Η. Σιφάκης: Καθοριστικές οι πρώτες εντυπώσεις των επισκεπτών μας (βίντεο)

Απρίλιος 15, 2016

41 αδιάθετες θέσεις στάσιμου υπαίθριου εμπορίου θα χορηγήσει φέτος ο δήμος της Κω, σύμφωνα με τις διατάξεις και τις προϋποθέσεις που απαιτούνται για την επιλογή και την αδειοδότηση.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στις έδρες των δημοτικών κοινοτήτων για πληροφορίες και κατάθεση των δικαιολογητικών.

Ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Η. Σιφάκης σχολιάζοντας το θέμα της παρουσίας σε τουριστικά σημεία ανάλογων δράσεων επισημαίνει ότι, μπορεί να δινουν ένα ιδιαίτερο χρώμα, αλλά θα πρέπει να εφαρμόζουν και τις διατάξεις για την ευταξία και την αισθητική.

Αναφερόμενος στις διαδικασίες εφαρμογής των κανονιστικών διατάξεων και την προετοιμασία της Κω για την νέα τουριστική σαιζόν, υπογράμμισε την προσπάθεια που καταβάλλεται να αποκατασταθεί η φήμη του νησιού που επλήγη από την προσφυγική κρίση, και τόνισε ότι οι πρώτες εντυπώσεις των επισκεπτών μας αυτήν την περίοδο είναι καθοριστικές.

dhras.gr

ferriesingreece2

kalimnos

sportpanic03

 

 

eshopkos-foot kalymnosinfo-foot kalymnosinfo-foot nisyrosinfo-footer lerosinfo-footer mykonos-footer santorini-footer kosinfo-foot expo-foot