Ταύρε, η Σελήνη έχει περάσει στο Σκορπιό και εσύ ρίχνεις όλο το βάρος στις διαπροσωπικές σου σχέσεις.

Ιούνιος 13, 2019 Σχολιάστε πρώτοι!
jumbo-banner

To Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπει το ζώδιό σας. Τι λένε για σήμερα τα ζώδια, 13 Ιουνίου;

Κριός
Η Σελήνη έχει περάσει στον Σκορπιό και στρέφει το ενδιαφέρον σου σε ότι αφορά οικονομικά ζητήματα σε σχέση με τράπεζες και ασφαλιστικούς οργανισμούς ή οι επιχειρηματικές κινήσεις που σε ενδιαφέρουν και θέλεις να δρομολογήσεις. Ο εκνευρισμός είναι διάχυτος και καλά θα κάνεις να είσαι ψύχραιμος, διαφορετικά η ένταση μπορεί να επηρεάσει για τα καλά τόσο την προσωπική σου ζωή όσο και την πορεία των οικονομικών θεμάτων που σε απασχολούν. Η αντίθεσή της με τον Ουρανό στον Ταύρο απογειώνει η νευρικότητα και δεν αποκλείεται να υπάρξει έντονα συγκρουσιακή διάθεση από πλευράς σου που να δυσκολέψει τις όποιες εξελίξεις στα ζητήματα που σε απασχολούν, γι’ αυτό καλύτερα είναι να μην επιδιώξεις σημαντικές συναντήσεις.

Ταύρος
Η Σελήνη έχει περάσει στο Σκορπιό και ρίχνεις όλο το βάρος σε ότι αφορά τις διαπροσωπικές σου σχέσεις, καθώς είναι σημαντικό για εσένα να είναι ισορροπημένες και να μην υπάρχουν εντάσεις. Πιθανές είναι οι νέες συνεργασίες που μπορεί να προκύψουν, αφού έχεις τη διάθεση να βρεις τη χρυσή τομή που θα βοηθήσει στην εξέλιξή τους. Η αντίθεση της με τον Ουρανό στο ζώδιό σου ανεβάζει τη νευρικότητα στα ύψη και δεν αποκλείεται να επαναστατήσεις τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο δημιουργώντας έντονη αναστάτωση και σημαντικές σχέσεις της ζωής σου, πιθανά και απομάκρυνση.

Δίδυμοι
Η Σελήνη έχει περάσει στο Σκορπιό ανεβάζοντας κατακόρυφα τη δραστηριότητα στην καθημερινότητα, καθώς πιθανά να έρθουν επιπλέον υποχρεώσεις και αγγαρείες στη δουλειά πού να λειτουργήσουν πιεστικά στο πρόγραμμά σου. Ένα είδος άσκησης ή γυμναστική μπορεί να σε βοηθήσει στον εκτονώσεις το άγχος και να αποφύγεις πιθανές εντάσεις σε συναδελφικό επίπεδο. Η αντίθεση της με τον Ουρανός στον Ταύρο μπορεί να φέρει στο προσκήνιο αιφνιδιαστικά ζητήματα του παρελθόντος και πάλι που θα σε εκνευρίσουν. Πρόσεξε πως θα τα διαχειριστείς γιατί η διαχείρισή σου θα καθορίσει την όλη τους πορεία.

Καρκίνος
Η Σελήνη έχει περάσει στο Σκορπιό και είναι γεγονός ότι νιώθεις καλύτερα από ποτέ, καθώς η χαρά η παιδικότητα και αυθορμητισμός κάνουν την εμφάνισή τους πιο δυναμικά από ποτέ. Η καλλιτεχνική σου φύση σε καλή για αυτό και δεν αποκλείεται να παρακολουθήσεις ένα θεατρικό ή κινηματογραφικό έργο που σου δημιουργεί ευφορία. Η αντίθεση της με τον Ουρανό στον Ταύρο μπορεί να φέρει ξαφνικές νέες γνωριμίες πού θα έρθουν κεραυνοβόλα στη ζωή σου ή ιδιαίτερα συγκρουσιακές καταστάσεις με το ταίρι σου που θα οδηγήσουν στην απομάκρυνση. Προσοχή γιατί η υπερένταση και η επαναστατική διάθεση για το τίποτα θα επηρεάσουν καταλυτικά.

