Κριέ, είναι προτιμότερο να βάλεις τη λογική και τη διαίσθηση να σε καθοδηγήσουν, διαφορετικά, χάνοντας το μέτρο, θα υπερβάλεις.

Ιούνιος 17, 2019 Σχολιάστε πρώτοι!
jumbo-banner

To Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπει το ζώδιό σας. Τι λένε για σήμερα τα ζώδια, 17 Ιουνίου;

Κριός
Η Πανσέληνος στον άξονα Διδύμων - Τοξότη που ολοκληρώνεται σήμερα σου δίνει την ευκαιρία να κλείσεις ζητήματα που αφορούν σε σπουδές και σεμινάρια που σε ενδιαφέρουν και θέλεις να ανοίξεις τους ορίζοντές σου σε πνευματικό επίπεδο. Ευκαιρίες και επαφές με το εξωτερικό μπορεί να υπάρξουν σημαντικό, είναι όμως να καταλάβεις ότι οι υπερβολές και η αμετροέπεια δεν θα βοηθήσουν στο να δεις ρεαλιστικά την όποια κατάσταση προκύψει. Είναι προτιμότερο να βάλεις τη λογική και τη διαίσθηση να σε καθοδηγήσουν, διαφορετικά χάνοντας το μέτρο θα υπερβάλεις σε σχέσεις, σε κινήσεις, σε αποφάσεις και το πιθανότερο είναι να απογοητευτείς από τις εξελίξεις.Σήμερα έντονος θα είναι ο συναισθηματισμός, πιθανές όμως και οι ψευδαισθήσεις που εκτοξεύουν τη νευρικότητα στην προσωπική σου ζωή. Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανές είναι οι νέες γνωριμίες μέσα από το στενό και ευρύτερο περιβάλλον σου, πρόσεξε όμως γιατί η ανάγκη να ωραιοποιήσεις αυτό που συμβαίνει μπορεί να μη σου επιτρέπει να δεις την πραγματικότητα κατάματα.

Ταύρος
Η Πανσέληνος στον άξονα Διδύμων - Τοξότη που ολοκληρώνεται σήμερα σε καλεί κυρίως να κλείσεις ζητήματα οικονομικής φύσεως και επιχειρηματικές δράσεις που μπορεί να εκκρεμούν και να σε προβληματίζουν τον τελευταίο καιρό. Σημαντικό είναι να αφήσεις τη διαίσθησή σου ελεύθερη να σε καθοδηγήσει γιατί το πιθανότερο είναι να μην βλέπεις ξεκάθαρα παγίδες που μπορεί να υπάρχουν και αυτό να σε οδηγήσει σε λανθασμένες αποφάσεις που θα σου κοστίσουν τόσο σε ψυχολογικό όσο και σε οικονομικό επίπεδο. Η υπεραισιοδοξία δεν θα βοηθήσει στην λογική αντιμετώπιση της οποίας κατάστασης. Σήμερα οι φόβοι και οι ανασφάλειες εντείνονται σε υπερβολικό βαθμό και αυτό μπορεί να οδηγήσει σε έντονες αντιπαραθέσεις και απογοήτευση στην προσωπική σου ζωή. Αν είσαι ελεύθερος/η νέες γνωριμίες μπορεί να προκύψουν που θα αναστατώσουν για τα καλά τη ζωή σου. Πρόσεξε γιατί ωραιοποιείς τα πρόσωπα και μπορεί να πληγωθείς.

Δίδυμοι
Η Πανσέληνος στον άξονα σου με τον Τοξότη που ολοκληρώνεται σήμερα σε καλεί να κλείσεις ζητήματα διαπροσωπικών σχέσεων που μπορεί να εκκρεμούν, καθώς επικεντρώνεσαι στην προσωπική και επαγγελματική σου ζωή και σε εξελίξεις που μπορεί να υπάρχουν. Προσοχή θα πρέπει να δείξεις σε αποφάσεις σε ότι αφορά τις συνεργασίες σου γιατί δεν αποκλείεται να μην βλέπεις ρεαλιστικά και ξεκάθαρα τις όποιες προοπτικές υπάρχουν και μπορεί να οδηγηθείς σε λάθη από αμετροέπεια και υπερβολικό συναισθηματισμό. Απόφυγε αν είναι εφικτό σημαντικές συζητήσεις και αποφάσεις για να προστατευτείς. Σήμερα οι εντάσεις με το ταίρι σου μπορεί να γίνουν υπερβολικές, προσπάθησε να κρατήσει χαμηλούς τόνους και να αφήσεις τη λογική να πρωτοστατήσει για να αποφύγεις δυσάρεστες εξελίξεις. Αν είσαι ελεύθερος/η νέες γνωριμίες μπορεί να υπάρξουν που θα φαίνονται ιδανικές τα μάτια σου, όμως στην πραγματικότητα είναι πιθανό να μη σε καλύπτουν και αυτό να σε απογοητεύσει.

