Αιγόκερε, είναι πιθανό να έχεις τις κλειστές σου και να μην είναι εύκολο να αφήσεις κάποιον να σε πλησιάσει.

Οκτώβριος 12, 2018 Σχολιάστε πρώτοι!
jumbo-banner
To Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπει το ζώδιό σας. Τι λένε για σήμερα τα ζώδια, 12 Οκτωβρίου;
Κριός
Η Σελήνη έχει περάσει στον Τοξότη και ύστερα από μερικές ημέρες περίεργης διάθεσης ήρθε η ώρα να ξαναβρείς τον εαυτό σου! Μία τυχαία συνάντηση με κάποιον άνθρωπο που έχεις να δεις καιρό θα σου φτιάξει το κέφι όπως επίσης και η σκέψη για μία εκδρομή το Σαββατοκύριακο. Σήμερα θα είναι εύκολο να βρεις πηγές χαράς για αυτό προτίμησε να συναναστραφείς με κόσμο καθώς η επικοινωνία μαζί τους θα σου φτιάξει τη διάθεση. Δεν αποκλείεται να έχεις και κάποιο νέο από ένα αγαπημένο σου πρόσωπο που βρίσκεται στο εξωτερικό το οποίο θα συμβάλει θετικά στη διάθεσή σου.
Ταύρος
Σήμερα είναι πιθανόν να έρθουν στο μυαλό σου ζητήματα τα οποία θα σου δημιουργήσουν έντονες σκέψεις και αυτές με τη σειρά τους θα ανοίξουν ένα φαύλο κύκλο. Η Σελήνη έχει περάσει στον Τοξότη και θα ενισχύσει την ανάγκη σου να κάνεις σενάρια τα οποία όμως μπορεί να μην ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα και να σε αγχώνουν άδικα. Πρόσεξε ιδιαίτερα τον τρόπο που θα διαχειριστείς κάποιο οικονομικό ζήτημα τρίτων προσώπων για να μην κάνεις κάποιο λάθος. Η ημέρα σήμερα μπορεί να φέρει και κάποιο αισθηματικό θέμα στο προσκήνιο το οποίο θα φτιάξει τη διάθεσή σου.
Δίδυμοι
Σήμερα που η Σελήνη έχει περάσει στον Τοξότη θα παρατηρήσεις πως θα έχεις ευκαιρίες για να αναθερμάνεις προσωπικές και επαγγελματικές σχέσεις, οι οποίες είχαν κάποια ζητήματα τον τελευταίο καιρό. Μία έκπληξη στον/τη σύντροφό σου ή ακόμα και ένα δείπνο μαζί με κάποιο στενό σου συνεργάτη θα είναι αρκετά για να επιστρέψει το καλό κλίμα ανάμεσά σας και να κερδίσεις έδαφος. Δεν αποκλείεται να σου γίνει πρόταση για μία νέα συνεργασία ή να ξεκινήσεις να συζητάς τους όρους που έχει μία ήδη υπάρχουσα, προκειμένου να τους αλλάξεις προς όφελός σου. Η ημέρα θα βοηθήσει κάθε ζήτημα που σχετίζεται με τους άλλους, για αυτό αξίζει να το προσπαθήσεις.
Καρκίνος
Σήμερα χρειάζεται να δώσεις μεγαλύτερη προτεραιότητα στις δουλειές που έχεις αφήσει ημιτελείς, καθώς η Σελήνη που έχει περάσει στον Τοξότη θα τις φέρει στο προσκήνιο μέχρι να τις τελειώσεις. Το πιο πιθανό είναι να έχεις και τη διάθεση και την υπομονή να ασχοληθείς με αυτές, για αυτό εκμεταλλεύσου το! Βέβαια θα πρέπει να προσέξεις καθώς ελλοχεύει ο κίνδυνος να αναλάβεις πολύ περισσότερες δουλειές από αυτές που μπορείς να φέρεις εις πέρας. Αυτό θα το κάνεις προκειμένου να δείξεις ότι μπορείς αλλά τελικά θα εξαντλήσεις τον οργανισμό σου.
