε να πεις και δεν είπες και τι θα είχε συμβεί αν είχες πει κάτι άλλο. Σταμάτησε να κουράζεις το μυαλό σου με υποθετικές σκέψεις και μάλιστα για πράγματα που δεν μπορείς να αλλάξεις. Την ίδια στιγμή η σύνοδος της Σελήνης με το Δία θα φέρει είναι ευνοϊκό γεγονός που σχετίζεται με οικονομικά ζητήματα το οποίο θα σου αποσπάσει ευχάριστα την προσοχή από οτιδήποτε άλλο.
Ταύρος
Οι σχέσεις με το/η σύντροφο σου και οι σχέσεις με τους συνεργάτες σου θα σε απασχολήσουν και σήμερα καθώς η Σελήνη που βρίσκεται στο Σκορπιό θα σου δημιουργήσει την ανάγκη να ασχοληθείς έμπρακτα μαζί τους και να τους δείξεις την αγάπη σου! Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον ανάδρομο Ερμή από το Λέοντα θα φέρει μικρά εμπόδια στις σχέσεις σου και μπορεί να σε κάνει να πεις πράγματα που δεν πρέπει. Η ημέρα δεν είναι καλή για να επανεξετάσεις συνεργασίες καθώς το πιο πιθανό είναι να πάρεις λάθος αποφάσεις γιατί θα έχεις βάλει λάθος συμπεράσματα. Την ίδια στιγμή η σύνοδος της Σελήνης με το Δία θα σου προσφέρει μία χείρα βοηθείας ακόμα και την τελευταία στιγμή.
Δίδυμοι
Οι υποχρεώσεις της καθημερινότητας θα καταφέρουν να σε κάνουν να αγχωθείς και να αισθανθείς δέσμιος/α τους και αυτό δεν είναι ότι πιο ευχάριστο μιας και το καλοκαίρι δεν έχει τελειώσει και δεν έχεις μπει ακόμα σε αυτή τη διάθεση. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο Σκορπιό και το τετράγωνο που σχηματίζει με τον ανάδρομο Ερμή από το Λέοντα θα φέρει στο προσκήνιο δουλειές που έχεις αφήσει ημιτελείς εδώ και καιρό. Αυτές με τη σειρά τους θα δημιουργήσουν ασυνεννοησία με τους ανθρώπους που θα συναναστραφείς και θα πρέπει να προσέξεις ιδιαίτερα για να μην προκύψουν θέματα στο περιβάλλον σου. Την ίδια στιγμή η σύνοδος της Σελήνης με το Δία θα δώσει ένα τόνο υπερβολής και δεν αποκλείεται είτε να υπερφορτωθείς δουλειές είτε να μην κάνεις τίποτα.
Καρκίνος
Σήμερα που η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο Σκορπιό η διάθεσή σου θα εξακολουθεί να είναι καλή και αυτό είναι μία ευκαιρία για να στραφείς σε οτιδήποτε μπορείς να αντλήσεις χαρά και να γεμίσεις τις μπαταρίες σου. Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον ανάδρομο Ερμή από το Λέοντα μπορεί να φέρει μικρά ζητήματα τα οποία θα προσπαθήσουν να χαλάσουν έστω και για λίγο τη διάθεση σου. Καθυστερήσεις σε ραντεβού και μικρές ασυνεννοησίες με φίλους και γνωστούς είναι μέσα στο πρόγραμμα της ημέρας για αυτό προνόησε για να μην τα έχεις. Την ίδια στιγμή η σύνοδος της Σελήνης με το Δία θα σε βοηθήσει να μην μείνεις δέσμιος/α μικρό-γεγονότων και να χαλάσει η διάθεση σου, αλλά να βγεις έξω να διασκεδάσεις και να μην εστιάσεις σε οτιδήποτε σε χαλάει.
