“Ανακοίνωση’’ προς όλους τους συμπολίτες μας

Ιούλιος 08, 2018 Σχολιάστε πρώτοι!
jumbo-banner
Για την εύρυθμη λειτουργία του Δήμου μας και για την δική σας πρωτίστως διευκόλυνση και εξυπηρέτηση, αλλά βεβαίως και των επισκεπτών του νησιού μας, παρακαλούμε να ακολουθείτε τους κάτωθι κανόνες:
Απαγορεύεται η λειτουργία των καταστημάτων σας από 1μ.μ..έως 3 μ.μ.
Ως εκτούτου, απαγορεύεται η εξυπηρέτηση πελατών κατά το ίδιο χρονικό διάστημα.
Εάν δε, παρουσιαστεί πελάτης που θέλει να εξυπηρετηθεί και που εσείς πολλές φορές τον κυνηγάτε με το τουφέκι, πείτε του απλά ότι δεν εξυπηρετείτε κατά τις ώρες σιέστας του νησιού μας.
Απαγορεύεται να βλέπετε τηλεόραση, να έχετε στην πρίζα ηλεκτρικές συσκεύες, να μαγειρεύετε για την οικογένεια σας.
Η δε χρήση κλιματισμού θα τιμωρείται με κάψιμο αυτού. Εννοείται δε, ότι η χρήση ηλεκτρονικών συσκευών όπως π.χ. ηλεκτρονικών υπολογιστών, θα διώκεται ποινικά.
Σε καμμία περίπτωση η δίωρη αυτή σιέστα δεν σας δίνει το δικαίωμα καθυστέρησης ή μη πληρωμής συμβατικών σας υποχρεώσεων, λόγω της απώλειας πελατείας που σίγουρα θα έχετε.
Τυχόν ζημίες που παρουσιάστηκαν πριν της επίσημης αυτής ανακοίνωσης, είναι ευκόλως κατανοητό ότι δεν πρόκειται να αποζημιωθούν. Αναφέρουμε ενδεικτικά κι όχι αποκλειστικά, καμμένα τροφοδοτικά υπολογιστών, aircondition, ψυγεία, κάμερες ασφαλείας, λάμπες κ.ο.κ.
Η δε περιοχή της Λάμπης δεν έχει κανένα δικαίωμα διαμαρτυρίας καθώς η ονομασία της και μόνο καταδεικνύει πέραν οποιασδήποτε αμφισβήτησης ότι η ηλεκτροδότηση της γίνεται πάντα άρτια.
….Εκ της Ηλεκτροδοτήσεως.
…αναμένονται νέες οδηγίες εκ της Υδροδοτήσεως.
Υ.Γ. Τι να απαντήσω στον Γερμανό τουρίστα που ήρθε δύο συνεχόμενες μέρες στην επιχείρηση μου και την δεύτερη έφυγε χωρίς φυσικά να πληρώσει όταν μου είπε «Αυτές οι διακοπές ρεύματος, για τις οποίες δεν ευθύνεσαι, κάνουν πολύ κακό στην επιχείρηση σου. Έχεις διαμαρτυρηθεί?». Το κάνω τώρα λοιπόν μοιράζοντας την αγωνία μου μαζί σας και μέσω αυτής της «ανακοίνωσης».
ΞΥΝΟΓΑΛΟΣ ΚΩΣΤΑΣ
Μέλος της δημοτικής παράταξης
Όραμα Κίνημα Πολιτών Κω

Προσθήκη νέου σχολίου

Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

eshopkos-foot kalymnosinfo-foot kalymnosinfo-foot nisyrosinfo-footer lerosinfo-footer mykonos-footer santorini-footer kosinfo-foot expo-foot
No Internet Connection