Λέων
Η Σελήνη έχει περάσει στον Σκορπιό και είναι σημαντικό για εσένα να βρεθείς με την οικογένειά σου καθώς εκδηλώνεται έντονα η ανάγκη για ζεστασιά και θαλπωρή. Δείξε προσοχή σε κυκλοθυμικές τάσεις που μπορούν με ευκολία να έρθουν στην επιφάνεια και να δημιουργήσουν προβλήματα καθώς η συμπεριφορά σου μεταβάλλεται με ευκολία. Η αντίθεση της με τον Ουρανό στον Ταύρο ανεβάζει κατακόρυφα τη νευρικότητα και δεν αποκλείεται να έρθει σε σύγκρουση με οικεία πρόσωπα θέλοντας να επαναστατήσει εις σε πράγματα που πιθανά θεωρείς ότι σου επιβάλλουν κάτι όμως που μπορεί να είναι λανθασμένο για αυτό σκέψου καλά πριν αντιδράσεις.

Παρθένος
Η Σελήνη έχει περάσει στον Σκορπιό και εντείνει τη διάθεση για επικοινωνία, κοινωνική ζωή και διασκέδαση. Είναι κυρίαρχο για εσένα να βρεθείς με πρόσωπα του κοντινού σου περιβάλλοντος, να περάσεις στιγμές μαζί τους ευχάριστες συζητώντας και χαλαρώνοντας. Η διάθεσή σου μεταβάλλεται και μπορεί να γίνεις νευρικός, προσπάθησε να το περιορίσεις. Η αντίθεση της με τον Ουρανό στον Ταύρο μπορεί να αυξήσει κατακόρυφα την ένταση και δεν αποκλείεται να αντιδράσεις σπασμωδικά πάνω σε συζητήσεις με δικά σου άτομα. Προσπάθησε να περιορίσεις τη νευρικότητα γιατί το μόνο που θα καταφέρεις διαφορετικά είναι να συγκρουστείς.

Ζυγός
Η Σελήνη έχει περάσει στον Σκορπιό και επικεντρώνεσαι κυρίως σε ότι αφορά τις υλικές και συναισθηματικές σου ανάγκες. Είναι ιδανική μέρα για να τακτοποιήσεις λογαριασμούς και εκκρεμότητες οικονομικές που μπορεί να έχεις, κάτι που θα λειτουργήσει ανακουφιστικά στην ψυχολογία σου. Μην αφήνεσαι στην ανασφάλεια που σου δημιουργεί οικονομική σου κατάσταση, εκτίμησε αυτό που μπορείς να δώσεις σαν προσωπικότητα. Η αντίθεση της με τον Ουρανό στον Ταύρο μπορεί να φέρει ξαφνικά έξοδα που θα σε ταράξουν ή έντονες αντιδικίες με τα πρόσωπα που συναλλάσσεται. Προσπάθησε να κρατήσεις χαμηλούς τόνους.

Σκορπιός
Η Σελήνη έχει περάσει στο ζώδιό σου και επικεντρώνεσαι στις προσωπικές σου συναισθηματικές ανάγκες. Ήρθε η στιγμή να εκφράσεις αυτά που σκέφτεσαι και αποζητάς από τις σημαντικές σχέσεις της ζωής σου, καθώς ευελπιστείς να γίνουν κατανοητά. Καλό να μην επικεντρωθείς στον υποκειμενισμό και σε εγωκεντρικά μοτίβα γιατί μόνο αντιπαραθέσεις θα προκαλέσουν. Η αντίθεσή της με τον Ουρανό στον Ταύρο μπορεί να φέρει ξαφνικές γνωριμίες στο προσκήνιο που θα παίξουν σημαντικό ρόλο τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο αλλά και ξαφνικές απομακρύνσεις λόγω έντονων συγκρούσεων που καλό είναι να περιορίσεις.

