Τι θα φέρει η μερική Έκλειψη Ηλίου που πραγματοποιείται σήμερα στο ζώδιο του Καρκίνου

Ιούλιος 13, 2018 Σχολιάστε πρώτοι!
jumbo-banner
Τo Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπει το ζώδιό σας. Τι λένε για σήμερα τα ζώδια, 13 Ιουλίου;
Κριός
Η μερική Έκλειψη Ηλίου που πραγματοποιείται σήμερα στον Καρκίνο θα φέρει στην επιφάνεια τα παράπονα που έχεις από τους δικούς σου και είναι πιθανόν να ξεκινήσεις να τα αναλύεις ένα-ένα προκειμένου να βρεις το δίκιο σου. Η αλήθεια είναι πως η συναισθηματική σου υπερχείλιση δεν θα σε βοηθήσει να είσαι αντικειμενικός/η και να δεις αν πράγματι έχεις δίκιο. Προσπάθησε να μην μείνεις κολλημένος/η σε θέματα που έχουν τελειώσει είτε αφορούν οικογενειακά ζητήματα είτε επαγγελματικά διαφορετικά είναι πιθανόν να αποκτήσεις εμμονές που δεν θα σε αφήσουν να ασχοληθείς με τίποτα άλλο. Ιδιαίτερη προσοχή δώσε εσύ που έχεις γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο του ζωδίου σου καθώς η συναισθηματική υπερχείλιση τείνει να είναι πιο έντονη.
Ταύρος
Η μερική Έκλειψη Ηλίου που πραγματοποιείται σήμερα στο ζώδιο του Καρκίνου σε καλεί να αξιολογήσεις τους ανθρώπους με τους οποίους συναναστρέφεσαι και να δεις καλύτερα τις μεταξύ σας σχέσεις. Είναι πιθανόν να συνειδητοποιήσεις πως έχει έρθει η ώρα να κλείσεις ένα κύκλο με ανθρώπους του περιβάλλοντός σου και σίγουρα δεν είναι ότι πιο ευχάριστο αλλά θα σε βοηθήσει να προχωρήσεις και να αφήσεις χώρο για κάτι καλύτερο. Πρόσεξε ακόμα και τις σχέσεις με συγγενικά σου πρόσωπα καθώς είναι πιθανόν να νιώσεις πως προσπαθούν να σε χειραγωγήσουν και αυτό δεν θα σου αρέσει καθόλου. Αν έχεις και εκκρεμότητες με θέματα που σχετίζονται με την εκπαίδευση θα πρέπει να έχεις τα μάτια σου και την προσοχή σου στραμμένα εκεί καθώς μπορεί να προκύψει κάτι σχετικό με αυτά που θα σε ταλαιπωρήσει.
Δίδυμοι
Η μερική Έκλειψη Ηλίου που πραγματοποιείται σήμερα στον Καρκίνο σου δημιουργεί ανασφάλεια και ένα γενικότερο αίσθημα απώλειας το οποίο θα καθορίσει τη διάθεσή σου, τις οικονομικές συναλλαγές ακόμα και τις συναναστροφές σου με τους ανθρώπους γύρω σου. Χρειάζεται να είσαι προσεκτικός/η καθώς είναι πιθανό να έχεις είτε άμεση απώλεια χρημάτων είτε έμμεση μέσω κάποιας συμφωνίας η οποία δεν θα είναι υπέρ σου. Προσπάθησε να μην είσαι αφηρημένος/η αν δεν θέλεις να χάσεις και κάποιο αντικείμενο το οποίο έχει συναισθηματική -και όχι μόνο- αξία για εσένα. Δώσε προτεραιότητα σε ζητήματα και ανθρώπους που μπορούν να σου τονώσουν την αυτοπεποίθηση καθώς είναι αυτό που χρειάζεσαι σήμερα.
Καρκίνος
Η μερική Έκλειψη Ηλίου που πραγματοποιείται σήμερα στο ζώδιό σου θα φέρει σε προτεραιότητα εσένα καθώς θα σου δημιουργήσει την ανάγκη να δεις με ποιο τρόπο μπορείς να βρεις αρμονία και ισορροπία μέσα σου. Οι προσωπικές σχέσεις και συνεργασίες θα έρθουν στο προσκήνιο και θα πρέπει να διευθετήσεις τις ανάγκες σου σε σχέση με τις ανάγκες των άλλων και να μη λειτουργήσεις εγωιστικά απέναντί τους. Ίσως νιώσεις πως οι άλλοι σε πιέζουν και αυτό θα σε κάνει να πάρεις παρορμητικές αποφάσεις που δεν θα σε βοηθήσουν. Σήμερα είναι μία καλή ημέρα για να δεις ξανά σχέσεις και συνεργασίες ώστε να μπορέσεις να συνειδητοποιήσεις αν σε καλύπτουν με τη μορφή που έχουν και αν όχι να τις «μεταμορφώσεις». Το αίσθημα της αλλαγής και της μεταμόρφωσης θα είναι περισσότερο έντονο για εσένα που έχεις γεννηθεί στο τρίτο δεκαήμερο του ζωδίου σου και θα γίνει αιτία για να πάρεις αποφάσεις που υπό άλλες συνθήκες πιθανόν να μη σκεφτόσουν.
