Σφραγίστηκαν σήμερα τα πρώτα καταστήματα για παραβάσεις μουσικής στην Κω (μόνο 2 πήραν αναστολή από το Διοικητικό Πρωτοδικείο)

Ιούνιος 30, 2014
jumbo-banner
Τελικά η αρχή έγινε σήμερα με τα πρώτα 10ήμερα σφραγίσματα καταστημάτων (υγειονομικού ενδιαφέροντος-μπαρ) για παραβάσεις μουσικής.
Μετά την σχετική κοινοποίηση από την Αστυνομία προς τους ιδιοκτήτες τους ακολουθούν κι άλλα σφραγίσματα (συνολικά 7-8 καταστημάτων) αύριο και εντός των επόμενων ημερών.
Όπως πληροφορηθήκαμε μόνο 2 καταστήματα (από τα συνολικά 9-10) κατόρθωσαν σήμερα και πήραν αναστολή από το Διοικητικό Πρωτοδικείο Ρόδου επικαλούμενοι τις γνωστές ασάφειες του νόμου (ήδη έχει σταλεί σχετικό υπόμνημα το οποίο συνέταξε ο Δικηγόρος Αλκιβιάδης Χατζαντώνης, αλλά και από τον Δήμο Κω, προς την Υπουργό Τουρισμού Όλγα Κεφαλογιάννη).
Επιπλέον όπως ενημερωθήκαμε από τον κ. Χατζαντώνη -ο οποίος είναι Δικηγόρος των δύο καταστημάτων στη Ναυκλήρου που πήραν αναστολή έως ότου εκδικαστεί η υπόθεση τους (κατά πάσα πιθανότητα μέσα στο χειμώνα)- οι παραβάσεις που τους είχαν καταλογιστεί πχ για άδεια μουσικής και ωράριο είναι ουσιαστικά μία παράβαση, ενώ έχει παρέλθει και η προθεσμία που ορίζει ο νόμος για το κλείσιμο εντός 5 ημερών από την τρίτη παράβαση (ήταν αρχές Μαΐου και τώρα έχουμε τέλη Ιουνίου).
Πάντως οι καταστηματάρχες είναι αγανακτισμένοι από τα σφραγίσματα αυτά, γιατί αφενός η σαιζόν εισπρακτικά δεν πάει καθόλου καλά και το δεκαήμερο αυτό είναι πάνω ουσιαστικά στο δίμηνο (Ιούλιο- Αύγουστο) που περιμένουν να δουλέψουν "για να βγάλουν κανένα σπασμένο", όπως λένε χαρακτηριστικά.

Πηγή: aegeanews.gr

ferriesingreece2

kalimnos

sportpanic03

 

 

eshopkos-foot kalymnosinfo-foot kalymnosinfo-foot nisyrosinfo-footer lerosinfo-footer mykonos-footer santorini-footer kosinfo-foot expo-foot