Δίδυμε, ετοιμάσου να φλερτάρεις πολύ σήμερα.

Οκτώβριος 19, 2018 Σχολιάστε πρώτοι!
jumbo-banner
To Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπει το ζώδιό σας. Τι λένε για σήμερα τα ζώδια, 19 Οκτωβρίου;
Κριός
Οι φίλοι σου και οι άνθρωποι με τους οποίους συνδράμετε σε συλλόγους ή σωματεία θα είναι η προτεραιότητα σου για σήμερα, καθώς οτιδήποτε και να κάνεις επιθυμείς να το κάνεις σε συλλογικό επίπεδο. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Υδροχόο και το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Ήλιο από το Ζυγό θα σε βοηθήσει να προβάλεις την καλύτερη πλευρά του εαυτού σου στους γύρω σου. Η ημέρα είναι ιδανική για συζητήσεις σχετικά με νέες συνεργασίες αλλά και νέες συμμαχίες στο φιλικό σου περίγυρο. Η επαφή με κόσμο θα κάνει πολύ καλό στη διάθεσή σου και δεν αποκλείεται να κληθείς να αναλάβεις ένα υπεύθυνο πόστο σε κάποιο σύλλογο με τον οποίο ασχολείσαι, και να αυξήσεις ακόμα περισσότερο την αυτοπεποίθηση σου!
Ταύρος
Η καριέρα σου θα είναι πάνω από όλα σήμερα καθώς είσαι αποφασισμένος/η να διεκδικήσεις τη μερίδα του λέοντος σε θέματα που την αφορούν. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Υδροχόο και να σου δημιουργεί την ανάγκη να δείξεις ποιος/α είσαι και τις ικανότητες που έχεις, στον κοινωνικό και επαγγελματικό περίγυρό σου. Το τρίγωνο με τον Ήλιο που βρίσκεται στο Ζυγό θα σε βοηθήσει να υποστηρίξεις τον εαυτό σου να προβάλεις τα καλά στοιχεία σου και τελικά να κερδίσεις την αναγνώριση που επιθυμείς. Βέβαια θα πρέπει να είσαι προσεκτικός/η καθώς η υπερβολική αυτοπεποίθηση μπορεί να έχει τα αντίθετα αποτελέσματα, για αυτό προσπάθησε να βρεις μία ισορροπία.
Δίδυμοι
Σήμερα θα ψάξεις τρόπο να αφήσεις για λίγο τις υποχρεώσεις σου στην άκρη και να κάνεις μια σύντομη εξόρμηση σε φίλους ή συγγενικά πρόσωπα. Η Σελήνη που εξακολουθεί να βρίσκεται στον Υδροχόο σε προτρέπει να βγεις να συναντήσεις κόσμο και γιατί όχι να κάνεις και μία εκδρομή μαζί τους! Το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Ήλιο από το Ζυγό θα ενισχύσει την επικοινωνιακή σου διάθεση η οποία με τη σειρά της θα ενισχύσει τη γοητεία σου. Εκμεταλλεύσου το γεγονός πως σήμερα θα έχεις το «κοκαλάκι της νυχτερίδας» και θα κάνεις όλα τα βλέμματα να στρέφονται πάνω σου! Το φλερτ θα έχει την τιμητική του καθώς η αυτοπεποίθηση σου σε συνδυασμό με την ευφράδεια του λόγου σου θα κάνουν μεγάλα θαύματα!
Καρκίνος
Παρόλο που μπορεί να μην έχει γίνει κάτι συγκεκριμένο που να σου χαλάσει τη διάθεση, σήμερα δεν θα είσαι στα καλύτερα σου. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Υδροχόο και τις τελευταίες μέρες σου έχει δημιουργήσει την τάση να αναμοχλεύεις τις καταστάσεις του παρελθόντος. Για αυτό το λόγο σήμερα είναι λογικό να υπάρχουν τα «απόνερα» τους. Το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Ήλιο από το Ζυγό είναι πολύ βοηθητικό για εσένα καθώς σε προτρέπει να βρεις τη χαμένη σου αυτοπεποίθηση και να πατήσεις γερά στα πόδια σου. Σήμερα μπορείς να διαχειριστείς και να τακτοποιήσεις σκέψεις και συναισθήματα αρκεί να το θέλεις, για αυτό προχώρησε χωρίς φόβο!
