Η Δόξα Καρδάμαινας ενισχύει το "Χαμόγελο του Παιδιού"

Νοέμβριος 14, 2014
jumbo-banner
Στην μνήμη του αείμνηστου Καρδαμιώτη ποδοσφαιριστή, Κύριλλου Παναγιώτου, η ποδοσφαιρική ομάδα της Δόξας, πρόκειται να διοργανώσει την άνοιξη τουρνουά  με την συμμετοχή των ποδοσφαιρικών ακαδημιών και στο οποίο θα φιλοξενήσει το χαμόγελο του παιδιού.
 
Τα στελέχη της ομάδας Δημήτρης Χρυσόπουλος Και Νίκος Περαντωνάκης, ενημερώνουν για την απόφαση του σωματείου τους να αποδίδει 1 ευρώ από κάθε εισιτήριο για την ενίσχυση της οργάνωσης ‘’χαμόγελο του παιδιού’’.
 

Σε κάθε εντός έδρας παιχνίδι της ομάδας του Δημήτρη Χρυσόπουλου,  απ’ τα πέντε ευρώ που είναι το εισιτήριο το ένα ευρώ πηγαίνει στο «Χαμόγελο του παιδιού» με τους Καρδαμιώτες μάλιστα χωρίς κανένα οικονομικό όφελος να έχουν σαν βασικό χορηγό στις εμφανίσεις τους τον Εθελοντικό οργανισμό για τα παιδιά.

Εμείς συγχαίρουμε την ομάδα της Δόξας για την πρωτοβουλία και καλούμε και τις άλλες ομάδες να την ακολουθήσουν σε κάτι ανάλογο.
 
video dhras.gr

ferriesingreece2

kalimnos

sportpanic03

 

 

eshopkos-foot kalymnosinfo-foot kalymnosinfo-foot nisyrosinfo-footer lerosinfo-footer mykonos-footer santorini-footer kosinfo-foot expo-foot