Μουζάλας για το προσφυγικό: Έχουμε έναν υπερπληθυσμό που υπερβαίνει τα ανεκτά όρια - ΒΙΝΤΕΟ

Νοέμβριος 10, 2017 Σχολιάστε πρώτοι!
jumbo-banner
Από 20 Αυγούστου έχουμε μια πολύ μεγάλη χειροτέρευση στη Μυτιλήνη, τη Χίο, όπου όμως διαλύσαμε ένα καταυλισμό, τη Σούδα, που ήταν πάγιο αίτημα του νησιού, και στη Σάμο" δήλωσε ο υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής Γιάννης Μουζάλας σχετικά με το προσφυγικό, μιλώντας στη Βουλή.
"Έχουμε έναν υπερπληθυσμό που υπερβαίνει τα ανεκτά όρια. Δεν μπορούμε αυτά να τα αντιμετωπίσουμε μια εβδομάδα,10 μέρες μετά που γίνονται, θέλει μια προετοιμασία" επεσήμανε απαντώντας σε επίκαιρη ερώτηση του βουλευτή του Ποταμιού, Σπύρου Λυκούδη.
"Είμαστε σε θέση να τα αντιμετωπίσουμε, εάν όμως έχουμε έναν καινούριο διπλασιασμό των ροών, τότε είναι όλα ζητήματα που θα ξανασυζητηθούν. 'Όλα έχουν μπει σε ένα αυλάκι μέχρι η βροχή να δυναμώσει» τόνισε.
Ο κ. Μουζάλας σημείωσε επίσης ότι "αν τύχει ένα καινούριο 2015, που δεν θα τύχει, θα το αντιμετωπίσουμε όπως αντιμετωπίσαμε πολλές καταστάσεις. Δεν είμαστε σε αυτή τη φάση".
enikos.gr

Προσθήκη νέου σχολίου

Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

eshopkos-foot kalymnosinfo-foot kalymnosinfo-foot nisyrosinfo-footer lerosinfo-footer mykonos-footer santorini-footer kosinfo-foot expo-foot
No Internet Connection