Ισπανία, Ελλάδα και Τουρκία, στο top 3 της TUI

Ιούλιος 14, 2018 Σχολιάστε πρώτοι!
jumbo-banner
Αφήνοντας πίσω της μια περίοδο έντονης πολιτικής αβεβαιότητας και τρομοκρατίας, η Τουρκία «επιστρέφει» δυναμικά και καταλαμβάνει την 3η θέση μεταξύ των πιο δημοφιλών προορισμών για την TUI.
Χωρίς να καταφέρει να ξεπεράσει την Ισπανία και την Ελλάδα, η Τουρκία «έχει επανέλθει για τα καλά στον χάρτη των κορυφαίων προορισμών για καλοκαιρινές διακοπές». Η TUI ανακοίνωσε τους 11 προορισμούς με τις περισσότερες κρατήσεις, με την Ιταλία να καταλαμβάνει την 4η θέση και η Κύπρος την 5η. Η Ισπανία είναι κορυφαία για τους παραθεριστές από το Ηνωμένο Βασίλειο ακολουθούμενη από την Ελλάδα, την Κύπρο, την Τουρκία και το Μεξικό. Με τη ματιά στο εσωτερικό της κάθε χώρας, εκτός από το Κανκούν και τη Μαγιόρκα, οι Βρετανοί δείχνουν μεγάλη προτίμηση στην Τενερίφη, την Ίμπιζα και την Πάφο, ενώ η Αττάλεια είναι η δημοφιλέστερη περιοχή στην Τουρκία. Οι περιοχές της Ελλάδας που προσελκύουν περισσότερους Βρετανούς είναι η Κρήτη, η Ρόδος και η Κως. Παράλληλα, οι Βρετανοί μαζί με τους Ολλανδούς είναι αυτοί που δείχνουν μεγάλη προτίμηση και σε μακρινούς προορισμούς, όπως το Κανκούν και το Κουρασάο αντίστοιχα. Για τους Γάλλους το ενδιαφέρον εστιάζεται στο Μαρόκο, για τους Πολωνούς στη Βουλγαρία και για τους Αυστριακούς στην Κροατία. Τέλος, οι Γερμανοί είναι ο μοναδικός λαός που δείχνει να προτιμά τη χώρα του για καλοκαιρινές διακοπές, κατατάσσοντάς την στους Top5 προορισμούς.
money-tourism.gr/

Προσθήκη νέου σχολίου

Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

eshopkos-foot kalymnosinfo-foot kalymnosinfo-foot nisyrosinfo-footer lerosinfo-footer mykonos-footer santorini-footer kosinfo-foot expo-foot
No Internet Connection