×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 575

Στον Κορυδαλλό οι Γερμενής-Ηλιόπουλος

Ιανουάριος 13, 2014
jumbo-banner

Συνοδεία εννέα αυτοκινήτων και μοτοσικλετών οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής, Γιώργος Γερμενής και Παναγιώτης Ηλιόπουλος, οδηγηθήκαν στις φυλακές Κορυδαλλού. Ο τρίτος βουλευτής της Χρυσής Αυγής, Ευστάθος Μπούκουρας, μεταφέρεται στις φυλακές Ναυπλίου. Και οι τρεις βουλευτές κρίθηκαν προφυλακιστέοι για ένταξη και διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης από τις αρμόδιες ανακρίτριες και τον εισαγγελέα. Ειδικά, όμως, οι Γερμενής και Ηλιόπουλος θεωρούνται ύποπτοι για τέλεση νέων αδικημάτων, όπως η αυξημένη τους ευθύνη σε ενέργειες ρατσιστικές και ξενοφοβικές. Μέχρι να μεταφερθούν στις φυλακές, οι κ. Γερμενής, Ηλιόπουλος και Μπούκουρας κρατούνταν σε διαφορετικά κελιά στα γραφεία της Αντιτρομοκρατικής και τους είχαν αφαιρεθεί τα κινητά τηλέφωνα.

Τα όσα συνέβησαν στο Εφετείο το Σαββατοκύριακο σχολίασε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Σίμος Κεδίκογλου λέγοντας πως έχουμε μια δικαιοσύνη που αποδεδειγμένα λειτουργεί Σε συνέντευξή του στον ΑΝΤ1 ο κ. Κεδίκογλου τόνισε ότι κανείς δεν επιτρέπεται να αντιμετωπίζει τη δικαιοσύνη α λα καρτ. «Πρέπει να μάθουμε όλοι να σεβόμαστε τη δικαιοσύνη και να την αφήνουμε να κάνει τη δουλειά της. Αποδεδειγμένα πλέον την κάνει καλά», είπε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

Πηγή: athensvoice.gr

ferriesingreece2

kalimnos

sportpanic03

 

 

eshopkos-foot kalymnosinfo-foot kalymnosinfo-foot nisyrosinfo-footer lerosinfo-footer mykonos-footer santorini-footer kosinfo-foot expo-foot