Καρκίνε, προσπάθησε να επικεντρωθείς σε ότι αφορά την καθημερινότητα και τις υποχρεώσεις σου γιατί το έλλειμμα αυτοσυγκέντρωσης οδηγήσει σε λάθη.

Αύγουστος 24, 2019 Σχολιάστε πρώτοι!
jumbo-banner

To Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπει το ζώδιό σας. Τι λένε για σήμερα τα ζώδια, 24 Αυγούστου;

Κριός
Η Σελήνη βρίσκεται στους Διδύμους και η διάθεση είναι έντονη για κοινωνική ζωή και επαφή με τα πρόσωπα σου κοντινού σου περιβάλλοντος. Σημαντικό είναι για εσένα να εκφράσεις τις απόψεις σου και να επικοινωνήσεις με κάθε είδους τρόπο. Θέματα εμπορίου επικοινωνίας και δημοσίων σχέσεων έρχονται στο προσκήνιο και σου κινούν το ενδιαφέρον σε επαγγελματικό επίπεδο. Η αντίθεση της με τον Δία στον Τοξότη δημιουργεί εξαιρετικά καλή διάθεση και μπορείς να περάσεις όμορφα σε όποια παρέα και αν με βαρεθείς, αρκεί να περιορίσεις την πολυλογία και την υπερενεργητικότητα σου που μπορεί να κουράσουν.

 

Ταύρος
Η Σελήνη βρίσκεται στους Διδύμους και έχεις την ευκαιρία να επικεντρωθείς σε ότι αφορά οικονομικά πλάνα που μπορεί να έχεις για την ενίσχυση του εισοδήματός σου. Μπορείς να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες και λογαριασμούς καθώς δεν αποκλείεται να σου δημιουργούν ανασφάλεια. Η αντίθεση της με τον Δία στον Τοξότη δεν αποκλείεται να δημιουργήσει έντονες τάσεις σπατάλης και να προβείς σε έξοδα που αργότερα θα μετανιώσεις πικρά. Η κτητικότητα εντείνεται και μπορεί να δυναμιτίσει την προσωπική σου ζωή, αφοσιώσου στο πάθος και τον ερωτισμό.

 

Δίδυμοι
Η Σελήνη βρίσκεται το ζώδιό σου και νιώθεις αυτοπεποίθηση και δυναμισμό, γι’ αυτό και πρωταγωνιστείς αναλαμβάνοντας πρωτοβουλίες σε ότι αφορά την προσωπική και επαγγελματική σου ζωή. Προσοχή γιατί μπορεί να γίνεις έντονα υποκειμενικός και να παρεξηγείσαι με πράγματα που δεν πρέπει δημιουργώντας προβλήματα στις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Η αντίθεση της με τον Δία στον Τοξότη σου δίνει την ευκαιρία να κάνεις κινήσεις για νέες συνεργασίες που μπορεί να είναι άκρως προσοδοφόρες για σένα. Προσπάθησε μόνο να μην είσαι υπεραισιόδοξος, μείνε ρεαλιστής και να είσαι βέβαιος ότι θα είσαι κερδισμένος.

 

Καρκίνος
Η Σελήνη βρίσκεται στους Διδύμους και νιώθεις την ανάγκη να απομακρυνθείς από όλους και όλα καθώς η ευαισθησία είναι στα ύψη και δεν σου είναι εύκολο να δεις ξεκάθαρα κάποια πράγματα. Προσπάθησε να επικεντρωθείς σε ότι αφορά την καθημερινότητα και τις υποχρεώσεις σου γιατί το έλλειμμα αυτοσυγκέντρωσης οδηγήσει σε λάθη. Η αντίθεση της με τον Δία στον Τοξότη μπορεί να εντείνει το συναισθηματισμό για να σε οδηγήσει σε ξεσπάσματα που θα επηρεάσουν ιδίως τις σχέσεις με το συναδελφικό περιβάλλον. Προσπάθησε να κρατήσεις το μέτρο και τις ισορροπίες και να αποφύγεις τις υπερβολές που σε εκθέσουν.