Καρκίνος
Η Πανσέληνος στον άξονα Διδύμων - Τοξότη που ολοκληρώνεται σήμερα μπορεί να φέρει με ένταση ζητήματα στο προσκήνιο που σε απασχολούν στη δουλειά ή εκκρεμούν από το παρελθόν και καλείσαι να δώσεις λύση. Ο συναισθηματισμός είναι έντονος και οι υπερβολές δεν θα λείψουν, γι’ αυτό καλό είναι να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός στην διαχείριση των οποίων καταστάσεων προκύψουν γιατί δεν αποκλείεται να αντιπαρατεθείς με συναδέλφους χαλώντας το κλίμα σε εργασιακό επίπεδο. Δεν αποκλείεται να έρθει στην επιφάνεια παρασκήνιο που θα σε απογοητεύσει βαθιά. Σήμερα η ένταση της καθημερινότητας μπορεί να επηρεάσει τη σχέση σου, πρόσεξε γιατί μπορεί να οδηγήσει σε υπερβολές που θα δημιουργήσουν πρόβλημα. Αν είσαι ελεύθερος/η γνωριμίες μέσα από τον εργασιακό χώρο δεν αποκλείονται, προσπάθησε να μην εξιδανικεύεις πρόσωπα και καταστάσεις γιατί στο τέλος θα πληγωθείς.

Λέων
Η Πανσέληνος στον άξονα Διδύμων - Τοξότη που ολοκληρώνεται σήμερα σε καλεί να δεις κατάματα ζητήματα της ερωτικής σου ζωής, των φιλικών σχέσεων και πιθανών στόχων που έχεις θέσει. Οι αντιπαραθέσεις δεν αποκλείονται, γι’ αυτό θα πρέπει να έχεις το νου σου ότι καλείσαι να βρεις τη χρυσή τομή για την καλύτερη εξέλιξη των πραγμάτων. Δείξε προσοχή σε ότι αφορά υπερβολές και συναισθηματισμό που γεγονός είναι ότι δεν θα σου επιτρέψουν να δεις ξεκάθαρα ποιο δρόμο να επιλέξεις. Πιθανές είναι οι νέες γνωριμίες που μπορεί να προκύψουν μέσω του φιλικού περιβάλλοντος και να πρωταγωνιστήσουν στον έρωτα, οι αυταπάτες όμως είναι υπαρκτές και μπορεί να φέρουν την απογοήτευση. Σήμερα η ένταση είναι υπαρκτή στη σχέση σου, προσπάθησε να μη χάσεις το μέτρο, μην αφεθείς τον υπερβολικό συναισθηματισμό που δεν θα βοηθήσει για την εκτόνωση της κατάστασης. Αν είσαι ελεύθερος/η σημαντικές νέες γνωριμίες μπορεί να προκύψουν, καλό είναι όμως να είσαι επιφυλακτικός μέχρι να είσαι βέβαιος για τις προθέσεις των άλλων.

Παρθένος
Η Πανσέληνος στον άξονα Διδύμων - Τοξότη που ολοκληρώνεται σήμερα δονεί για τα καλά τόσο το οικογενειακό όσο και το επαγγελματικό περιβάλλον και φέρνει στο προσκήνιο ζητήματα που πιθανώς σε απασχολούν το τελευταίο διάστημα. Έχεις την ευκαιρία να δώσεις λύσεις κρατώντας ίσες αποστάσεις και διατηρώντας ισορροπίες, προσπάθησε μόνο να ακούσεις τη λογική και τη διαίσθησή σου γιατί οι υπερβολές και η έντονη ευαισθησία δεν σου επιτρέπουν να δεις ξεκάθαρα το δρόμο που πρέπει να ακολουθήσεις. Η επιρροή θα είναι υπαρκτή και στις σχέσεις σου γιατί δεν θα είναι εύκολο να αφήσεις εκτός προσωπικής ζωής και την ένταση που βιώνεις. Σήμερα είναι προτιμότερο να αφήσεις στην άκρη όποια ζητήματα προκύψουν σε οικογενειακό και επαγγελματικό επίπεδο, διαφορετικά οι συγκρούσεις θα είναι σφοδρές και με το ταίρι σου. Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανές είναι νέες γνωριμίες που μπορεί να προκύψουν, μην βιαστείς να βγάλεις συμπεράσματα και άσε το χρόνο να δείξει τι πραγματικά θέλουν από σένα.

