"Κύριοι, Σηκωθείτε από τον καναπέ σας"

Οκτώβριος 03, 2015
Ονομάζομαι Παπάζογλου Μανώλης του Νικολάου και είμαι ένας απλός πολίτης «διαδηλωτής του καναπέ» όπως μας αποκαλούν κάποιοι. 
Βλέποντας όλη αυτή την αδράνεια που υπάρχει στο θέμα του ΦΠΑ από τους βουλευτές της Δωδεκανήσου, που υπ όψιν εγώ τους ψήφισα για να με εκπροσωπήσουν στο ελληνικό κοινοβούλιο και βλέποντας ότι αγνοούν επιδεικτικά και εμένα και τον τόπο μου συνολικά, ήρθε η ώρα να σηκωθώ από τον καναπέ μου. Και αφού δεν μπορείτε εσείς να υπερασπιστείτε την κοινωνία φοβούμενοι μήπως και χάσετε τις Βουλευτικές καρέκλες σας γιατί με σας απειλεί το κόμμα και η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ/ΑΝΕΛ, θα ΑΝΤΙΔΡΑΣΩ εγώ και θα πάρω την κατάσταση στα χέρια μου.

Γνωρίζω πολύ καλά ότι δεν είμαστε οι πιο σωστοί πολίτες που υπάρχουν στον πλανήτη, κυρίως σε θέματα φορολογίας γιατί γνωρίζω πολύ καλά ότι η φοροδιαφυγή σπάει ρεκόρ στην Ελλάδα. Όμως ποιοι είναι αυτοί που κλέβουν ασύστολα το κράτος? Μήπως για παράδειγμα είναι κάποιοι μεγαλοεπιχειρηματίες που μάλιστα αρκετοί απ αυτούς διαπλέκονται και με κομμάτι από τους πολιτικούς?

Εμείς τι σχέση έχουμε με όλους αυτούς? Τι σχέση έχουμε με τους μεγαλοκαρχαρίες π.χ. του τουρισμού, των δημοσίων έργων κ.α.?
Σ αυτούς ΝΑΙ συμφωνώ ο πέλεκυς να είναι βαρύς. Όχι όμως σε μια ολόκληρη κοινωνία που μαστίζεται, σε ένα ολόκληρο νησί όπως και στα άλλα νησιά της Ελλάδας.
Δεν φταίει σε τίποτα ένα νησί να πληρώνει τις κλεψιές που κάνουν επιδεικτικά κάποιοι κύριοι εδώ και χρόνια εις βάρος του ελληνικού κράτους.
Φτάνει πια ως εδώ!! Το ποτήρι ξεχείλισε ο κόσμος αγανάκτησε ακούγοντας εσάς τους ίδιους προεκλογικά να λέτε πως δεν υπάρχει θέμα ΦΠΑ στα νησιά.

Έτσι έλεγαν, θυμίζω, μεγαλοστελέχη της συγκυβέρνησης σας ΣΥΡΙΖΑ/ΑΝΕΛ. Και έτρεχε ο φτωχός, ανυποψίαστος πολίτης να σας ψηφίσει γιατί σας πίστεψε.
Όχι κύριοι η κοροϊδία τέρμα!!! Ο λαός πλέον θέλω να πιστεύω ότι ξύπνησε, ο νησιώτικος λαός δεν μπορεί να υποστεί τέτοια οικονομική ζημιά, το νησί βουλιάζει, δεν μπορούμε να ανταπεξέλθουμε στα βασικά και ΕΣΕΙΣ μας αγνοείτε επιδεικτικά μετατρέποντας την ψήφο μας για το ΟΧΙ του ΦΠΑ σε ΝΑΙ,
Αυτό άλλωστε το συνηθίζετε γιατί κάτι ανάλογο κάνατε και με το δημοψήφισμα. Τελειώσανε τα ψέματα και οι αυταπάτες κύριοι.

Είμαι ένας πολίτης μικρός και ασήμαντος, στα 28 μου χρόνια, και δεν ξέρω αν θα ακουστώ. Είμαι όμως υποχρεωμένος, απέναντι στην ιστορία του τόπου μου την Ρόδο που μου άφησαν προίκα οι γονείς μου και θα την δώσω και εγώ στην συνέχεια στα παιδιά μου, να ΑΓΩΝΙΣΤΩ.
Καλώ λοιπόν όλο τον κόσμο την νεολαία τους επιχειρηματίες τους συνταξιούχους, όλους τους συντοπίτες μου, τους τοπικούς παράγοντες, τον δήμαρχο κ. Χατζηδιάκο, τον Περιφερειαρχη κ. Χατζημάρκο, όλους τους εργαζόμενους, το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Ρόδου, τον κ. Εγγλεζο Παναγιώτη, όλους τους ξενοδόχους, τους κυρίους Καμπουράκη, Βασιλάκη και Κάτρη και όλους που γνωρίζουν τι σημαίνει για τον τουρισμό, για την οικονομία μας αυτή η αύξηση του ΦΠΑ.
Τους καλώ για μια συγκέντρωση έξω από τον Ευαγγελισμό στο Μανδράκι την Τετάρτη 7/10/15 στις 8 το βράδυ. Να μαζευτούμε όλοι και να δηλώσουμε παρόντες σ΄ αυτόν τον αγώνα.
Ας κάνουμε μια φορά εμείς την αρχή, ας ξυπνήσουμε όλοι!!!
Εγώ κύριοι ΣΗΚΩΘΗΚΑ από τον καναπέ μου. Το ίδιο θέλω να πράξετε και ΕΣΕΙΣ.
tvkosmos.gr

ferriesingreece2

kalimnos

sportpanic03

 

 

eshopkos-foot kalymnosinfo-foot kalymnosinfo-foot nisyrosinfo-footer lerosinfo-footer mykonos-footer santorini-footer kosinfo-foot expo-foot