 

Λέων
Η Σελήνη βρίσκεται στους Διδύμους και έχεις τη δυνατότητα να περάσεις μοναδικές στιγμές με φιλικά πρόσωπα καθώς θέλεις να συναναστρέφεσαι μαζί τους συζητώντας και εκθέτοντας τις απόψεις σου και πιθανά σχέδια που μπορεί να έχεις και να ενδιαφέρουν. Θυμήσου ότι η αλαζονεία πρέπει να περιοριστεί για να μην υπάρξουν αντιπαραθέσεις. Η αντίθεση της με τον Δία στον Τοξότη μπορεί να οδηγήσει σε σημαντικά βήματα που να αφορούν φιλοδοξίες σου, με πρόσωπα από το φιλικό περίγυρο να στέκονται δίπλα σου υποστηρίζοντας σε. Πρόσεξε μόνο γιατί η υπερβολή μπορεί να οδηγήσουν σε η περιουσία και σε λάθος κινήσεις.

 

Παρθένος
Η Σελήνη βρίσκεται στους Διδύμους και οι υποχρεώσεις σε επαγγελματικό επίπεδο μπορεί να σε απασχολούν έντονα καθώς αυξάνονται και πρέπει να καταθέσεις περισσότερη προσπάθεια και δουλειά. Έχεις την ευκαιρία να προβάλλεις τις ικανότητές σου και να υπάρξουν εξελίξεις που θα οδηγήσουν στην προσωπική ανέλιξη στην καριέρα σου. Η αντίθεση της με τον Δία στον Τοξότη μπορεί να δημιουργήσει τις προϋποθέσεις για σημαντικές νέες ευκαιρίες σε ότι αφορά το επάγγελμα και την πορεία που θέλεις να ακολουθήσεις. Σκέψου καλά προτάσεις που σου γίνονται και προσπάθησε να είσαι ρεαλιστής αποφεύγοντας την αμετροέπεια που μπορεί να σε οδηγήσει σε λάθη.

 

Ζυγός
Η Σελήνη βρίσκεται στους Διδύμους και νιώθεις πιο αισιόδοξος και χαρούμενος από ποτέ καθώς βλέπεις τη ζωή από την θετική της πλευρά. Σπουδές, διαφήμιση, επικοινωνία, ταξίδια και επαφές με το εξωτερικό ανοίγουν νέους ορίζοντες μπροστά σου που σε ενθουσιάσουν. Η επαφή με πρόσωπα του ευρύτερου περιβάλλοντός σου μπορεί να δημιουργήσει τις προϋποθέσεις για μοναδικές στιγμές διασκέδασης. Η αντίθεση της με τον Δία στον Τοξότη εκτοξεύει το κέφι στα ύψη και είναι γεγονός ότι δεν θα χάσεις λεπτό παρά θα επιδιώξεις να ξεφαντώσεις και να δείξεις το ερωτικό σου ταπεραμέντο σε όποιο περιβάλλον και αν βρεθείς.

 

Σκορπιός
Η Σελήνη βρίσκεται στους Διδύμους και νιώθεις εσωτερική ένταση και εκνευρισμό καθώς φοβίες και ενοχές έρχονται στο προσκήνιο και θα πρέπει να τις αντιμετωπίσεις. Σημαντικό είναι να κλείσεις ζητήματα οικονομικής φύσεως σε σχέση με τρίτους ή να δρομολογήσεις επιχειρηματικές συμφωνίες που μπορεί να σε ενδιαφέρουν. Η αντίθεση της με τον Δία στον Τοξότη σε βοηθά να κάνεις τις πιο ευνοϊκές επιλογές σε ότι αφορά τα οικονομικά σου, πρόσεξε μόνο γιατί μπορεί να είσαι υπεραισιόδοξος τους για κάποιες συνεργασίες και αυτό να σου κοστίσει σε οικονομικό επίπεδο. Το πάθος εκτοξεύεται και στην προσωπική σου ζωή, εκμεταλλεύσου το.

