Η νέα Σελήνη στο Σκορπιό φέρνει «δώρα» αλλά και υποχρεώσεις.

Νοέμβριος 07, 2018 Σχολιάστε πρώτοι!
jumbo-banner

Τo Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπει το ζώδιό σας. Τι λένε για σήμερα τα ζώδια, 7 Νοεμβρίου;

Κριός
Η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται σήμερα στο ζώδιο του Σκορπιού θα σου δημιουργήσει την ανάγκη να νιώσεις «ασφάλεια» μέσα από ανθρώπους και υλικά αγαθά. Τα οικονομικά και τα αισθηματικά ζητήματα θα έχουν τον κύριο λόγο σήμερα καθώς θα παίξουν πολύ μεγάλο ρόλο στη διάθεσή σου. Η ημέρα μπορεί να φέρει μία επαγγελματική επιτυχία για την οποία είχες προσπαθήσει καιρό και τώρα πλέον έφτασε η ώρα της ανταμοιβής. Άκουσε τη διαίσθησή σου πριν κάνεις οποιοδήποτε βήμα σήμερα καθώς θα σε βοηθήσει να πάρεις τις σωστές αποφάσεις. Πρόσεξε την τάση που θα έχεις να κάνεις γρήγορες κινήσεις -υπεραισιόδοξες θα έλεγα- σε οικονομικά ζητήματα.

Ταύρος
Η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται σήμερα στο ζώδιο του Σκορπιού θα φέρει στο προσκήνιο τις σχέσεις και τις συνεργασίες σου καθώς θα τις επηρεάσει άμεσα. Είναι πιθανόν να νιώσεις την ανάγκη να έρθεις πιο κοντά με τον/τη σύντροφό σου ή ακόμα και με κάποιους συνεργάτες σου, καθώς θα συνειδητοποιήσεις πως το τελευταίο διάστημα είχατε απομακρυνθεί. Η ρομαντική σου διάθεση θα είναι έκδηλη σήμερα και θα βοηθήσει στις συναναστροφές σου. Δεν αποκλείεται να έχεις και μία πρόταση για μία νέα συνεργασία η οποία θα είναι εντελώς διαφορετική από αυτές που είχες μέχρι τώρα. Πρόσεξε καθώς ένα παλαιότερο εργασιακό θέμα μπορεί να επανέλθει στο προσκήνιο προκειμένου να λυθεί άμεσα.

Δίδυμοι
Η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται σήμερα στο ζώδιο του Σκορπιού θα φέρει στο προσκήνιο υποχρεώσεις της καθημερινότητας και εργασιακά ζητήματα. Επίλεξε να κλείσεις άμεσα οτιδήποτε υπάρχει σε εκκρεμότητα ώστε να μπορέσεις να εκμεταλλευτείς το χρόνο σου για πράγματα που θέλεις να κάνεις. Σήμερα θα έχεις την τάση να ονειροπολείς και αυτό -όσο κι αν σου φαίνεται περίεργο- μπορεί να σε βοηθήσει σε ένα επαγγελματικό σου ζήτημα. Τα φλερτ δεν θα λείψουν σήμερα ακόμα και αν έχεις αρκετές εργασιακές και επαγγελματικές υποχρεώσεις και μάλιστα είναι πιθανό να κάνει την εμφάνισή του και ένα φλερτ του παρελθόντος.

Καρκίνος
Η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται σήμερα στο ζώδιο του Σκορπιού θα στρέψει το ενδιαφέρον σου αποκλειστικά και μόνο σε θέματα αισθηματικής φύσεως. Η ρομαντική σου διάθεση δεν θα περάσει απαρατήρητη όπου κι αν βρεθείς και θα βοηθήσει πολύ τη σχέση σου με τον/τη σύντροφό σου. Αν έχεις ελεύθερο χρόνο σήμερα κανόνισε μία εκδρομή με αγαπημένα σου πρόσωπα καθώς είναι ότι καλύτερο μπορείς να κάνεις. Ένα ζήτημα που σχετίζεται με το σπίτι σου ή με τους δικούς σου ανθρώπους θα βρει λύση άμεσα για αυτό αξίζει να του αφιερώσεις λίγο χρόνο προκειμένου να μπορέσει να το διευθετήσεις.