Λέων
Οι συνεργασίες σου και κάθε είδους σχέσεις σου θα βρεθούν στο προσκήνιο και σήμερα καθώς η Σελήνη που εξακολουθεί να βρίσκεται στον Υδροχόο δεν θα σε αφήσει να τις αφήσεις! Μία συζήτηση με κάποιον συνεργάτη σου θα σε κάνει να καταλάβεις τι θέλει από εσένα και αυτό θα βοηθήσει να δημιουργηθεί μία καλύτερη σχέση ανάμεσά σας και να γίνει ένας παραγωγικός διάλογος. Το τρίγωνο της Σελήνης με τον Ήλιο από το Ζυγό θα σε βοηθήσει να κρατήσεις τις ισορροπίες ανάμεσα στις δικές σου ανάγκες και τις ανάγκες των άλλων χωρίς να χρειαστεί να συγκρουστείς! Σήμερα θα μπορέσεις εύκολα να στρέψεις τα πράγματα προς όφελος σου και αν το εκμεταλλευτείς, θα μπορέσεις να κάνεις συζητήσεις και συμφωνίες που θα σε ευνοήσουν σε κάθε επίπεδο.
Παρθένος
Η σημερινή ημέρα θα είναι αρκετά απαιτητική καθώς μπορεί να φέρει έκτακτες υποχρεώσεις που θα σε βγάλουν εκτός προγράμματος και θα φορτώσουν ακόμα περισσότερο το ημερήσιο σου πλάνο. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Υδροχόο αλλά το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Ήλιο από το Ζυγό θα σε βοηθήσει να φέρεις εις πέρας το οτιδήποτε σου ανατεθεί. Αυτό δεν θα γίνει γιατί θα σου χαρίσει έξτρα δυνάμεις αλλά γιατί θα ενισχύσει την αυτοπεποίθησή σου τόσο, που δεν πρόκειται να το βάλεις κάτω αν δεν φέρεις αυτά που θα σου ανατεθούν εις πέρας! Εκμεταλλεύσου την ενέργειά σου και την καλή σου διάθεση και αν σου δοθεί η ευκαιρία κάνε και μία βόλτα το βράδυ με ένα αγαπημένο σου πρόσωπο!
Ζυγός
Σήμερα θα ξυπνήσεις με πολύ καλή διάθεση και θα θελήσεις να ασχοληθείς με πράγματα και ανθρώπους που σε γεμίζουν και σε κάνουν να νιώθεις δημιουργικός/η! Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Υδροχόο και το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Ήλιο από το ζώδιό σου υποδηλώνει πως σήμερα είναι η ημέρα σου. Η αυτοπεποίθησή σου θα είναι στα ύψη με αποτέλεσμα να τραβάς σαν μαγνήτης οποιονδήποτε βρεθεί δίπλα σου. Σίγουρα θα υπάρξουν αρκετοί που θα βρεθούν καθώς η καλή σου διάθεση και η θετική σου σκέψη θα είναι κολλητική! Εκμεταλλεύσου την ευκαιρία για να συναντήσεις κόσμο και να κάνεις δημόσιες σχέσεις!
Σκορπιός
Σήμερα έχεις ανάγκη τη θαλπωρή της οικογένειας σου για αυτό θα επιλέξεις να περάσεις το μεγαλύτερο μέρος του χρόνου σου εντός σπιτιού. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Υδροχόο και να σου δημιουργεί την ανάγκη να περάσεις μία συναισθηματική ημέρα παρέα με αγαπημένους σου ανθρώπους. Το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Ήλιο από το Ζυγό θα σε βοηθήσει να δημιουργήσεις ένα καλό κλίμα ανάμεσα σε εσένα και σε εκείνους, ιδιαίτερα αν τις τελευταίες ημέρες υπήρξαν φασαρίες μεταξύ σας. Το μόνο που χρειάζεται να προσπαθήσεις είναι να μην πέσεις στην παγίδα να αρχίσεις να αναπολείς γεγονότα που είχαν γίνει κάποτε, γιατί ούτε που θα καταλάβεις για πότε θα ξεκινήσεις να παραπονιέσαι!
