ΔΥΝΑΜΗ ΑΛΛΑΓΗΣ-Νέα Αρχή: Την ώρα που η Κως σιωπούσε μπροστά στην απώλεια της Άννας Καραμπεσίνη, η παράταξη Ρούφα-Όραμα έκανε επίδειξη μίσους, ακρότητας και εμπάθειας

Σεπτέμβριος 11, 2018 Σχολιάστε πρώτοι!
jumbo-banner
ΔΥΝΑΜΗ ΑΛΛΑΓΗΣ-Νέα Αρχή: “Την ώρα που η Κως σιωπούσε μπροστά στην απώλεια της Άννας Καραμπεσίνη, η παράταξη Ρούφα-Όραμα έκανε επίδειξη μίσους, ακρότητας και εμπάθειας.”
Από τη δημοτική παράταξη ΔΥΝΑΜΗ ΑΛΛΑΓΗΣ-Νέα Αρχή εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:
“Η νέα παραληρηματικού χαρακτήρα επίδειξη μίσους και εμπάθειας της παράταξης Ρούφα-Όραμα, την ώρα που η Κως σιωπούσε μπροστά στην απώλεια της Άννας Καραμπεσίνη, είναι αποκαλυπτική της ποιότητας των ανθρώπων.
Ο διχαστικός και ακραίος λόγος, δείχνει ότι οι άνθρωποι αυτοί δεν έχουν αντιληφθεί ότι η Κως χρειάζεται συνεννόηση και συνεργασία.
Η νέα επίθεση κατά των εργαζομένων, δείχνει την ακραία καθεστωτική νοοτροπία που τους διέπει αφού δεν ανέχονται τη διαφορετική άποψη. Δείχνει επίσης και έλλειψη σεβασμού.
Το “παραμύθι” για τον κακό Κυρίτση συνεχίζεται, μόνο που δεν το αγοράζει κανείς. Το ίδιο “παραμύθι” χρησιμοποίησαν και στις προηγούμενες εκλογές και πήγαν άπατοι.
Η παράταξη Ρούφα-Όραμα απειλεί όσους έχουν αντίθετη άποψη, απευθύνεται στους πολίτες της Κω με ρητορική μίσους.
Δηλώνει ότι είναι ξεκάθαρα απέναντι στον Κυρίτση.
Αυτή είναι και η διαφορά μας.
Η Δύναμη Αλλαγής-Νέα Αρχή δεν είναι απέναντι σε κανένα πολίτη, σε καμία παράταξη. Απέναντι μας είναι μόνο τα προβλήματα του νησιού.
Εμείς δεν διχάζουμε, θέλουμε να ενώσουμε δυνάμεις. Να διαμορφώσουμε ευρείες συναινέσεις και συνεργασίες χωρίς διαχωρισμούς και αποκλεισμούς.

Προσθήκη νέου σχολίου

Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

eshopkos-foot kalymnosinfo-foot kalymnosinfo-foot nisyrosinfo-footer lerosinfo-footer mykonos-footer santorini-footer kosinfo-foot expo-foot
No Internet Connection