Εξιχνιάστηκαν τέσσερις περιπτώσεις κλοπής από επιχειρήσεις και κατοικίες στη Ρόδο. H αξία των αντικειμένων που αφαίρεσαν ανέρχεται στις -72.000- ευρώ

Ιούλιος 11, 2018 Add new comment
jumbo-banner
Εξιχνιάστηκαν τέσσερις περιπτώσεις κλοπής από επιχειρήσεις και κατοικίες στη Ρόδο
Οι δράστες εντοπίστηκαν, προσήχθησαν και σχηματίστηκαν σε βάρος του ξεχωριστές δικογραφίες
Εκτιμάται ότι η αξία των αντικειμένων που αφαίρεσαν ανέρχεται στις -72.000- ευρώ
Εξιχνιαστήκαν χθες (9 Ιουλίου 2018) τέσσερις περιπτώσεις κλοπής από επιχειρήσεις και κατοικίες στη Ρόδο.
Για τις περιπτώσεις αυτές σχηματίσθηκαν ξεχωριστές ποινικές δικογραφίες από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρόδου και το Αστυνομικό Τμήμα Αρχαγγέλου σε βάρος συνολικά πέντε ημεδαπών.
Ειδικότερα, στο πλαίσιο συλλογής και αξιολόγηση στοιχείων αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Αρχαγγέλου εντόπισαν και προσήγαγαν τρεις δράστες ηλικίας 20, 40 και 43 ετών οι οποίοι την 28/29.06.2018 αφαίρεσαν από δυο επιχειρήσεις στη Δημοτική Ενότητα Αφάντου εξοπλισμό συνολικής εκτιμώμενης αξίας -67.000- ευρώ.
Παράλληλα, αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου διερευνώντας σχετική καταγγελία προσήγαγαν έναν 21χρονο για τον οποίο διαπιστώθηκε ότι την 25.06.2018 παραβίασε κατοικία στην πόλη της Ρόδου και αφαίρεσε κυνηγετικό όπλο και τιμαλφή εκτιμώμενης αξίας -5.000- ευρώ.
Επιπρόσθετα εξακριβώθηκε ότι 21χρονος το τελευταίο 10ημερο του Ιουνίου στην πόλη της Ρόδου παραβίασε μαζί 24χρονο συνεργό άλλη μια κατοικία με σκοπό την κλοπή.
Μέρος των αφαιρεθέντων αντικειμένων βρέθηκαν και κατασχέθηκαν.
Οι δικογραφίες που σχηματίσθηκαν θα υποβληθούν στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Ρόδου.

Προσθήκη νέου σχολίου

Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

eshopkos-foot kalymnosinfo-foot kalymnosinfo-foot nisyrosinfo-footer lerosinfo-footer mykonos-footer santorini-footer kosinfo-foot expo-foot
No Internet Connection