Menu
Πώς θα καταλάβεις αν είσαι ερωτευμένη, ανάλογα με το ζώδιό σου

Πώς θα καταλάβεις αν είσα…

Αν είσαι ερωτευμέν...

Και η ζωή συνεχίζεται ΔΥΝΑΜΙΚΑ & ΑΙΣΙΟΔΟΞΑ: ΔΕΙΤΕ τις αφίξεις πτήσεων στο διεθνές αεροδρόμιο της Κω από 22/07 έως 24/07

Και η ζωή συνεχίζεται ΔΥΝ…

Το τριήμερο 22/07 ...

Νέος καύσωνας προ των πυλών - Ποιες περιοχές θα «ψηθούν» τις επόμενες ώρες

Νέος καύσωνας προ των πυλ…

Τα καμώματα του καιρ...

Βάσεις 2017: Οι πρώτες εκτιμήσεις για ΟΛΕΣ τις σχολές

Βάσεις 2017: Οι πρώτες εκ…

Τις δικές του εκτι...

Νέα τουρκική πρόκληση: Το Barbaros παρενόχλησε ψαράδες ανοιχτά της Πάφου

Νέα τουρκική πρόκληση: Το…

Σύμφωνα με πληροφο...

Διευκρινήσεις ΑΑΔΕ σχετικά με τις τραπεζικές προμήθειες στην πληρωμή φόρων

Διευκρινήσεις ΑΑΔΕ σχετικ…

H ΑνεξάρτητηΑρχή Δ...

Τα ζώδια σήμερα 22 Ιουλίου: Τοξότες, σήμερα δεν θα είστε τόσο αισιόδοξοι!

Τα ζώδια σήμερα 22 Ιουλίο…

Τι λένε για σήμερα τ...

Σημαντικές ζημιές σε μνημεία και αρχαιολογικούς χώρους της ΚΩ - Κλειστά έως ότου αποκατασταθούν οι φθορές

Σημαντικές ζημιές σε μνημ…

Σοβαρές ζημιές προ...

Το Επιμελητήριο Δωδεκανήσου εκφράζει την συμπαράστασή του στους κατοίκους και τους επιχειρηματίες της Κω

Το Επιμελητήριο Δωδεκανήσ…

Το Επιμελητήριο Δωδε...

Ελ. Κουντουρά: Οι ξενοδοχειακές και τουριστικές υποδομές δουλεύουν κανονικά στην Κω

Ελ. Κουντουρά: Οι ξενοδοχ…

Δεν επηρεάστηκαν λ...

Μ. Παπαβασιλείου: "Η Κως παραμένει ένας ασφαλής, φιλόξενος και πανέμορφος προορισμός"

Μ. Παπαβασιλείου: "Η…

Δήλωση της Αντιπερ...

Πάνω από 15.000 «λουκέτα» στο επτάμηνο του 2017-Λήψη μέτρων για τις επιχειρήσεις της Κω ζητούν ΓΣΕΒΕΕ και ΕΣΕΕ

Πάνω από 15.000 «λουκέτα»…

Τις 15.000 υπερβαίνο...

Prev Next

Πέθανε ο ηθοποιός Βασίλης Τσάγκλος

Πέθανε ο ηθοποιός Βασίλης Τσάγκλος
jumbo-banner

Πέθανε σε ηλικία 77 ετών ο Βασίλης Τσάγκλος, ένας από τους πλέον δραστήριους και αγαπητούς Έλληνες ηθοποιούς, με συμμετοχή σε πολλές δεκάδες θεατρικές παραστάσεις, τηλεοπτικές σειρές και ταινίες.

Η Καίτη Φίνου τον αποχαιρέτισε, μέσω Facebook, κι έκανε γνωστή την είδηση του θανάτου του.

Ο Βασίλης Τσάγκλος γεννήθηκε στην Πύλο της Μεσσηνίας στις 20 Ιουνίου 1939. Το Δημοτικό Θέατρο Μαραθώνα ξεκίνησε τις δραστηριότητές του το 1989 με την προτροπή και καθοδήγησή του.
Ο Τσάγκλος δημιούργησε τον πρώτο πυρήνα του ΔΗ.ΘΕ.ΜΑ., δίδαξε, σκηνοθέτησε και έβαλε το θεμέλιο λίθο για τη σύσταση του ως νομικό πρόσωπο.
Προς τιμήν του, το θερινό θέατρο του Δημοτικού Θεάτρου φέρει την επωνυμία "ΒΑΣΙΛΗΣ ΤΣΑΓΚΛΟΣ".

Φιλμογραφία:

Αυτοί που μίλησαν με το θάνατο (1970)

Η Ανταρσία των Δέκα (1970)

Ο Αστραπόγιαννος (1970)

Εσχάτη προδοσία (1971)

Ο Αρχιψεύταρος (1971)

Ο Εχθρός του Λαού (1972)

Οι Απάνθρωποι (1972)

Μέρες του ’36 (1972)

Ο Θίασος (1975)

Οι Κυνηγοί – The Hunters (1977)

1922 (1978)

Άγγελος (1982) 

Άρπα-Colla (1982)

Και ο πρώτος ματάκιας (1982)

Ρεπό (1982)

Η Κάθοδος των Εννέα (1983)

Ο Ανθρωπος που το'παιζε πολύ (1983)

Εδώ Είναι Βαλκάνια (1984)

Ταξίδι στα Κύθηρα (1984)

Ο Καθρέφτης (1984)

Εν πλω (1985)

Η κάθοδος των εννιά (1985)

Πήρες πτυχίο; (1985)

Ο Αδέξιος Εραστής (1985)

Made in Greece (1988)

Και δειλός και τολμηρός (1989)

Με τον Ορφέα τον Αύγουστο (1995)

Το Φτερό της Μύγας (1995)

Μπίζνες στα Βαλκάνια (1996)

Mirupafshim [Μιρουπάφσιμ] (1997)

]Τα Ρόδινα Ακρογιάλια (1998)

Το Παιχνιδι της Σκιας (2001)

Uranya (2006)

Ο γιος του φύλακα (2006)

Καντίνα (2009)

tsagos2

Τηλεόραση:

Στο παρά πέντε (2005)

7 θανάσιμες πεθερές (2004)

Μυστικά και λάθη (2003)

Το παιχνίδια της σκιάς (2001)

Βεντέτα (1986)

Οι φωτογράφοι (1998)

Παράξενος ταξιδιώτης (1972)

Αν θυμηθείς το όνειρο μου (2003) και πολλές άλλες.

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Προσθήκη σχολίου

loading...
επιστροφή στην κορυφή

Επαγγελματικός Οδηγός