Λέων
Οικογενειακά θέματα θα συνεχίσουν να σε απασχολούν και σήμερα καθώς είναι πιθανόν να μην έχει βρεθεί κάποια λύση που να σε ικανοποιεί. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο Σκορπιό και να σου δημιουργεί μία εσωτερική αναστάτωση που θα σε κάνει κακόκεφο/η. Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον ανάδρομο Ερμή που βρίσκεται στο ζώδιό σου μπορεί να δημιουργήσει αντιπαραθέσεις και σύγχυση ανάμεσα σε εσένα και στα μέλη της οικογένειας σου. Την ίδια στιγμή η σύνοδος που σχηματίζει με το Δία, υποδηλώνει πως όσο επικοινωνιακά αναστατωμένη και αν είναι η ημέρα θα βρεις τελικά τρόπο να λύσεις τα θέματα που σε απασχολούν σαν από θαύμα!
Παρθένος
Σήμερα αυτό που θα ήταν ιδανικό για εσένα είναι να περάσεις την ημέρα σου ασχολούμενος/η με δημόσιες σχέσεις καθώς η Σελήνη που βρίσκεται στο Σκορπιό θα εξάρει τη διπλωματία σου. Παρόλο που θα έχεις την ανάγκη και τη θέληση να συναναστραφείς και να επικοινωνήσεις με κόσμο το τετράγωνο που σχηματίζει η Σελήνη με τον ανάδρομο Ερμή από το Λέοντα μπορεί να σου φέρει δυσκολίες. Πρόσεξε αυτά που θα φτάσουν στα αυτιά σου καθώς μπορεί να μην ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα και πρόσεξε επίσης τι θα πεις και τι θα μοιραστείς με τους άλλους, γιατί κάποιο μυστικό σου μπορεί να διαρρεύσει και μάλιστα παραλλαγμένο. Την ίδια στιγμή η σύνοδος που σχηματίζει με το Δία θα δημιουργήσει μία υπερβολή στην ημέρα για αυτό θα πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός/η και μετρημένος/η με τις πληροφορίες που αναπαράγεις.
Ζυγός
Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο Σκορπιό και να σου δημιουργεί την ανάγκη να τακτοποιήσεις όλα τα οικονομικά ζητήματα που έχεις εκκρεμότητα. Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον ανάδρομο Ερμή από το Λέοντα υποδηλώνει πως αυτό δεν θα είναι εύκολο σήμερα καθώς θα δημιουργηθούν ακόμα και γραφειοκρατικά ζητήματα τα οποία θα σε καθυστερήσουν. Καλό θα ήταν να αποφύγεις οικονομικές συμφωνίες που εκ πρώτης όψεως φαίνονται ιδιαίτερα συμφέρουσες. Την ίδια στιγμή η σύνοδος Σελήνης με το Δία υποδηλώνει πως θα ακουστούν υπερβολές πάνω σε θέματα που σχετίζονται με χρήματα και αποκτήματα. Καλό θα ήταν να κρατήσεις στάση αναμονής και να μην προχωρήσεις σε οποιαδήποτε μεταβολή σχετίζεται με το πορτοφόλι σου.
Σκορπιός
Άλλη μία ημέρα που θα είναι δύσκολο να συνεννοηθείς με τους γύρω σου καθώς οι κυκλοθυμικές τάσεις σου θα μπερδέψουν τους άλλους και δεν θα ξέρουν πώς να σου φερθούν. Η Σελήνη βρίσκεται στο ζώδιο σου και το τετράγωνο που σχηματίζει με τον ανάδρομο Ερμή από το Λέοντα θα δυσκολέψει ακόμα περισσότερο την επικοινωνία σου που σε συνδυασμό με την κυκλοθυμία σου θα κάνει θαύματα! Αυτό που μπορείς να κάνεις για να περιορίσεις τη «ζημιά» είναι να αποφύγεις να φέρεις στο παρόν θέματα του παρελθόντος και παλιές ιστορίες με συνεργάτες ή το/η σύντροφο σου. Την ίδια στιγμή η σύνοδος της Σελήνης με το Δία σου εφιστά την προσοχή καθώς θα εντείνει το όποιο κλίμα υπάρχει στις διαπροσωπικές σου σχέσεις.