Λέων
Η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται σήμερα στο ζώδιο του Σκορπιού θα σου δημιουργήσει την ανάγκη να ασχοληθείς με ζητήματα σπιτιού. Σε περίπτωση που αυτό το διάστημα σκέφτεσαι μία μετακόμιση δεν αποκλείεται σήμερα να βρεις κάτι που να σου αρέσει και να πάρεις την απόφαση να αλλάξεις τελικά σπίτι. Ακόμα είναι πιθανόν να βρίσκεσαι ήδη σε ένα νέο σπίτι και αυτή η νέα Σελήνη δείχνει πως ξεκινάς ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή σου. Η ρομαντική σου διάθεση θα είναι βοηθητική για οτιδήποτε και αν κανείς και πιθανόν να σου δημιουργήσει την ανάγκη να αλλάξεις και διακόσμηση στο σπίτι. Η ημέρα θα φέρει επαφές με φίλους και γνωστούς και δεν αποκλείεται μέσα από αυτές να κάνεις και μία νέα γνωριμία.

Παρθένος
Η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται σήμερα στο ζώδιο του Σκορπιού θα σου δημιουργήσει εξωστρέφεια και την ανάγκη να βρεθείς με αγαπημένους σου ανθρώπους. Η ημέρα είναι πολύ καλή για να έρθεις κοντά με αυτούς που αγαπάς ιδιαίτερα αν το τελευταίο καιρό τους είχες παραμελήσει. Σήμερα θα έρθει στο προσκήνιο και η καλλιτεχνική πλευρά του χαρακτήρα σου και θα ήταν υπέροχο να παρακινήσεις κάποιο πρόσωπο από το περιβάλλον σου να ξεκινήσετε μαζί μία καλλιτεχνική δραστηριότητα. Ακόμα αν είχες κάποιο εργασιακό σου ζήτημα το οποίο σε απασχόλησε αρκετά το τελευταίο διάστημα, να ξέρεις πως σήμερα θα βρεθεί τρόπος ώστε να το διευθετήσεις.

Ζυγός
Η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται σήμερα στο Σκορπιό θα σου δημιουργήσει την ανάγκη να βρεις «πηγές ασφάλειας». Είναι πιθανόν να πάρεις την απόφαση να ξεκινήσεις μία ημι-απασχόληση η οποία θα βοηθήσει το εισόδημά σου ή να διαπραγματευτείς τα οικονομικά στη δουλειά που βρίσκεσαι, καθώς είναι πολύ πιθανό να νιώσεις ανασφάλεια. Σήμερα είναι εξίσου πιθανό να πάρεις πίσω κάποια λεφτά τα οποία σου χρωστούσαν για αυτό αν υπάρχει κάτι τέτοιο στο πλάνο, κάνε μία κίνηση καθώς μπορεί να το καταφέρεις. Ακόμα είναι το ίδιο πιθανό να έφτασε η στιγμή που θα πληρωθείς για κάτι που είχες αναλάβει στο παρελθόν.

Σκορπιός
Η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται σήμερα στο ζώδιό σου θα σου δημιουργήσει την ανάγκη να αλλάξεις κάποια πράγματα τα οποία σε ενοχλούν. Αυτά μπορεί να σχετίζονται με τους «άλλους» όπως με τους συνεργάτες και τον/τη σύντροφό σου αλλά και με εσένα τον/ην ίδιο/α. Μία συνήθεια που έχεις και δεν σου αρέσει ή ακόμα και μία αντίδραση σου μπορεί να είναι κάποια από τα πράγματα που σε ενοχλούν και θα προσπαθήσεις να αλλάξεις σήμερα. Πέρα από τις αλλαγές που έχεις κατά νου θα πρέπει να θυμάσαι πως σήμερα θα υπάρχει μία ρομαντική υποβόσκουσα διάθεση παντού και αν την εκμεταλλευτείς θα βγεις κερδισμένος/η.

