Ο κύριος Μιχάλης Χαραλαμπίδης δια λογαριασμόν της Αστικής Εταιρείας “Ιπποκράτης”, θα παρουσιάσει το σχέδιο του ΤΟΠΙΚΟΥ ΠΟΙΟΤΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΚΩ

Ιανουάριος 23, 2020 Σχολιάστε πρώτοι!
jumbo-banner

Η Αστική Εταιρεία “Ιπποκράτης”/Κέντρο Πρόληψης των Eξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας διοργανώνει το Σάββατο, 25 Ιανουαρίου 2020, ώρα 17:30, εις την αίθουσαν της Πρώην Εβραϊκής Συναγωγής ( ΧΑΒΡΑ), εκδήλωσιν με ομιλητή τον κύριο Μιχάλη Χαραλαμπίδη.
Ο κύριος Μιχάλης Χαραλαμπίδης δια λογαριασμόν της Αστικής Εταιρείας “Ιπποκράτης”, θα παρουσιάσει το σχέδιο του ΤΟΠΙΚΟΥ ΠΟΙΟΤΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΚΩ και πως αυτό οικοδομείται.
Θα ομιλήσει δια την πορείαν από την Ιπποκρατικήν πρόγνωση εις την δημιουργίαν, την σημασίαν του τοπικού θεσμικού πλούτου, την έννοιαν του συμβολικού κεφαλαίου και την πολιτιστικήν οικονομίαν.
Η Αστική Εταιρεία “Ιπποκράτης”, ανταποκρινόμενη εις την αποστολήν της, ως ο διακριτικός τίτλος της υποδηλώνει: προαγωγή ψυχοκοινωνικής υγείας και συνεχίζοντας την καινοτόμον παρέμβασιν της επί του Κοινωνικού Σχεδιασμού, με αφετηρία το 2005, μελετά, σχεδιάζει και προτείνει θέματα υπηρετούντα το “ευ ζην”.

Aπό τη Γραμματεία
Της Αστικής Εταιρείας “Ιπποκράτης”/
Kέντρο Πρόληψης των Εξαρτήσεων και
Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας

Προσθήκη νέου σχολίου
Tο kostoday.com δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

 

 

eshopkos-foot kalymnosinfo-foot kalymnosinfo-foot nisyrosinfo-footer lerosinfo-footer mykonos-footer santorini-footer kosinfo-foot expo-foot