ΕΚΤΑΚΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΠΑ.ΣΟ.Κ 15&17 ΜΑΙΟΥ 2015

Απρίλιος 03, 2015
jumbo-banner

Στο δρόμο για την ανασυγκρότηση του ΠΑ.ΣΟ.Κ.

Το ΠΑ.ΣΟ.Κ βαδίζει προς το Συνέδριο του και το μεγάλο στοίχημα είναι τώρα , καθ΄ οδόν προς το Συνέδριο και την ίδια τη διαδικασία του Συνεδρίου , να περάσουμε από την σκληρή αυτοκριτική στην ουσιαστική και βαθιά αυτογνωσία.
Απευθύνουμε ανοιχτή ,ειλικρινή πρόσκληση συμμετοχής σε όλα τα στελέχη μας , σε όλα τα μέλη μας, σε όλους τους ψηφοφόρους μας διαχρονικά , χωρίς αποκλεισμούς και εξαιρέσεις.

Οι ελάχιστες εξαιρέσεις που υπάρχουν είναι γιατί οι λόγοι είναι βαθιά ηθικοί και ιστορικοί λόγω της συνεχής βλαπτικής στάσης τους ,σε σχέση με το ΠΑ.ΣΟ.Κ. και την μάχη εκλογικής επιβίωσης που έδωσε .
Λόγω της κρίσης το ΠΑ.ΣΟ.Κ. έχει υποστεί τα τελευταία πέντε χρόνια δεινή πολιτική ,ιστορική και ηθική ήττα . Ηττήθηκαν νοοτροπίες ,πρακτικές ,πελατειακές αντιλήψεις ,απλουστεύσεις και ευκολίες .
Ηττήθηκαν ηθικά ορισμένα προβεβλημένα και εμβληματικά στελέχη που μας εξέθεσαν ανεπανόρθωτα.

Δεν μπόρεσε δυστυχώς το ΠΑ.ΣΟ.Κ. ως συλλογικό υποκείμενο να αντιληφθεί την σχέση αλήθειας ,δημοκρατίας και ιστορίας .
Διαψεύσαμε την βασική παραδοχή του Ανδρέα Παπανδρέου δηλαδή την διαφορά ανάμεσα στην ανάπτυξη και την μεγέθυνση της οικονομίας .
Δεν θεμελιώσαμε την ανάπτυξη σε βάσεις υγιείς και απλές ,όπως η εργασία ,η γνώση ,η επιχειρηματικότητα και ένα σύγχρονο και κανονικό κράτος .
Σε αυτά όλα προστέθηκε και η τελευταία διάσπαση και ανακόπηκε κάθε προσπάθεια ανανέωσης και διεύρυνσης , που μας οδήγησε σε νέα εσωστρέφεια , σε απώλεια δυνάμεων και επιρροών και τέλος στην απώλεια της τρίτης θέσεως στο κοινοβούλιο.

Το ΠΑ.ΣΟ.Κ. τώρα ενόψει του Συνεδρίου και ειδικά στο Συνέδριο είναι υποχρεωμένο να κάνει σαφείς επιλογές , με καθαρότητα και χωρίς αμφιθυμίες .
Σας χρειαζόμαστε όλους σ αυτήν την ειλικρινή και μεγάλη προσπάθεια ,και για αυτό ΣΑΣ ΚΑΛΩ

στην συνάντηση που πραγματοποιείται την Κυριακή 5/4/2015 στις 11:00 π.μ. στο Ακταίον με την συμμετοχή των βουλευτών Δ .ΚΡΕΜΑΣΤΙΝΟΥ και Κ.ΣΚΑΝΔΑΛΙΔΗ.

ΡΟΔΟΣ 2/4/2015
Γ.Ν.Ε. ΠΑ.ΣΟ.Κ.
Τ.ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ

ferriesingreece2

kalimnos

sportpanic03

 

 

eshopkos-foot kalymnosinfo-foot kalymnosinfo-foot nisyrosinfo-footer lerosinfo-footer mykonos-footer santorini-footer kosinfo-foot expo-foot