Ζυγός
Η Πανσέληνος στον άξονα Διδύμων - Τοξότη που ολοκληρώνεται σήμερα επικεντρώνει την προσοχή σου σε ότι αφορά το στενό και ευρύτερο περιβάλλον σου, καθώς δεν αποκλείεται να έχουν προκύψει ζητήματα που δονούν για τα καλά τις σχέσεις σου και που θα πρέπει να δρομολογήσεις λύσεις. Ιδιαίτερη προσοχή θα πρέπει να δείξεις σε ότι αφορά το εμπόριο και την επικοινωνία και σε συμφωνίες που μπορεί να προκύψουν γιατί πιθανό είναι να λάβεις πολλές υποσχέσεις που θα είναι αισιόδοξες, είναι απίθανο όμως να πραγματοποιηθούν και αυτό πρέπει να το έχεις στο πίσω μέρος του μυαλού σου. Σήμερα η επικοινωνία είναι στο επίκεντρο της προσωπικής σου ζωής, προσπάθησε να μην είσαι έμπλεος συναισθηματισμού και αμετροέπειας που θα προκαλέσει ζητήματα με το ταίρι σου. Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανές είναι με γνωριμίες μέσα από το κοντινό και ευρύτερο περιβάλλον, μην ωραιοποιείς όμως πρόσωπα και καταστάσεις γιατί στο τέλος θα απογοητευτείς.

Σκορπιός
Η Πανσέληνος στον άξονα Διδύμων - Τοξότη που ολοκληρώνεται σήμερα στρέφει την προσοχή σου σε ότι αφορά τις υλικές και συναισθηματικές σου ανάγκες αλλά και ζητήματα επιχειρηματικής φύσεως που πιθανά σε ενδιαφέρουν. Ιδιαίτερα προσεκτικός θα πρέπει να είσαι σε σπατάλες και τακτοποίηση λογαριασμών γιατί τα λάθη μπορεί να προκύψουν και να σε επηρεάσουν έντονα τόσο σε ψυχολογικό επίπεδο όσο και στον προϋπολογισμό σου. Προσπάθησε να είσαι προσεκτικός σε ότι αφορά οικονομικές συμφωνίες που μπορεί να υπάρξουν γιατί δεν αποκλείεται η εξαπάτηση και εν τέλει η απογοήτευση. Σήμερα οι ανασφάλειες και οι φόβοι μπορεί να σε κυριεύσουν και να επηρεάσουν καταλυτικά τις σχέσεις σου, γι’ αυτό προσπάθησε να διατηρήσεις την ψυχραιμία σου. Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανές είναι νέες γνωριμίες όμως αυτό που πρέπει να θυμάσαι είναι ότι ο καιρός θα δείξει πραγματικά μπορούν να σου δώσουν αυτά που έχεις ανάγκη.

Τοξότης
Η Πανσέληνος στον άξονα σου με τους Διδύμους που ολοκληρώνεται σήμερα επικεντρώνει το ενδιαφέρον σου σε ότι αφορά τις διαπροσωπικές σου σχέσεις και καλείσαι να κλείσεις ζητήματα που μπορεί να σε απασχολούν και να δονούν για τα καλά του την ατμόσφαιρα. Σημαντικό είναι να αποφύγεις την αμετροέπεια και τις υπερβολές που μπορεί να οδηγήσουν σε λάθη. Η διαίσθησή σου είναι έντονη και μπορεί να σε κατευθύνει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Προσεκτικός θα πρέπει να είσαι και σε οικονομικά ζητήματα γιατί οι αντιπαραθέσεις δεν αποκλείεται που θα σου κοστίσουν. Σήμερα η ένταση μπορεί να είναι στα ύψη και είναι πιθανό να υπάρξουν συγκρούσεις με το ταίρι σου. Προσπάθησε να κρατήσεις χαμηλούς τόνους και για να αποφύγεις υπερβολές. Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανές είναι οι νέες γνωριμίες που θα πρωταγωνιστήσουν στην προσωπική σου ζωή, προσπάθησε να μην ωραιοποιήσει τα πρόσωπα αυτά γιατί στο τέλος μπορεί να πληγωθείς.