Τοξότης
Σήμερα δεν θα αντέχεις τη μοναξιά για αυτό και θα προτιμήσεις να βρεθείς με γνωστούς, αδέρφια, ξαδέρφια ακόμα και γείτονες προκειμένου να επικοινωνήσεις. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Υδροχόο και θα κάνει ακόμα πιο έντονη την ανάγκη σου να μοιραστείς με αγαπημένους σου ανθρώπους αυτά που σε απασχολούν. Το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Ήλιο από το Ζυγό θα ανεβάσει την αυτοπεποίθησή σου και θα σε βοηθήσει να προβάλεις τις απόψεις σου με κάθε τρόπο. Αυτές σίγουρα θα βγουν υποστηρικτές στο στενό και φιλικό σου περιβάλλον με αποτέλεσμα να κερδίσεις την προσοχή και την αποδοχή τους!
Αιγόκερως
Οι οικονομικές σου υποθέσεις θα σε αγχώσουν ακόμα λίγο και σήμερα καθώς τις τελευταίες ημέρες βρίσκεσαι σε αναβρασμό προκειμένου να μπορέσεις να τις τακτοποιήσεις. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Υδροχόο και το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Ήλιο από το Ζυγό θα σε βοηθήσει να νιώσεις πως δεν είσαι μετέωρος/η και πως έχεις τον τρόπο να τις διευθετήσεις προς όφελός σου αρκεί να το πιστέψεις. Δεν αποκλείεται να σου γίνει μία αύξηση στη δουλειά που μπορεί να μην είναι σημαντική αλλά σίγουρα θα τονώσει την αυτοπεποίθηση σου. Σήμερα θα βρεις τρόπους να νιώσεις καλά με τον εαυτό σου για αυτό μην αφήσεις μικρά ζητήματα να σε αγχώσουν.
Υδροχόος
Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο ζώδιό σου και να σου δημιουργεί κυκλοθυμική συμπεριφορά την οποία δεν θα πρέπει να αφήσεις ανεξέλεγκτη, ώστε να μην δημιουργήσει πρόβλημα στους ανθρώπους που θα συναναστραφείς! Το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Ήλιο από το Ζυγό θα σε βοηθήσει να βρεις την αυτοκυριαρχία σου και να μην αφήσεις τα νεύρα σου να κλέψουν την παράσταση. Οι συζητήσεις και οι επαφές με στενούς σου συνεργάτες αλλά και με τον/τη σύντροφό σου θα βοηθήσουν πολύ τη διάθεσή σου. Προτίμησε να ασχοληθείς με εκείνους και μην αφήσεις την κυκλοθυμία σου να αναλάβει τα ηνία.
Ιχθύς
Σήμερα θα έχεις την τάση να ταυτίζεσαι με τους ανθρώπους γύρω σου, για αυτό και θα παρατηρήσεις πως θα σε επηρεάσει πολύ κάποιο θέμα που μπορεί να έχει ένας κοντινός σου άνθρωπος. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Υδροχόο και αυξάνει την εν-συναίσθηση σου με αποτέλεσμα να είναι δύσκολο να αποστασιοποιηθείς από οτιδήποτε απασχολεί τους άλλους. Το τρίγωνο που θα σχηματίσει με τον Ήλιο από το Ζυγό είναι αρκετά βοηθητικό ώστε να βρεις μια ισορροπία και να μην αφήσεις να σε επηρεάζουν ζητήματα που δεν είναι καν δικά σου. Θα πρέπει να θυμάσαι πως αν βρεις κάτι να επικεντρωθείς –ακόμα και δουλειά να είναι- τότε θα είναι πιο εύκολο να αποστασιοποιηθείς από αυτά που σε «χαλάνε».
Προσθήκη νέου σχολίου
Tο kostoday.com δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

eshopkos-foot kalymnosinfo-foot kalymnosinfo-foot nisyrosinfo-footer lerosinfo-footer mykonos-footer santorini-footer kosinfo-foot expo-foot