 

Τοξότης
Η Σελήνη βρίσκεται στους Διδύμους και στρέφεις όλη σου την προσοχή στις διαπροσωπικές σου σχέσεις καθώς θέλεις να εξισορροπήσεις καταστάσεις και να δώσεις λύσεις σε ζητήματα που μπορεί να τις έχουν διαταράξει. Είναι σημαντικό για εσένα να επικρατεί ηρεμία καθώς ο φόβος της μοναξιάς είναι έντονος και σε καθορίζει. Πιθανές είναι προτάσεις για νέες συνεργασίες μπορεί να είναι ιδανικές για την εξέλιξή σου επαγγελματικά. Η αντίθεση της με τον Δία στο ζώδιό σου δημιουργεί τις προϋποθέσεις για να δώσεις λύσεις και να επικρατήσει κλίμα συνεργασίας και ομόνοιας με τους συνεργάτες σου. Προσπάθησε μόνο να δεις ρεαλιστικά προτάσεις που μπορεί να σου γίνουν και να μην επενδύσεις παραπάνω από ότι χρειάζεται.

 

Αιγόκερως
Η Σελήνη βρίσκεται στους Διδύμους και καλείσαι να αντιμετωπίσεις τη δύσκολη καθημερινότητα καθώς επωμίζεσαι επιπλέον ευθύνες και αγγαρείες που μπορεί να ανατρέπουν το πρόγραμμά σου. Το άγχος, η γκρίνια, η επιθετικότητα κάνουν την εμφάνισή τους και μπορεί να δημιουργήσουν αντιπαραθέσεις και δυσαρέσκεια κυρίως στο συναδελφικό περιβάλλον. Η αντίθεση της με τον Δία στον Τοξότη σε γεμίζει θετική σκέψη και μπορείς να διεκπεραιώσεις τις υποχρεώσεις σου με μεγαλύτερη ευκολία πιστεύοντας στον εαυτό σου και κάνοντας την καλύτερη προσπάθεια. Η καλή σου διάθεση λειτουργεί ευνοϊκά και στο περιβάλλον που κινείσαι, κάτι που βοηθά σε ψυχολογικό και εργασιακό επίπεδο.

 

Υδροχόος
Η Σελήνη βρίσκεται στους Διδύμους και νιώθεις χαρά, αυτοπεποίθηση και σιγουριά για τον εαυτό σου, κάτι που είναι άμεσα εμφανές στο περιβάλλον σου. Θέλεις να απολαύσεις κάθε στιγμή της ημέρας, γι’ αυτό πιθανά να επιδιώξεις να βρεθείς με παρέες και το ταίρι ή πιθανή νέα γνωριμία για να διασκεδάσεις και να περάσεις μοναδικά. Η τέχνη σε γεμίζει εσωτερικά και δεν χάνεις καλλιτεχνικές δραστηριότητες που σου προκαλούν ευφορία. Η αντίθεση της με τον Δία στον Τοξότη απογειώνουν το κέφι και μπορεί να οδηγήσει σε έντονο ξεφάντωμα σε όποια παρέα και να βρεθείς. Προσοχή μόνο τις υπερβολές και στην αμετροέπεια γιατί ο εγωισμός θα προκαλέσει δυσαρέσκεια.

 

Ιχθύς
Η Σελήνη βρίσκεται στους Διδύμους και επικεντρώνεσαι κυρίως στο οικογενειακό σου περιβάλλον καθώς θέλεις να είσαι κοντά με τους οικείους σου και να νιώθεις την τρυφερότητα και την ασφάλεια που μπορούν να σου προσφέρουν. Ζητήματα ακίνητης περιουσίας πιθανά να έρθουν στο προσκήνιο που να κληθείς να τα διαχειριστείς εμπιστεύσου το ένστικτό σου. Η αντίθεση της με τον Δία στον Τοξότη μπορεί να δημιουργήσει ιδανικές συνθήκες με την οικογένεια για να περάσεις όμορφες στιγμές με δικά σου πρόσωπα που θα σε γεμίσουν ψυχολογικά. Άκρως θετικές μπορεί να είναι οι προτάσεις σε σχέση με ακίνητη περιουσία, μετακομίσεις, αγοραπωλησίες, φρόντισε να τις εκμεταλλευτείς.

Προσθήκη νέου σχολίου
Tο kostoday.com δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

 

 

eshopkos-foot kalymnosinfo-foot kalymnosinfo-foot nisyrosinfo-footer lerosinfo-footer mykonos-footer santorini-footer kosinfo-foot expo-foot