Αιγόκερως
Η Πανσέληνος στον άξονα Διδύμων - Τοξότη που ολοκληρώνεται σήμερα φέρνει στην επιφάνεια καταστάσεις που εκκρεμούν από το παρελθόν και ζητήματα εργασιακής φύσεως που μπορεί να σου δημιουργούν έντονο άγχος και προβλήματα στην καθημερινότητα. Η ανάγκη να διαχειριστείς με λογική την όποια κατάσταση προκύψει είναι πασιφανής γιατί ο συναισθηματισμός θα ξεχειλίζει και μπορεί να σε οδηγήσει σε λανθασμένες αντιδράσεις και αποφάσεις που μόνο αρνητικές προεκτάσεις θα έχουν. Χρησιμοποίησε την έντονη διαίσθηση σου που μπορεί να σε κατευθύνει σωστότατο αρκεί να την εμπιστευτείς. Σήμερα υπερβολικές ευαισθησίες μπορεί να χαλάσουν τη διάθεση σου και να επηρεάσουν άμεσα τη σχέση σου. Αν είσαι ελεύθερος/η πρόσωπα από το παρελθόν μπορεί να επιστρέψουν, προσπάθησε να αφήσεις στην άκρη τον έντονο συναισθηματισμό γιατί δεν θα σε βοηθήσει στις κινήσεις σου.

Υδροχόος
Η Πανσέληνος στον άξονα Διδύμων - Τοξότη που ολοκληρώνεται σήμερα σηματοδοτεί εξελίξεις και ολοκλήρωση σημαντικών ζητημάτων που αφορούν τις φιλικές και ερωτικές σου σχέσεις, στόχους και φιλοδοξίες που μπορεί να έχεις. Είναι σημαντικό να προσπαθήσεις να αποφύγεις τις αντιπαραθέσεις που δεν θα οδηγήσουν πουθενά παρά μόνο σε κόντρες. Οι υπερβολές θα σου στοιχίσουν και δεν αποκλείεται να βάλεις στόχους που δεν σου είναι εύκολο να επιτύχεις, κάτι που αργότερα θα σε απογοητεύσει. Η διαίσθηση είναι έντονη γι’ αυτό άκουσε την γιατί δεν θα χάσεις. Καλλιτεχνικές και δημιουργικές δράσεις μπορούν να προωθηθούν μοναδικά. Σήμερα προσπάθησε να αποφύγεις συγκρούσεις και υπερβολές στην προσωπική σου ζωή γιατί οι συνέπειες μπορεί να είναι δυσάρεστες. Αν είσαι ελεύθερος/η νέες γνωριμίες μπορεί να προκύψουν, προσπάθησε μόνο να μην εξιδανικεύεις πρόσωπα και καταστάσεις γιατί αργότερα θα πληγωθείς.

Ιχθύς
Η Πανσέληνος στον άξονα Διδύμων - Τοξότη που ολοκληρώνεται σήμερα σε καλεί να κλείσεις ζητήματα που αφορούν στην καριέρα και την οικογένεια και πιθανά σε απασχολούν το τελευταίο διάστημα. Είναι σημαντικό να καταλάβεις ότι δεν θα σε βοηθήσει να αφεθείς στο συναισθηματισμό αλλά και να ονειροβατείς θέτοντας επαγγελματικούς στόχους που δεν είναι εύκολο να επιτύχεις. Προσοχή σε προτάσεις που μπορεί να υπάρξουν γιατί το πιθανότερο είναι να μην βλέπεις παγίδες. Μην βιαστείς να βγάλεις συμπεράσματα γιατί ο συναισθηματισμός δεν σε αφήνει να δεις ξεκάθαρα πως πρέπει να διαχειριστείς την κάθε κατάσταση. Σήμερα το έντονο ψυχικό φορτίο λόγο επαγγελματικών και οικογενειακών ζητημάτων μπορεί να εκτονωθείς τη σχέση σου με δυσάρεστα αποτελέσματα, προσοχή. Αν είσαι ελεύθερος/η νέες γνωριμίες μπορεί να προκύψουν, θυμήσου ότι οι αυταπάτες μπορεί να οδηγήσουν σε λανθασμένα συμπεράσματα και να πληγωθείς.

Προσθήκη νέου σχολίου
Tο kostoday.com δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

 

 

eshopkos-foot kalymnosinfo-foot kalymnosinfo-foot nisyrosinfo-footer lerosinfo-footer mykonos-footer santorini-footer kosinfo-foot expo-foot