Λέων
Η μερική Έκλειψη Ηλίου που πραγματοποιείται στον Καρκίνο θα σου δημιουργήσει συναισθηματική αναταραχή και αυτό θα γίνει αφορμή για να έρθεις σε επαφή με τις σκέψεις σου. Είναι πιθανόν να συνειδητοποιήσεις πως οι στόχοι σου χρειάζονται «επικαιροποίηση» ή ακόμα και αλλαγή και χρειάζεται να δραστηριοποιηθείς ώστε να έρθεις πιο κοντά σε αυτά που έχεις πραγματικά ανάγκη. Είναι πιθανόν να νιώσεις ακόμα και την ανάγκη να επαναπροσδιορίσεις την καθημερινότητά σου ώστε να την κάνεις πιο λειτουργική και φιλικά προσκείμενη σε εσένα. Αν έχεις σχέδια προς υλοποίηση κράτησε τα για εσένα και για ανθρώπους εμπιστοσύνης και μην τα κοινοποιείς καθώς η ήμερα είναι «πονηρή».
Παρθένος
Η μερική Έκλειψη Ηλίου που πραγματοποιείται σήμερα στον Καρκίνο θα δημιουργήσει τις κατάλληλες προϋποθέσεις για αναταραχές σε φιλικές σχέσεις που θα έχουν ως στόχο να σε κάνουν να δεις και ενδεχομένως να αναθεωρήσεις κάποια πράγματα. Δες την ημέρα σαν ευκαιρία για να κάνεις κάποιες συζητήσεις με τους αγαπημένους σου φίλους και να θέσεις ζητήματα που σε έχουν πειράξει, αλλά προσπάθησε να το κάνεις σε πλαίσιο διαλόγου και όχι σε πλαίσιο διάλυσης. Ακόμα σήμερα θα εξετάσεις ξανά τη συμμετοχή σου σε μία ομάδα και αν νιώσεις πως δεν σε καλύπτει ήρθε η ώρα να αποχωρήσεις από αυτήν. Να θυμάσαι πως είναι πιθανό να νιώσεις πως πιέζεσαι αλλά την ίδια στιγμή ίσως και εσύ να πιέζεις τους ανθρώπους γύρω σου και χρειάζεται μία ισορροπία και από τις δύο πλευρές.
Ζυγός
Η μερική Έκλειψη Ηλίου που πραγματοποιείται σήμερα στον Καρκίνο θα δημιουργήσει τις κατάλληλες προϋποθέσεις για αλλαγές στον επαγγελματικό τομέα. Είναι πιθανόν να βρίσκεσαι σε μία γενικότερη περίοδο ανακατατάξεων και αλλαγών οπότε η αλήθεια είναι πως δεν θα αισθανθείς έκπληξη από αυτό. Πριν πάρεις αποφάσεις προσπάθησε να δεις τα πράγματα όσο πιο αντικειμενικά γίνεται γιατί αν δεν αποστασιοποιηθείς τότε σίγουρα δεν θα πάρεις αποφάσεις προς όφελός σου. Για εσένα που έχεις γεννηθεί στο τρίτο δεκαήμερο του ζωδίου σου η αίσθηση πως πατάς σε κινούμενη άμμο θα είναι έντονη καθώς βρίσκεσαι στο κατώφλι αλλαγών. Αυτό που χρειάζεται να θυμάσαι είναι πως «ουδέν κακόν αμιγές καλού» οπότε προσπάθησε να αφεθείς στη ροή των πραγμάτων.
Σκορπιός
Η μερική Έκλειψη Ηλίου που πραγματοποιείται σήμερα στον Καρκίνο είναι πιθανό να φέρει αλλαγές στο πρόγραμμα που έχεις για το καλοκαίρι η πιθανόν να φέρει κάποιες υποχρεώσεις που θα πηγάζουν από το συγγενικό σου περίγυρο. Αυτό θα σε αναγκάσει να τροποποιήσεις ένα ταξίδι ή κάτι που έχεις κατά νου και σίγουρα δεν θα σου αρέσει καθώς θα σε βγάλει από το πρόγραμμα σου. Δεν χρειάζεται να αγχώνεσαι καθώς οι αλλαγές δεν θα είναι τόσο μεγάλες όσο θα σου φανούν στην αρχή, απλά εσύ θα έχεις την τάση να τις μεγαλοποιήσεις. Δώσε προσοχή και στις σχέσεις με τους ανθρώπους του περιβάλλοντός σου καθώς είναι πιθανόν να δημιουργηθούν αποστάσεις σε περίπτωση που νιώσεις πως σε πιέζουν να κάνεις κάτι.
