Συγχαρητήρια στον Ιπποκράτη για την κατάκτηση του πρωταθλήματος

Μάιος 02, 2015
jumbo-banner

Η φετινή φιναλίστ του πρωταθλήματος ανδρών, ΑΕ Δικαίου, συνεχάρη με ανακοίνωσή της τον πρωταθλητή Ιπποκράτη:

«Το Διοικητικό Συμβούλιο, οι αθλητές-αθλήτριες, οι προπονητές της Α.Ε. Δικαίου και η διαχείριση του www.ae-dikaioubc.gr, θέλουν να εκφράσουν τα θερμά συγχαρητήρια προς την ομάδα του Ιπποκράτη για την κατάκτηση του ανδρικού πρωταθλήματος Δωδεκανήσου 2014/2015!

Ο κωακός "εμφύλιος" στον ΤΕΛΙΚΟ του πρωταθλήματος Δωδεκανήσου, έδειξε για μια ακόμα φορά την καλή δουλειά που γίνεται -σχεδόν σε όλες- τις ομάδες του νησιού μας. Ευχόμαστε ολόψυχα να επιτευχθεί ο στόχος της ανόδου σας, στη Γ’ εθνική κατηγορία και να εκπροσωπήσετε επάξια το νησί μας.
Και πάλι ειλικρινή συγχαρητήρια απ’ όλη την οικογένεια της Α.Ε. Δικαίου!!!».

Αφιερωμένη στον αδικοχαμένο Γιάννη
Η ΑΕΔ πρόσθεσε στην ανακοίνωσή της ότι «η φετινή πορεία της ομάδας μας και η 2η θέση στη Δωδεκάνησο (η καλύτερη στην ιστορία μας) αφιερώθηκε στον παλιό αθλητή μας, Γιάννη Μαύρο, που έφυγε πριν λίγο καιρό απ’ τη ζωή.

Φίλε Γιάννη, το ξέρουμε πως μας καμαρώνεις από εκεί ψηλά, μας λείπεις πολύ…».

Τέλος, στον τελικό του φάιναλ φορ αγωνίστηκε για τελευταία φορά με τη φανέλα του συλλόγου ο Περικλής Τσατσούλης ο οποίος, λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων, μετακομίζει στην Αθήνα.

Πριν την έναρξη του τελικού, τιμήθηκε για την προσφορά του στην ομάδα αυτά τα τρία χρόνια καθώς το ήθος του και η αγωνιστική του συμπεριφορά και αξία, είναι σπάνιες στις ημέρες μας. «Πέρι, μόνο φίλους θα έχεις στο νησί μας!!!» καταλήγει η ανακοίνωση της ΑΕΔ

ferriesingreece2

kalimnos

sportpanic03

 

 

eshopkos-foot kalymnosinfo-foot kalymnosinfo-foot nisyrosinfo-footer lerosinfo-footer mykonos-footer santorini-footer kosinfo-foot expo-foot