Τοξότης
Η Σελήνη έχει περάσει στο Σκορπιό και έρχεσαι αντιμέτωπος με αναμνήσεις και τραύματα του παρελθόντος που κατακλύζουν το μυαλό σου. Το κυριότερο σήμερα είναι ότι υπάρχει έλλειμμα συγκέντρωσης και αυτό μπορεί να δημιουργήσει πρόβλημα και να εκτεθείς σε καθημερινές δραστηριότητες και υποχρεώσεις του μπορεί να έχεις. Η αντίθεση της με τον Ουρανό στον Ταύρο φέρνει στην επιφάνεια ζητήματα του παρελθόντος που μπορεί να αφορούν τη δουλειά σου και δεν αποκλείεται η νευρικότητα και ο έντονος συναισθηματισμός να σε οδηγήσουν σε εκτός ορίων αντιδράσεις, με κίνδυνο τις συγκρούσεις σε εργασιακό επίπεδο.

Αιγόκερως
Η Σελήνη έχει περάσει στον Σκορπιό και επιδιώκεις να βρεθείς με φιλικά σου πρόσωπα, καθώς μπορείτε να θέσετε μαζί κοινούς στόχους και να περάσετε όμορφες στιγμές συζητώντας και εκφράζοντας πρωτοποριακές απόψεις. Οι δράσεις σε συλλογικό επίπεδο μπορεί να μπουν στο πρόγραμμά σου, αφού λειτουργείς μοναδικά με ομαδικό πνεύμα. Η αντίθεση της με τον Ουρανός στον Ταύρο αυξάνει κατακόρυφα τη νευρικότητα και δεν αποκλείεται να γίνεις έντονα εριστικός και συγκρουσιακός με πρόσωπα του φιλικού σου περιβάλλοντος που δεν αποδέχονται απόψεις σου ή δεν συμφωνούν με πιθανά σχέδια που προτείνεις δυναμιτίζοντας την κατάσταση.

Υδροχόος
Η Σελήνη έχει περάσει στον Σκορπιό και αυξάνονται κατακόρυφα οι επαγγελματικές απαιτήσεις, καθώς πιθανά να χρειαστεί να αναλάβεις επιπλέον υποχρεώσεις και ευθύνες που λειτουργούν πιεστικά στην ψυχολογία σου. Έχεις τη δυνατότητα να αναδείξεις τις ικανότητές σου, γι’ αυτό μην χάσεις την ευκαιρία. Η αντίθεσή της με τον Ουρανό στον Ταύρο αυξάνει τη νευρικότητα κατακόρυφα, καθώς δεν αποκλείεται να υπάρξουν ανατροπές σε επαγγελματικό επίπεδο που θα σε επηρεάσουν και θα σε οδηγήσουν στο να συγκρουστείς μετωπικά με ανωτέρους σου. Προσπάθησε να διατηρήσεις την ψυχραιμία σου για να μην οδηγηθεί η κατάσταση στα άκρα.

Ιχθύς
Η Σελήνη έχει περάσει στον Σκορπιό και η αισιοδοξία εκτοξεύει τη διάθεσή σου. Το πιθανότερο είναι να επιδιώξεις να βρεθείς με πρόσωπα του ευρύτερου συγγενικού και φιλικού του περιβάλλοντος που έχεις καιρό να δεις θέλοντας να διασκεδάσεις. Το ανήσυχο πνεύμα σου δεν επιτρέπει να συγκεντρωθείς στην καθημερινότητα, δείξε προσοχή σε λάθη που μπορεί να υπάρξουν. Η αντίθεση της με τον Ουρανό στον Ταύρο μπορεί να σε κάνει άκρως επιθετικό και εριστικό και αυτό να βγει σε συζητήσεις που μπορεί να υπάρξουν στην παρέα που θα βρεθείς. Προσπάθησε να παραμείνεις ήρεμος γιατί οι έντονες αντιπαραθέσεις δεν αποκλείονται.

Προσθήκη νέου σχολίου
Tο kostoday.com δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

 

 

eshopkos-foot kalymnosinfo-foot kalymnosinfo-foot nisyrosinfo-footer lerosinfo-footer mykonos-footer santorini-footer kosinfo-foot expo-foot