Λέων
Σήμερα είναι μία καλή ημέρα για να ασχοληθείς με τον/τη σύντροφό σου καθώς και με οτιδήποτε σε κάνει να νιώθεις ερωτευμένος/η, είτε αυτό είναι άνθρωπος είτε αυτό είναι μία δραστηριότητα. Η Σελήνη μόλις πέρασε στον Τοξότη και θα ευνοήσει καλλιτεχνικές δραστηριότητες, χόμπι και επαφές με αγαπημένους σου ανθρώπους. Ποτέ δεν είναι αργά να ξεκινήσεις μία νέα δραστηριότητα, η οποία θα γεμίσει όμορφα τον ελεύθερο σου χρόνο και θα σε βοηθήσει να φέρεις στην επιφάνεια την καλλιτεχνική πλευρά του χαρακτήρα σου. Η ημέρα είναι κομμένη και ραμμένη στα μέτρα σου αλλά και εσύ θα πρέπει να καταφέρεις να μειώσεις την τάση που θα έχεις για παλιμπαιδισμό, για να μην προκληθούν ζητήματα στη σχέση σου.
Παρθένος
Σήμερα μπορεί να νιώσεις την ανάγκη να κάνεις τα παράπονά σου σχετικά με κάποια επαγγελματικά και οικογενειακά ζητήματα τα οποία σε έχουν στεναχωρήσει. Η Σελήνη έχει περάσει στον Τοξότη και θα φέρει κάθε τι που κρατάς μέσα σου στην επιφάνεια, ακόμα και αν αυτό σαν γεγονός έλαβε χώρα πριν μεγάλο διάστημα. Πρόσεξε καθώς μπορεί να παρασυρθείς από τη συναισθηματική υπερχείλιση και να αρχίσεις να κάνεις παράπονα αδιακρίτως. Αυτό θα έχεις σαν αποτέλεσμα να δημιουργήσεις μία περίεργη ατμόσφαιρα στις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Περισσότερο θα πρέπει να προσέξεις και τις συζητήσεις με τους δικούς σου ανθρώπους καθώς και αυτές με τη σειρά τους θα προκαλέσουν παράπονα.
Ζυγός
Σήμερα καλό θα ήταν να μην βάλεις πολλές υποχρεώσεις μέσα στην ημέρα καθώς σίγουρα θα χρειαστείς περισσότερο χρόνο από αυτό που έχεις κατά νου. Η Σελήνη μόλις μπήκε στον Τοξότη και υποδηλώνει πως ανάμεσα στις δουλειές και τις υποχρεώσεις που έχεις θα βρεις χρόνο να πιείς και ένα καφέ με κάποιο φίλο σου ή ένα γνωστό σου, και να μιλήσεις στο τηλέφωνο με κάποιο συγγενικό σου πρόσωπο. Αυτά θα σου πάρουν περισσότερη ώρα από αυτή που υπολογίζεις, καθώς η συζήτηση θα γίνει το αγαπημένο σου χόμπι για σήμερα. Αν θέλεις να είσαι σίγουρος/η πως και θα φέρεις εις πέρας τις υποχρεώσεις που πρέπει αλλά και θα έχεις χρόνο για κουβέντα, μη φορτώσεις την ημέρα με πολλά.
Σκορπιός
Η ημέρα είναι κατάλληλη για να διευθετήσεις κάποιες οικονομικές υποχρεώσεις, να πληρώσεις λογαριασμούς ή να πεταχτείς από το λογιστή σου για εκείνο το ζήτημα που έχεις αφήσει σε αναμονή. Η Σελήνη μόλις μπήκε στον Τοξότη και θα στρέψει το ενδιαφέρον σου γύρω από τα χρήματα και τις υποχρεώσεις που σχετίζονται με αυτά. Προσπάθησε να διευθετήσεις όσο πιο σωστά μπορείς και το χρόνο σου αλλά και τα χρήματά σου καθώς ο χρόνος είναι χρήμα αλλά και το αντίστροφο. Όσο κι αν μονοπωλήσουν το ενδιαφέρον σου οι οικονομικές υποχρεώσεις, προσπάθησε να βρεις έστω και λίγο χρόνο να ασχοληθείς με την προσωπική σου ζωή και με τα πράγματα που σε ευχαριστούν.