Τοξότης
Η μερική Έκλειψη Ηλίου που πραγματοποιείται σήμερα στον Καρκίνο θα σε κάνει να εξωτερικεύσεις τα συναισθήματά σου με έντονο τρόπο. Αν αυτό είναι κάτι που δεν σου αρέσει ή το θεωρείς δείγμα αδυναμίας προσπάθησε να το περιορίσεις ή ακόμα και να το αποφύγεις εντελώς αφήνοντας γεγονότα του παρελθόντος πίσω σου. Τα αισθηματικά σου ζητήματα θα έχουν τη μερίδα του λέοντος σήμερα και θα είναι αυτά που θα σου δημιουργήσουν τις συναισθηματικές αναταραχές. Προσπάθησε να ξαναβρείς την ισορροπία σου διαφορετικά κινδυνεύεις να γίνεις πιεστικός/η με τους άλλους καθώς θα θεωρήσεις πως κατά κάποιο τρόπο σου ανήκουν.
Αιγόκερως
Η μερική Έκλειψη Ηλίου που πραγματοποιείται σήμερα στον Καρκίνο θα στρέψει την προσοχή σου σε σχέσεις και συνεργασίες. Ιδιαίτερα εσύ που είσαι γεννημένος/η το τρίτο δεκαήμερο του ζωδίου σου ίσως διαπιστώσεις μετά λύπης σου πως κάποιες από αυτές έχουν κάνει τον κύκλο τους και θα πρέπει είτε να μεταμορφωθούν σε κάτι νέο και πιο γόνιμο για εσένα είτε να αφεθούν στο παρελθόν. Ιδιαίτερη μνεία στη σημερινή ημέρα θα έχει και η σχέση με τον/τη σύντροφό σου όπου θα πρέπει να κρατήσεις τις ισορροπίες αν δεν θέλεις να βρεθείς συναισθηματικά εκτεθειμένος/η.Επικεντρώσου στις ανάγκες των άλλων -των σημαντικών άλλων για εσένα- καθώς μέσα από αυτούς και την επιβεβαίωση που θα πάρεις θα μπορέσεις να νιώσεις δυνατός/η και υπολογίσιμος/η.
Υδροχόος
Η μερική Έκλειψη Ηλίου που πραγματοποιείται σήμερα στο ζώδιο του Καρκίνου σου εφιστά την προσοχή κυρίως σε θέματα που σχετίζονται με το εργασιακό σου περιβάλλον. Προσπάθησε να κάνεις τη δουλειά σου όσο πιο αθόρυβα γίνεται καθώς θα έχεις την τάση να δημιουργήσεις εντάσεις που θα επηρεάσουν και την απόδοσή σου αλλά και τις σχέσεις σου με τους ανθρώπους εκεί. Απόφυγε τις συγκρούσεις και κράτησε την ψυχραιμία σου ακόμα κι αν νιώσεις πως κάποιοι είναι εριστικοί απέναντί σου. Είναι πιθανόν να νιώσεις την ανάγκη να αφήσεις οτιδήποτε σχετίζεται με την καθημερινή σου ρουτίνα και να κάνεις μία νέα αρχή σε όλα. Καλό θα είναι να μην το κάνεις σήμερα καθώς η συναισθηματική φόρτιση δεν θα σε βοηθήσει να δεις καθαρά.
Ιχθύς
Η μερική Έκλειψη Ηλίου που πραγματοποιείται σήμερα στο ζώδιο του Καρκίνου θα τονίσει τα ερωτικά σου ζητήματα καθώς θα τα κάνει νούμερο ένα προτεραιότητά σου. Αυτό που θα έχεις μεγαλύτερη ανάγκη είναι να νιώσεις πως οι επιθυμίες σου και οι αισθηματικές σου ανάγκες είναι διαταγή για τον/τη σύντροφό σου ή -αν είσαι ελεύθερος/η- για τον άνθρωπο που θέλεις να έχεις δίπλα σου. Σήμερα ενδέχεται να έχεις υπερβολικές απαιτήσεις από τους άλλους και να το εκλάβουν ως καταπίεση. Προσπάθησε να χαλαρώσεις και να θυμάσαι πως το φλερτ δεν είναι απαραίτητο να κρύβει βαθύτερες έννοιες, για αυτό μην προσπαθήσεις να το αναλύσεις και να αποκτήσεις εμμονές απλά απόλαυσέ το!

Προσθήκη νέου σχολίου

Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

eshopkos-foot kalymnosinfo-foot kalymnosinfo-foot nisyrosinfo-footer lerosinfo-footer mykonos-footer santorini-footer kosinfo-foot expo-foot
No Internet Connection