Menu
Η Kostoday & οι Επιχειρήσεις Σας Εύχονται Καλό Πάσχα
Χασάν - Παραδοσιακό Εστιατόριο
Χασάν - Παραδοσιακό Εστιατόριο
Ο Λάμπρος
Ο Λάμπρος
Νανού Donuts
Νανού Donuts
Expo-World
Expo-World
Travel Way by Panos
Travel Way by Panos
Κασίου Μιχάλης
Κασίου Μιχάλης
Videorama
Videorama
Eko - Μαρίνος
Eko - Μαρίνος
ΡΟΠΗ - ΠΡΟΤΥΠΟ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ
ΡΟΠΗ - ΠΡΟΤΥΠΟ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ
Kosinfo
Kosinfo
SPECIAL ΣΤΑΥΡΟΣ ΑΡΒΑΝΙΤΑΚΗΣ
SPECIAL ΣΤΑΥΡΟΣ ΑΡΒΑΝΙΤΑΚΗΣ
Art & Commercial Studio
Art & Commercial Studio
Αλάσκα
Αλάσκα
Kosnet
Kosnet
ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΨΑΡΟΜΠΑΣ - ΑΡΓΩ ΚΑΥΣΙΜΑ - ΛΙΠΑΝΤΙΚΑ
ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΨΑΡΟΜΠΑΣ - ΑΡΓΩ ΚΑΥΣΙΜΑ - ΛΙΠΑΝΤΙΚΑ
EshopKos
EshopKos
Pergaminos Service
Pergaminos Service
ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΕΙΟ Η ΠΑΡΑΔΟΣΗ
ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΕΙΟ Η ΠΑΡΑΔΟΣΗ

Πέθανε ο ηθοποιός Βασίλης Τσάγκλος

Πέθανε ο ηθοποιός Βασίλης Τσάγκλος
jumbo-banner

Πέθανε σε ηλικία 77 ετών ο Βασίλης Τσάγκλος, ένας από τους πλέον δραστήριους και αγαπητούς Έλληνες ηθοποιούς, με συμμετοχή σε πολλές δεκάδες θεατρικές παραστάσεις, τηλεοπτικές σειρές και ταινίες.

Η Καίτη Φίνου τον αποχαιρέτισε, μέσω Facebook, κι έκανε γνωστή την είδηση του θανάτου του.

Ο Βασίλης Τσάγκλος γεννήθηκε στην Πύλο της Μεσσηνίας στις 20 Ιουνίου 1939. Το Δημοτικό Θέατρο Μαραθώνα ξεκίνησε τις δραστηριότητές του το 1989 με την προτροπή και καθοδήγησή του.
Ο Τσάγκλος δημιούργησε τον πρώτο πυρήνα του ΔΗ.ΘΕ.ΜΑ., δίδαξε, σκηνοθέτησε και έβαλε το θεμέλιο λίθο για τη σύσταση του ως νομικό πρόσωπο.
Προς τιμήν του, το θερινό θέατρο του Δημοτικού Θεάτρου φέρει την επωνυμία "ΒΑΣΙΛΗΣ ΤΣΑΓΚΛΟΣ".

Φιλμογραφία:

Αυτοί που μίλησαν με το θάνατο (1970)

Η Ανταρσία των Δέκα (1970)

Ο Αστραπόγιαννος (1970)

Εσχάτη προδοσία (1971)

Ο Αρχιψεύταρος (1971)

Ο Εχθρός του Λαού (1972)

Οι Απάνθρωποι (1972)

Μέρες του ’36 (1972)

Ο Θίασος (1975)

Οι Κυνηγοί – The Hunters (1977)

1922 (1978)

Άγγελος (1982) 

Άρπα-Colla (1982)

Και ο πρώτος ματάκιας (1982)

Ρεπό (1982)

Η Κάθοδος των Εννέα (1983)

Ο Ανθρωπος που το'παιζε πολύ (1983)

Εδώ Είναι Βαλκάνια (1984)

Ταξίδι στα Κύθηρα (1984)

Ο Καθρέφτης (1984)

Εν πλω (1985)

Η κάθοδος των εννιά (1985)

Πήρες πτυχίο; (1985)

Ο Αδέξιος Εραστής (1985)

Made in Greece (1988)

Και δειλός και τολμηρός (1989)

Με τον Ορφέα τον Αύγουστο (1995)

Το Φτερό της Μύγας (1995)

Μπίζνες στα Βαλκάνια (1996)

Mirupafshim [Μιρουπάφσιμ] (1997)

]Τα Ρόδινα Ακρογιάλια (1998)

Το Παιχνιδι της Σκιας (2001)

Uranya (2006)

Ο γιος του φύλακα (2006)

Καντίνα (2009)

tsagos2

Τηλεόραση:

Στο παρά πέντε (2005)

7 θανάσιμες πεθερές (2004)

Μυστικά και λάθη (2003)

Το παιχνίδια της σκιάς (2001)

Βεντέτα (1986)

Οι φωτογράφοι (1998)

Παράξενος ταξιδιώτης (1972)

Αν θυμηθείς το όνειρο μου (2003) και πολλές άλλες.

eshopkos-small
pizzacon-small
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Προσθήκη σχολίου

H Kostoday.com δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο, καθώς θεωρούμε ότι ο κάθε αναγνώστης έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του, χωρίς να σημαίνει ότι αυτές εκφράζουν την ηλεκτρονική μας εφημερίδα. Σχόλια υβριστικά ή συκοφαντικά θα διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση. Παρακαλούμε πολύ προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια. Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

loading...
επιστροφή στην κορυφή

Επαγγελματικός Οδηγός