Η ημερίδα του ΕΒΕΔ για την ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας των επιχειρήσεων (βίντεο-φωτό)

Δεκέμβριος 01, 2014
«Η Αναπτυξιακή Εταιρία της Περιφέρειας Ν. Αιγαίου –ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ Α.Ε., σε συνεργασία με το Παράρτημα της Κω του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Δωδ/σου, διοργάνωσε σήμερα στο νησί της Κω την Εκπαιδευτική δράση με τίτλο «Καινοτομία, Δημιουργικότητα και Επιχειρηματικότητα για τις ΜμΕ της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου» στο
 
πλαίσιο υλοποίησης του Ευρωπαϊκού Διασυνοριακού Έργου «SHAPES: Ανταλλαγή κοινών εμπειριών και καλών πρακτικών για την υποστήριξη του δημιουργικού δυναμικού στη Μεσόγειο».
 
Στην εκδήλωση έδωσαν το παρόν ο Έπαρχος Κω κ. Χαλκιδιός, ο πρόεδρος του εμπορικού τμήματος του ΕΒΕΔ, Παρ. Κω κ. Γιαλίζης και ο χωρικός αντιπεριφερειάρχης Χ. Κόκκινος. Η εισήγηση ξεκίνησε με τον αντιπεριφερειάρχη Χ. Κόκκινο και στο πάνελ μαζί του κ. Στ. Γιαλλίζης. Εν συνεχεία το λόγο πήρε ο Δρ. Κων/νος Φούσκας, καθηγητής στο Παν. Μακεδονίας στο Τμήμα Πληροφορικής, αναδεικνύοντας τη σημασία της καινοτoμίας στις υπηρεσίες των επιχειρήσεων.
 
Η εν λόγω εκδήλωση απευθυνόταν σε μικρομεσαίους επιχειρηματίες με σκοπό την ενημέρωση και εκπαίδευση τους για τους τρόπους προώθησης της καινοτομίας και την ενίσχυση της δημιουργικότητας και της ανταγωνιστικότητας στις επιχειρήσεις τους.

Ο συνολικός προϋπολογισμός του έργου SHAPES είναι 1.295.200€ ενώ ο προϋπολογισμός της ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗΣ Α.Ε. ανέρχεται στα 89.000€».
 
{youtube}maPPRUe_je4{/youtube}
{youtube}9N8iucrgfiQ{/youtube}


ferriesingreece2

kalimnos

sportpanic03

 

 

eshopkos-foot kalymnosinfo-foot kalymnosinfo-foot nisyrosinfo-footer lerosinfo-footer mykonos-footer santorini-footer kosinfo-foot expo-foot