Τοξότης
Η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται σήμερα στο ζώδιο του Σκορπιού θα σε βάλει στη διαδικασία να ξεκινήσεις να σκέφτεσαι τρόπους για να χαλαρώσεις, να μειώσεις το άγχος που νιώθεις καθημερινά αλλά και να βρεις χρόνο για τον εαυτό σου. Σήμερα είναι μία πολύ καλή ημέρα για να κόψεις οριστικά κακές συνήθειες του παρελθόντος και να υιοθετήσεις ένα νέο τρόπο σκέψης χωρίς τόσο άγχος. Για να γίνει αυτό θα πρέπει να κάνεις μία συζήτηση με τον εαυτό σου ώστε να εντοπίσεις τις πηγές άγχους και να τις απομακρύνεις από κοντά σου. Αν αυτό δεν είναι εφικτό μην ανησυχείς, καθώς σε περίπτωση που το θέλεις σίγουρα θα βρεις τρόπο να το διευθετήσεις καλύτερα.

Αιγόκερως
Η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται σήμερα στο ζώδιο του Σκορπιού θα σε ωθήσει να κάνεις ένα διάλειμμα από τις δουλειές και από τις υποχρεώσεις που έχεις και να ασχοληθείς με πράγματα που σε ευχαριστούν. Αυτό που έχεις ανάγκη περισσότερο σήμερα είναι η ενασχόληση με τους φίλους σου καθώς θα σε βοηθήσει να αποβάλεις σκέψεις και πράγματα που σε αγχώνουν. Σήμερα θα είναι δύσκολο να κρύψεις τα συναισθήματά σου -και θα είναι από τις λίγες φορές που δεν θα το καταφέρεις- όμως θα είναι για καλό. Η ενδυνάμωση των σχέσεων με τους ανθρώπους που σε ενδιαφέρουν θα είναι το δώρο της Νέας Σελήνης για εσένα.

Υδροχόος
Η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται σήμερα στο ζώδιο του Σκορπιού θα σου δημιουργήσει την ανάγκη να τελειώνεις με κάποια επαγγελματικά θέματα/ αγγαρείες που έχεις αναλάβει, ώστε να μπορέσεις να ασχοληθείς ανενόχλητος/η με τα δικά σου. Η προσοχή σου θα βρίσκεται στραμμένη στη δουλειά και αυτό θα είναι ευνοϊκό καθώς σήμερα μπορεί να προκύψει μία νέα επαγγελματική πρόταση η οποία θα είναι προς όφελός σου. Από την άλλη πλευρά η ημέρα δεν θα έχει μόνο επαγγελματικές υποχρεώσεις αλλά και αισθηματικές επιβεβαιώσεις, καθώς δεν αποκλείεται να γυρίσει κοντά σου κάποιο πρόσωπο με το οποίο υπήρξατε μαζί κατά το παρελθόν.

Ιχθύς
Η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται σήμερα στο ζώδιο του Σκορπιού θα σε βάλει στη διαδικασία να ψάξεις τρόπους να φύγεις έστω και για μερικές ημέρες. Η αρχή είναι το ήμισυ του παντός λένε, για αυτό εκμεταλλεύσου την καλή ημέρα και τη διάθεση σου για να οργανώσεις ένα ταξίδι ή μία εκδρομή! Σήμερα εκτός από τα ταξίδια ευνοούνται και τα εκπαιδευτικά ζητήματα για αυτό αν έχεις κάτι τέτοιο σε αναμονή, είναι πιθανόν να έχεις κάποια πολύ καλά νέα από αυτό. Η ρομαντική διάθεση που θα έχεις θα σε βοηθήσει στις διαπροσωπικές σου σχέσεις και δεν αποκλείεται να γίνει η αφορμή για να δημιουργηθεί ένα νέο ειδύλλιο για εσένα που είσαι ελεύθερος/η.

Προσθήκη νέου σχολίου

Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

eshopkos-foot kalymnosinfo-foot kalymnosinfo-foot nisyrosinfo-footer lerosinfo-footer mykonos-footer santorini-footer kosinfo-foot expo-foot
No Internet Connection