Menu
Ν. Μυλωνάς: Με την ευχή να βραβευτεί κάποτε και το νησί μας

Ν. Μυλωνάς: Με την ευχή ν…

Βραβείο για την Πολι...

Πότε ξεκινούν οι ενδιάμεσες εκπτώσεις

Πότε ξεκινούν οι ενδιάμεσ…

Την Τρίτη 2 Μαΐου ...

Λαβράκι έβγαλε ο κοριός της ΕΥΠ! Κύκλωμα έδινε “μίζες” σε παπάδες και δικαστές – Η μπίζνα με τα τάματα

Λαβράκι έβγαλε ο κοριός τ…

Κύκλωμα... παντοπω...

Βίντεο της ΝΔ "κράζει" τη συνέντευξη Τσίπρα για φόρους και μέτρα!

Βίντεο της ΝΔ "κράζε…

Το γύρο του διαδικ...

Αποκαλυπτικά στοιχεία: «Πλούσιοι» και φτωχοί Ελληνες ανά νομό σύμφωνα με τις δηλώσεις

Αποκαλυπτικά στοιχεία: «Π…

Αποκαλυπτικά είναι τ...

Προσοχή: Ποια φάρμακα ανακαλεί ο ΕΟΦ [λίστα]

Προσοχή: Ποια φάρμακα ανα…

Στην ανάκληση παρτ...

Με περισσότερα από 20 νησιά, η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου συμμετέχει στην 1η Έκθεση “Greek Travel Show”, με στόχο την ενίσχυση του εσωτερικού τουρισμού

Με περισσότερα από 20 νησ…

Με συγκριτικό της ...

Τίθεται σε εφαρμογή η νέα διαδικασία για τις μεταθέσεις οπλιτών

Τίθεται σε εφαρμογή η νέα…

Η νέα διαδικασία έ...

Αποκάλυψη: Αυτός είναι ο πιο ακριβοπληρωμένος παίκτης του Survivor

Αποκάλυψη: Αυτός είναι ο …

Πολλά έχουν γραφτε...

Salt & Pepper: Το νέο εστιατόριο - μεζεδοπωλείο στο κέντρο της πόλης! (φωτό)

Salt & Pepper: Το νέο…

Ένα νέο εστιατόριο...

Ο λογαριασμός από τα νέα «φουσκωμένα» εκκαθαριστικά

Ο λογαριασμός από τα νέα …

Για πρώτη φορά σε πλ...

X Factor: Συγκλόνισε το 16χρονο τσιγγανάκι – Δεν άντεξαν Μαζωνάκης, Τάμτα [βίντεο]

X Factor: Συγκλόνισε το 1…

Ποιο το απίστευτο ...

Prev Next

Πέθανε ο ηθοποιός Βασίλης Τσάγκλος

Πέθανε ο ηθοποιός Βασίλης Τσάγκλος
jumbo-banner

Πέθανε σε ηλικία 77 ετών ο Βασίλης Τσάγκλος, ένας από τους πλέον δραστήριους και αγαπητούς Έλληνες ηθοποιούς, με συμμετοχή σε πολλές δεκάδες θεατρικές παραστάσεις, τηλεοπτικές σειρές και ταινίες.

Η Καίτη Φίνου τον αποχαιρέτισε, μέσω Facebook, κι έκανε γνωστή την είδηση του θανάτου του.

Ο Βασίλης Τσάγκλος γεννήθηκε στην Πύλο της Μεσσηνίας στις 20 Ιουνίου 1939. Το Δημοτικό Θέατρο Μαραθώνα ξεκίνησε τις δραστηριότητές του το 1989 με την προτροπή και καθοδήγησή του.
Ο Τσάγκλος δημιούργησε τον πρώτο πυρήνα του ΔΗ.ΘΕ.ΜΑ., δίδαξε, σκηνοθέτησε και έβαλε το θεμέλιο λίθο για τη σύσταση του ως νομικό πρόσωπο.
Προς τιμήν του, το θερινό θέατρο του Δημοτικού Θεάτρου φέρει την επωνυμία "ΒΑΣΙΛΗΣ ΤΣΑΓΚΛΟΣ".

Φιλμογραφία:

Αυτοί που μίλησαν με το θάνατο (1970)

Η Ανταρσία των Δέκα (1970)

Ο Αστραπόγιαννος (1970)

Εσχάτη προδοσία (1971)

Ο Αρχιψεύταρος (1971)

Ο Εχθρός του Λαού (1972)

Οι Απάνθρωποι (1972)

Μέρες του ’36 (1972)

Ο Θίασος (1975)

Οι Κυνηγοί – The Hunters (1977)

1922 (1978)

Άγγελος (1982) 

Άρπα-Colla (1982)

Και ο πρώτος ματάκιας (1982)

Ρεπό (1982)

Η Κάθοδος των Εννέα (1983)

Ο Ανθρωπος που το'παιζε πολύ (1983)

Εδώ Είναι Βαλκάνια (1984)

Ταξίδι στα Κύθηρα (1984)

Ο Καθρέφτης (1984)

Εν πλω (1985)

Η κάθοδος των εννιά (1985)

Πήρες πτυχίο; (1985)

Ο Αδέξιος Εραστής (1985)

Made in Greece (1988)

Και δειλός και τολμηρός (1989)

Με τον Ορφέα τον Αύγουστο (1995)

Το Φτερό της Μύγας (1995)

Μπίζνες στα Βαλκάνια (1996)

Mirupafshim [Μιρουπάφσιμ] (1997)

]Τα Ρόδινα Ακρογιάλια (1998)

Το Παιχνιδι της Σκιας (2001)

Uranya (2006)

Ο γιος του φύλακα (2006)

Καντίνα (2009)

tsagos2

Τηλεόραση:

Στο παρά πέντε (2005)

7 θανάσιμες πεθερές (2004)

Μυστικά και λάθη (2003)

Το παιχνίδια της σκιάς (2001)

Βεντέτα (1986)

Οι φωτογράφοι (1998)

Παράξενος ταξιδιώτης (1972)

Αν θυμηθείς το όνειρο μου (2003) και πολλές άλλες.

eshopkos-small
pizzacon-small
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Προσθήκη σχολίου

H Kostoday.com δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο, καθώς θεωρούμε ότι ο κάθε αναγνώστης έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του, χωρίς να σημαίνει ότι αυτές εκφράζουν την ηλεκτρονική μας εφημερίδα. Σχόλια υβριστικά ή συκοφαντικά θα διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση. Παρακαλούμε πολύ προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια. Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

loading...
επιστροφή στην κορυφή

Επαγγελματικός Οδηγός