Τοξότης
Σήμερα θα έχεις την τάση να σκέφτεσαι το χειρότερο δυνατό σενάριο για κάθε ανησυχία που σε απασχολεί με αποτέλεσμα να μην είναι εύκολο να ανακτήσεις την καλή σου διάθεση και την αισιοδοξία που έχεις έμφυτη. Η Σελήνη εξακολουθεί στο Σκορπιό και το τετράγωνο που σχηματίζει με τον ανάδρομο Ερμή από τον Λέοντα δεν θα σε αφήσει να σκεφτείς αντικειμενικά και ο υποκειμενισμός σου δεν θα σε βοηθήσει να αξιολογήσεις κατά πόσο είναι ρεαλιστικές οι ανησυχίες σου. Την ίδια στιγμή η σύνοδος της Σελήνης με το Δία θα σε κάνει να συνειδητοποιήσεις πως παρόλες τις ανησυχίες σου, θα βρεις τρόπο να ανακτήσεις την αυτοπεποίθησή σου και να βάλεις ένα φρένο στις αρνητικές σου σκέψεις.
Αιγόκερως
Σήμερα είναι πιθανό να ασχοληθείς ενεργά με συλλόγους στους οποίους δραστηριοποιείσαι καθώς η Σελήνη που εξακολουθεί να βρίσκεται στο Σκορπιό, ευνοεί συλλογικές εργασίες και οτιδήποτε μπορεί να σε φέρει σε επαφή με κόσμο που μοιράζεσαι κοινά ενδιαφέροντα. Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον ανάδρομο Ερμή από το Λέοντα είναι πιθανό να φέρει διχασμό απόψεων μεταξύ εσένα και των φίλων σου και μικρές παρεξηγήσεις. Την ίδια στιγμή η σύνοδος που πραγματοποιεί η Σελήνη με το Δία υποδηλώνει πως μπορείς να ξεπεράσεις τις παρεξηγήσεις που ενδέχεται να δημιουργηθούν αλλά και την έλλειψη επικοινωνίας, αρκεί να έχεις τη διάθεση να το κάνεις.
Υδροχόος
Σήμερα αυτό που θα σε απασχολήσει περισσότερο από κάθε τι θα είναι οι εξελίξεις οι οποίες θα σχετίζονται με το επαγγελματικό σου μέλλον, μιας και η Σελήνη που εξακολουθεί να βρίσκεται στο Σκορπιό δεν σε αφήνει να σταματήσεις να σκέφτεσαι. Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον ανάδρομο Ερμή από το Λέοντα θα επαναφέρει θέματα που έχουν προκύψει λόγω λάθους συνεννόησης με ανωτέρους σου ή μία παρεξήγηση που είχε συμβεί στο επαγγελματικό σου περιβάλλον. Η ημέρα δεν είναι ευνοϊκή για την επικοινωνία για αυτό θα πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός/η ιδιαίτερα σε επαγγελματικά ζητήματα. Την ίδια στιγμή η σύνοδος που σχηματίζει με το Δία υποδηλώνει πώς θα βρεις τρόπο να ξεχωρίσεις χωρίς να χρειαστεί να επικαλεστείς τα επικοινωνιακά σου χαρίσματα.
Ιχθύς
Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Σκορπιό και να σου δημιουργεί την ανάγκη να φύγεις για μερικές ημέρες από το «κλεινόν άστυ» και να κάνεις διακοπές, πριν γυρίσεις για τα καλά στις υποχρεώσεις σου! Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον ανάδρομο Ερμή από το Λέοντα θα σε ξυπνήσει λίγο απότομα από τις σκέψεις σου και μπορεί να σου φέρει δουλειές και υποχρεώσεις. Είναι πολύ πιθανό να προκύψουν καθυστερήσεις και αναβολές στις μετακινήσεις σου για αυτό αν έχεις κάποιο σημαντικό ραντεβού ξεκίνησε νωρίτερα για να είσαι σίγουρος/η. Την ίδια στιγμή η σύνοδος της Σελήνης με το Δία είναι πολύ βοηθητική καθώς μπορεί να μην σε αφήσει να κάνεις ένα ταξίδι, αλλά σίγουρα θα βρει τρόπο να σου φτιάξει τη διάθεση.

Προσθήκη νέου σχολίου

Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

eshopkos-foot kalymnosinfo-foot kalymnosinfo-foot nisyrosinfo-footer lerosinfo-footer mykonos-footer santorini-footer kosinfo-foot expo-foot
No Internet Connection