5 πράγματα που μπορούν να πάνε εντελώς λάθος στο πρώτο ραντεβού

Δεκέμβριος 10, 2017 Add new comment
jumbo-banner
Αν με ρωτάς, θα έπρεπε να υπάρχει ειδικός προγραμματισμός που θα κάνει skip το πρώτο ραντεβού και θα πηγαίνει κατευθείαν στο δεύτερο.
Όχι τίποτα άλλο, αλλά για να γλιτώσουμε και όλη αυτή την αμηχανία που περνάμε, χωρίς να φταίμε απολύτως πουθενά. Και επειδή ο νόμος του Μέρφι είναι εκδικητικός, πάντα στο πρώτο ραντεβού τα πράγματα δεν πηγαίνουν όπως τα θέλεις. Για παράδειγμα:
Μασάει με το στόμα ανοιχτό: Θα ορκιζόσουν ότι είδες τον οισοφάγο του και δεν το λες με δόση υπερβολής. Έχεις αηδιάσει τόσο πολύ, που δεν αγγίξει το πιάτο σου (ποια εσύ στο μεταξύ)και δε βλέπεις την ώρα και τη στιγμή να τελειώσει το αναθεματισμένο φαγητό του. Πολλά μπορείς να ανεχτείς. Αυτό όχι!
Είναι ντυμένος σαν μετρ σε μπουζούκια: Εσύ τον έβλεπες κάζουαλ, όπου διατηρούσε μία αξιοπρέπεια. Τώρα όμως, είπε να ντυθεί επίσημα, και να σε φρικάρει τελείως. Σακάκι με λάμψεις, αντίστοιχο πουκάμισο και παπούτσι με μύτη για… αμαρτίες. Ναι ξέρω. Και τι να του πεις;
Καμία σχέση με αυτόν
Άργησε μία ώρα: Αν έχεις τα κότσια, σήκω και φύγε. Αλλά δεν τα έχεις. Τελοσπάντων. Άκουσε τη δικαιολογία του και τον δικάζεις μετά. Δεν είναι δα και εγκληματίας πολέμου.
Μοιράζεται ανατριχιαστικές λεπτομέρειες για τη ζωή του: Ξέρεις τώρα. Ότι κάνει ψυχανάλυση, ότι έχει να πάει με γυναίκα 6 μήνες, ότι θέλει να σκοτώσει το διευθυντή του και τέτοια. Μήπως να έφευγες;
Δε σε γουστάρει: Παναγιά μου τι σε βρήκε φίλη μου; Σε κάθε περίπτωση αυτός χάνει. Γίνε μία θεά, και βγες να γοητεύσεις τα πλήθη. Έλα σε παρακαλώ που θα στενοχωρηθείς κιόλας.

Προσθήκη νέου σχολίου

Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

eshopkos-foot kalymnosinfo-foot kalymnosinfo-foot nisyrosinfo-footer lerosinfo-footer mykonos-footer santorini-footer kosinfo-foot expo-foot
No Internet Connection