×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 575

Κοντογεώργος: Αρνούμαι κάθε κατηγορία, δεν παραιτούμαι

Ιανουάριος 03, 2014
jumbo-banner

Ο βουλευτής Ευρυτανίας της Ν.Δ. Κωνσταντίνος Κοντογεώργος, ο οποίος κατηγορείται για απιστία σε βαθμό κακουργήματος και ζημία προς το δημόσιο αναφέρθηκε στην συγκεκριμένη υπόθεση.

Μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΙ ο κ. Κοντογεώργος είπε: «Το 2007 η τότε νομαρχιακή αυτοδιοίκηση με ομόφωνη απόφαση ενέκρινε την απόφαση του διοικητικού συμβουλίου της “Eυρυτανία Α.Ε.” για τη λήψη δανείου προκειμένου να καλύψει οφειλές προς τρίτους, εργαζόμενους, ασφαλιστικά ταμεία που είχαν συσσωρευτεί μέχρι τότε. Ηταν ύψους 4 εκατ. 750 χιλιάδων».

Και πρόσθεσε: «Το έκανα διότι η εταιρία βρισκόταν προ αδιεξόδου προκειμένου να διαφυλάξει περιουσιακά στοιχεία υπέρτερης αξίας απ’ ότι η αξία του δανείου. Πολλαπλάσιας αξίας». Ο βουλευτής της Ν.Δ. ερωτηθείς αν προτίθεται να παραιτηθεί ώστε να διευκολύνει τη σχετική διαδικασία ήταν κατηγορηματικός: «Δεν υπάρχει κανένα θέμα. Ο ίδιος ζήτησα την άρση της ασυλίας μου από τη βουλή των Ελλήνων προκειμένου να διερευνηθεί η υπόθεση σε βάθος. Να μην υπάρχει καμία σκιά σε κανένα επίπεδο. Αρνούμαστε τις κατηγορίες αυτές και στο επόμενο στάδιο θα διαφανεί πλήρως».

Πηγή: Real.gr

ferriesingreece2

kalimnos

sportpanic03

 

 

eshopkos-foot kalymnosinfo-foot kalymnosinfo-foot nisyrosinfo-footer lerosinfo-footer mykonos-footer santorini-footer kosinfo-foot expo-foot