Η Kostoday συναντά τον Κώο φοιτητή Νίκο Νικολάου και αναλύει το πρόγραμμα "ERASMUS"!

Μάρτιος 11, 2016
jumbo-banner

Η kostoday σε συνέχεια των συνεντεύξεων της, με νέους - ες του νησιού μας συνάντησε στα γραφεία της ηλεκτρονική εφημερίδας μας τον φοιτητή του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών (Α.Σ.Σ.Ο.Ε.) Νίκο Νικολάου σε μια ενδιαφέρουσα συνέντευξη για το πανευρωπαϊκό φοιτητικό πρόγραμμα ERASMUS.

O Νίκος είναι στο τμήμα Διεθνών Ευρωπαϊκών Οικονομικών Σπουδών και τους προηγούμενους μήνες είχε την ευκαιρία να ταξιδέψει στην Σλοβενία και πιο συγκεκριμένα στο Πανεπιστήμιο του Μάριμπορ, αφού η αίτηση του για να παρακολουθήσει το πρόγραμμα έγινε αποδεκτή.

Πολλοί φοιτητές, ακόμα και από την αρχή των σπουδών τους, έχουν σαν στόχο να ταξιδέψουν και να σπουδάσουν – έστω και για ένα εξάμηνο – σε κάποιο ευρωπαϊκό πανεπιστήμιο, μέσω του προγράμματος Erasmus.

Τι ακριβώς όμως είναι το πρόγραμμα ERASMUS και ERASMUS PLUS ποιοι μπορούν να το παρακολουθήσουν και ποιος το επιδοτεί μας εξηγεί ο Νίκος Νικολάου στο βίντεο που ακολουθεί.

ferriesingreece2

kalimnos

sportpanic03

 

 

eshopkos-foot kalymnosinfo-foot kalymnosinfo-foot nisyrosinfo-footer lerosinfo-footer mykonos-footer santorini-footer kosinfo-foot expo-foot