Menu
Κουντουρά: Η Κως ανέκαμψε πλήρως. Συνεχίζουμε!

Κουντουρά: Η Κως ανέκαμψε…

Πλήρης η ανάκαμψη γι...

Γ. Φλεβάρης: Το έργο της Περιφέρειας

Γ. Φλεβάρης: Το έργο της …

Λίθοι και πλίνθοι ...

Το πρόγραμμα της Τ.Ε. Ε.Ο.Κ. από 4 έως 6 Μαρτίου 2017.

Το πρόγραμμα της Τ.Ε. Ε.Ο…

Η Τ.Ε. Ε.Ο.Κ. Δωδεκα...

ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ ΠΑΥΛΙΔΗ ΓΙΑ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ ΠΑΥΛΙΔΗ ΓΙΑ ΣΗΜ…

Επιστολές Παυλίδη γι...

Σύλληψη διωκόμενου 21 χρονου ημεδαπού στην Κω για υπόθεση διακεκριμένων κλοπών

Σύλληψη διωκόμενου 21 χρο…

Την 25-07-2017 το πρ...

Άγνωστος δράστης, παραβίασε εμπορική επιχείρηση στην Κω και αφαίρεσε χρηματικό ποσό

Άγνωστος δράστης, παραβία…

Σχηματισμός δικογρ...

ΔΕΙΤΕ τη συνεδρίαση του Δ.Σ. Κω για τη λήψη απόφασης κατά της δημιουργίας του νέου κλειστού προαναχωρησιακού κέντρου κράτησης (βίντεο)

ΔΕΙΤΕ τη συνεδρίαση του Δ…

Δείτε την τακτική συ...

Αυτές είναι οι αυξήσεις της Fraport

Αυτές είναι οι αυξήσεις τ…

Αποκαλύπτουμε σήμερα...

Πιστοποιημένος από την AIMS και την IAAF ο Μαραθώνιος της Ρόδου

Πιστοποιημένος από την AI…

Την πιστοποίηση τη...

Απόρρητη έκθεση της CIA: Τι λένε οι Αμερικάνοι για την Ελλάδα και το Δίκαιο της Θάλασσας-Τι αναφέρεται για το Καστελλόριζο

Απόρρητη έκθεση της CIA: …

Μια απόρρητη έκθεση ...

Πώς θα αλλάξεις γνώμη στα ζώδια που αρνούνται να σου κάνουν ένα χατίρι

Πώς θα αλλάξεις γνώμη στα…

Κριός Θα ξέρεις β...

Οταν οι φίλες σου δεν συμπαθούν το αγόρι σου -5 σημάδια

Οταν οι φίλες σου δεν συμ…

Οταν είσαι μαζί το...

Prev Next

Πέθανε ο ηθοποιός Βασίλης Τσάγκλος

Πέθανε ο ηθοποιός Βασίλης Τσάγκλος
jumbo-banner

Πέθανε σε ηλικία 77 ετών ο Βασίλης Τσάγκλος, ένας από τους πλέον δραστήριους και αγαπητούς Έλληνες ηθοποιούς, με συμμετοχή σε πολλές δεκάδες θεατρικές παραστάσεις, τηλεοπτικές σειρές και ταινίες.

Η Καίτη Φίνου τον αποχαιρέτισε, μέσω Facebook, κι έκανε γνωστή την είδηση του θανάτου του.

Ο Βασίλης Τσάγκλος γεννήθηκε στην Πύλο της Μεσσηνίας στις 20 Ιουνίου 1939. Το Δημοτικό Θέατρο Μαραθώνα ξεκίνησε τις δραστηριότητές του το 1989 με την προτροπή και καθοδήγησή του.
Ο Τσάγκλος δημιούργησε τον πρώτο πυρήνα του ΔΗ.ΘΕ.ΜΑ., δίδαξε, σκηνοθέτησε και έβαλε το θεμέλιο λίθο για τη σύσταση του ως νομικό πρόσωπο.
Προς τιμήν του, το θερινό θέατρο του Δημοτικού Θεάτρου φέρει την επωνυμία "ΒΑΣΙΛΗΣ ΤΣΑΓΚΛΟΣ".

Φιλμογραφία:

Αυτοί που μίλησαν με το θάνατο (1970)

Η Ανταρσία των Δέκα (1970)

Ο Αστραπόγιαννος (1970)

Εσχάτη προδοσία (1971)

Ο Αρχιψεύταρος (1971)

Ο Εχθρός του Λαού (1972)

Οι Απάνθρωποι (1972)

Μέρες του ’36 (1972)

Ο Θίασος (1975)

Οι Κυνηγοί – The Hunters (1977)

1922 (1978)

Άγγελος (1982) 

Άρπα-Colla (1982)

Και ο πρώτος ματάκιας (1982)

Ρεπό (1982)

Η Κάθοδος των Εννέα (1983)

Ο Ανθρωπος που το'παιζε πολύ (1983)

Εδώ Είναι Βαλκάνια (1984)

Ταξίδι στα Κύθηρα (1984)

Ο Καθρέφτης (1984)

Εν πλω (1985)

Η κάθοδος των εννιά (1985)

Πήρες πτυχίο; (1985)

Ο Αδέξιος Εραστής (1985)

Made in Greece (1988)

Και δειλός και τολμηρός (1989)

Με τον Ορφέα τον Αύγουστο (1995)

Το Φτερό της Μύγας (1995)

Μπίζνες στα Βαλκάνια (1996)

Mirupafshim [Μιρουπάφσιμ] (1997)

]Τα Ρόδινα Ακρογιάλια (1998)

Το Παιχνιδι της Σκιας (2001)

Uranya (2006)

Ο γιος του φύλακα (2006)

Καντίνα (2009)

tsagos2

Τηλεόραση:

Στο παρά πέντε (2005)

7 θανάσιμες πεθερές (2004)

Μυστικά και λάθη (2003)

Το παιχνίδια της σκιάς (2001)

Βεντέτα (1986)

Οι φωτογράφοι (1998)

Παράξενος ταξιδιώτης (1972)

Αν θυμηθείς το όνειρο μου (2003) και πολλές άλλες.

eshopkos-small
pizzacon-small
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Προσθήκη σχολίου

H Kostoday.com δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο, καθώς θεωρούμε ότι ο κάθε αναγνώστης έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του, χωρίς να σημαίνει ότι αυτές εκφράζουν την ηλεκτρονική μας εφημερίδα. Σχόλια υβριστικά ή συκοφαντικά θα διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση. Παρακαλούμε πολύ προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια. Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

επιστροφή στην κορυφή

Επαγγελματικός Οδηγός