ΟΡΑΜΑ: Υπόλογος για παρακώλυση συγκοινωνίας, παράβαση καθήκοντος και κατάχρηση εξουσίας ο κ. Κυρίτσης αν τολμήσει να κλείσει παράνομα την Ακτή Κουντουριώτη

Αύγουστος 07, 2018 Σχολιάστε πρώτοι!
jumbo-banner
Υπόλογος για παρακώλυση συγκοινωνίας, παράβαση καθήκοντος και κατάχρηση εξουσίας ο κος Κυρίτσης αν τολμήσει να κλείσει παράνομα την Ακτή Κουντουριώτη
Καλούμε όλους τους συμπατριώτες μας να αγνοήσουν επιδεικτικά την παράνομη προσπάθεια του κου Κυρίτση να επιβάλει ετσιθελικά τις ιδεοληψίες του.
Δεν υπάρχει ΚΑΜΙΑ απόφαση που να υποχρεώνει τους Κώους πολίτες να προσαρμοστούν στις καθεστωτικές πρακτικές του κου Κυρίτση.
Ούτε η Ελληνική Αστυνομία και πόσο μάλλον η Δημοτική Αστυνομία δεν μπορούν να επιβάλουν σε κανέναν δημότη, κάτοικο ή επισκέπτη του νησιού μας να μην διέλθει της Ακτής Κουντουριώτη.
Οι υποτιθέμενες αποφάσεις του Κοινοτικού Συμβουλίου και της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής που επικαλείται στις σημερινές του δηλώσεις ο κος Κυρίτσης δεν υπάρχουν. Αποτελούν απλά γνωμοδοτήσεις προς το Δημοτικό Συμβούλιο το οποίο ουδέποτε έλαβε σχετική απόφαση. Απέσυραν το θέμα και δεν επανήλθαν ποτέ.
Τόσο η νομοθεσία όσο και τα βήματα που πρέπει κάποιος να ακολουθήσει για να προχωρήσει σε μία τέτοια κυκλοφοριακή ρύθμιση είναι ξεκάθαρα και καταλήγουν στην έκδοση ΦΕΚ σύμφωνα με το άρθρο 109 του Νόμου 2696/1999. Δείτε το έγγραφο που επισυνάπτουμε γιατί εμείς μιλάμε μόνο και πάντα με στοιχεία.
Ενημερώνουμε τους συμπατριώτες μας ότι χωρίς την επίδειξη απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου της Κω δημοσιευμένης σε ΦΕΚ κανείς δεν μπορεί να τους εμποδίσει.
Καλούμε τέλος τα στελέχη της Δημοτικής Αστυνομίας να μην ενδώσουν στους εκφοβισμούς του κου Κυρίτση και να υπερασπιστούν τη νομιμότητα προς όφελος του Κωακού λαού τον οποίο και έχουν ταχθεί να υπηρετούν ανεξάρτητα από Δημοτικές Αρχές.
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΟΡΑΜΑ ΚΙΝΗΜΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΝΗΣΟΥ ΚΩ

Προσθήκη νέου σχολίου

Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

eshopkos-foot kalymnosinfo-foot kalymnosinfo-foot nisyrosinfo-footer lerosinfo-footer mykonos-footer santorini-footer kosinfo-foot expo-foot
No Internet Connection