Βίντεο από την επίθεση αναρχικών στο ΑΤ Εξαρχείων

Απρίλιος 29, 2016

Ενα βίντεο - ανάληψη ευθύνης από την επίθεση που πραγματοποίησαν πριν από μερικές ημέρες στο Αστυνομικό Τμήμα Εξαρχείων δημοσίευσαν αναρχικοί σε γνωστή ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου.

Στο βίντεο διακρίνονται αντιεξουσιαστών να πετούν βόμβες μολότοφ κατά του 5ου αστυνομικού τμήματος ενώ με πέτρες και βαριοπούλες να σπάνε αυτοκίνητα που ήταν σταθμευμένα.

Η πράξη αυτή έρχεται ως συνέχεια της δράσης των κουκουλοφόρων που δρουν ανενόχλητοι τον τελευταίο καιρό δρουν ανενόχλητοι στο κέντρο, καίγοντας και σπάζοντας τα πάντα στο διάβα τους.

Κατά την ανάληψη της ευθύνης για την επίθεση ανέφεραν πως βρέθηκαν μαζικά έξω από το εν λόγω τμήμα και επιτέθηκαν στους αστυνομικούς, τους οποίους χαρακτηρίζουν προστάτες του κυκλώματος διακίνησης ναρκωτικών στην πλατεία Εξαρχείων.

Ανυποψίαστοι πολίτες που έτυχε να βρεθούν στο σημείο, έτρεχαν πανικόβλητοι να γλιτώσουν από τις πέτρες και τις βόμβες μολότοφ που έριχναν οι αντιεξουσιαστές.

ethnos.gr

ferriesingreece2

kalimnos

sportpanic03

 

 

eshopkos-foot kalymnosinfo-foot kalymnosinfo-foot nisyrosinfo-footer lerosinfo-footer mykonos-footer santorini-footer kosinfo-foot expo-foot