Συνελήφθη η Αγγελική του Χριστόδουλου Ξηρού

Ιανουάριος 28, 2015
Μόλις τώρα σύμφωνα με πληροφορίες συνελήφθη η Αγγελική του Χριστόδουλου Ξηρού...στην Επανομή Θεσσαλονίκης έξω από το ταχυδρομείο φορώντας παντόφλες!
 
Ωστόσο καμία πληροφορία δεν επιβεβαιώνεται. 

Μια 56χρονη γυναίκα με ψυχολογικά προβλήματα, από την οποία είχε αφαιρεθεί η κηδεμονία του ανήλικου παιδιού της, ήταν τελικά... η «Αγγελική» που συνέλαβε η αστυνομία το πρωί στην Επανομή Θεσσαλονίκης.

Όπως έγινε γνωστό από τη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης, μετά τη διάσταση που πήρε στα ΜΜΕ η... «σύλληψη της Αγγελικής από την Αντιτρομοκρατική», στην πραγματικότητα επρόκειτο για οργανώμενη επιχείρηση του Τμήματος Ανηλίκων της Ασφάλειας και το Α.Τ. Επανομής προκειμένου να εκτελεστεί εισαγγελική παραγγελία για αφαίρεση της κηδεμονίας από την 56χρονη.

Το σκηνικό, που «ερμηνεύτηκε» ως επιχείρηση της Αντιτρομοκρατικής, διαδραματίστηκε περίπου στις 9.30 το πρωί έξω από τα ΕΛΤΑ Επανομής, ένα προάστιο που βρίσκεται περίπου 20 χιλιόμετρα από την πόλη της Θεσσαλονίκης.

Οι αστυνομικοί εφάρμοσαν ουσιαστικά μια δικαστική απόφαση με την οποία αφαιρούνταν η κηδεμονία του ανήλικου τέκνου της και γι' αυτό τον λόγο συνελήφθη η 56χρονη.

Τώρα πώς η υπόθεση αυτή έφτασε να αποδοθεί ως σύλληψη της καταζητούμενης 22χρονης «φίλης» του Χριστόδουλου Ξηρού και μέλους των «Πυρήνων» είναι ένα θέμα που χρήζει πράγματι αστυνομικής έρευνας...

ferriesingreece2

kalimnos

sportpanic03

 

 

eshopkos-foot kalymnosinfo-foot kalymnosinfo-foot nisyrosinfo-footer lerosinfo-footer mykonos-footer santorini-footer kosinfo-foot expo-foot