ΜΠΑΛΑΛΗΣ ΓΡΑΦΙΚΕΣ ΤΕΧΝΕΣ

Κατηγορία : ποιότητα από το 1914,

5.0/5 κατάταξη (6 ψήφοι)
, Προβολές 36895

  • Το τυπογραφείο ΜΠΑΛΑΛΗΣ ιδρύθηκε το 1914 στο κέντρο της πόλης της Κω. Η οικογενειακή επιχείρηση, με εμπειρία 100 ετών στο χώρο των εκτυπώσεων και της τυπογραφίας, σήμερα στεγάζεται στην οδό Φιλίνου (στο τέρμα της Αβέρωφ) και διαθέτει πλήρη, σύγχρονο μηχανολογικό εξοπλισμό. Έχει άριστη τεχνική υποστήριξη ακολουθώντας τις τεχνολογικές εξελίξεις στο χώρο των Γραφικών Τεχνών για να είναι πάντα δίπλα σας με ό,τι πιο σύγχρονο και ποιοτικό.

    ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ
    Κάθε βήμα της εκτύπωσης γίνετε in-house, από την κατασκευή της μακέτας μέχρι και την τελική εκτύπωση, το οποίο σημαίνει ότι είμαστε πιο γρήγοροι και πιο ευκίνητοι.
    Η φιλοσοφία της εταιρίας μας είναι απλή και πάντα με επίκεντρο τον πελάτη μας. Στόχος μας είναι η άμεση εξυπηρέτησή σας με υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών, ευελιξία, συνέπεια και ιδιαίτερα προσιτές τιμές. Θα χαρούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας για οποιαδήποτε ανάγκη σας.

    ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ & ΤΕΧΝΟΓΝΩΣΙΑ
    Αναγνωρίζουμε τη σημασία της συνεχούς εκπαίδευσης με σκοπό τη βελτίωση των υπηρεσιών μας σε όλους τους τομείς, γι' αυτό δεν σταματάμε ποτέ να γινόμαστε καλύτεροι. Παράλληλα φροντίζουμε να παρακολουθούμε τις εξελίξεις ώστε τα μηχανήματα μας να είναι πάντα «η τελευταία λέξη της τεχνολογίας».

    ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΔΥΝΑΜΙΚΟ
    Το ανθρώπινο δυναμικό είναι το βασικό πλεονέκτημα της επιχείρησης καθώς όλοι είναι εξειδικευμένοι και με πολυετή εμπειρία για να σας παρέχουν υπηρεσίες υψηλής ποιότητας. Διακρίνονται για την αφοσίωση, τον επαγγελματισμό τους και τον απόλυτο σεβασμό στις ανάγκες σας. Όλοι μαζί λειτουργούμε ως ομάδα, γρήγορα και αποτελεσματικά και σκεφτόμαστε τις καλύτερες λύσεις ώστε να σας προσφέρουμε υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών χωρίς άσκοπα έξοδα.

    Κάρτες – Αφίσες – Flyer – Delivery Menu – Βιβλία – Προσκλήσεις-Αυτοκόλλητα – Σφραγίδες – Φωτεινές Επιγραφές

     

  • Διεύθυνση: Φιλίνου 8
  • Τ.Κ.: 85300
  • Πόλη: Κως
  • Νομός: Δωδεκανήσου
  • Τηλέφωνο: 22420 28372
  • Φαξ: 22420 29111
  • E-Mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Χάρτης

Κατηγοριες Επαγ. Οδηγου

eshopkos-foot kalymnosinfo-foot kalymnosinfo-foot nisyrosinfo-footer lerosinfo-footer mykonos-footer santorini-footer kosinfo-foot expo-foot