Τοξότης
Η Σελήνη το πρωί θα μπει στο ζώδιό σου και θα σου δημιουργήσει την ανάγκη να κερδίσεις το ενδιαφέρον των ανθρώπων που θα συναναστραφείς, ιδιαίτερα των αγαπημένων σου. Είναι πιθανόν να κανονίσεις μία συνάντηση με ένα στενό σου συνεργάτη ή ένα ραντεβού με τον/τη σύντροφό σου καθώς η επαφή με τους άλλους θα βοηθήσει πολύ τη διάθεσή σου. Σήμερα βέβαια θα έχεις και την τάση να φανείς εγωκεντρικός/η και αυτό είναι το μόνο που μπορεί να χαλάσει την καλή σου εικόνα. Προσπάθησε να το «κρύψεις» για να μη το αφήσεις να χαλάσει τη διάθεση σου αλλά και τη διάθεση των άλλων.
Αιγόκερως
Σήμερα είναι πιθανό να έχεις τις κλειστές σου και να μην είναι εύκολο να αφήσεις κάποιον να σε πλησιάσει ακόμα και αν αυτός ο κάποιος ανήκει στους αγαπημένους σου ανθρώπους. Η Σελήνη μόλις μπήκε στον Τοξότη και θα σου δημιουργήσει τάσεις καχυποψίας, για αυτό θα πρέπει να προσπαθήσεις ώστε να τις περιορίσεις και να μην τις αφήσεις ανεξέλεγκτες. Προτίμησε να βρεις χρόνο να ξεκουραστείς και να μη φορτώσεις πολύ την ημέρα σου με υποχρεώσεις, καθώς λίγο η σκέψη σου και λίγο η κούραση των προηγούμενων είμαι θα δημιουργήσουν ένα περίεργο κλίμα.
Υδροχόος
Σήμερα θα παρατηρήσεις από το πρωί πως θα έχεις πολύ πέραση στους φίλους σου καθώς τα τηλέφωνα θα αρχίσουν να χτυπάνε ένα- ένα και οι προτάσεις για καφέ και για συναντήσεις θα πέφτουν βροχή. Σε αυτό θα βοηθήσει και η Σελήνη που μόλις μπήκε στον Τοξότη και θα σου υπενθυμίσει πως καλές οι δουλειές, αλλά όλοι χρειαζόμαστε χρόνο και για τον εαυτό μας αλλά και για τους αγαπημένους μας ανθρώπους. Σήμερα δεν αποκλείεται να σου δείξει και τις φιλικές του διαθέσεις ένας/μία συνάδελφος που μόλις έχει έρθει στη δουλειά και μάλιστα δεν αποκλείεται να προκύψει ένα νέο ειδύλλιο εκεί.
Ιχθύς
Σήμερα τα επαγγελματικά σου ζητήματα θα σε απασχολήσουν περισσότερο από κάθε άλλο ζήτημα καθώς η Σελήνη που μόλις μπήκε στον Τοξότη θα φροντίσει να τα φέρει στην πρώτη γραμμή. Ένα επαγγελματικό ραντεβού, μία πρόταση για δουλειά ακόμα και ένα project το οποίο μπορεί να σου ανατεθεί θα συνθέσουν το κλίμα της ημέρας. Τα βλέμματα των άλλων θα είναι στραμμένα επάνω σου και αυτό μπορεί να έχει και θετική και αρνητική χροιά στις επαφές που σχετίζονται με το επαγγελματικό σου περιβάλλον. Μείνε μακριά από πηγαδάκια στη δουλειά και λοιπούς σχολιασμούς ώστε να μην εκτεθείς.
Προσθήκη νέου σχολίου
Tο kostoday.com δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

eshopkos-foot kalymnosinfo-foot kalymnosinfo-foot nisyrosinfo-footer lerosinfo-footer mykonos-footer santorini-footer kosinfo-foot expo-foot