×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 575

Ο Γ. Κυρίτσης ζητάει έκτακτη απογραφή όλου του Δήμου

Αύγουστος 25, 2014
jumbo-banner
Με επιστολή του προς τον Θ. Νικηταρά  ζητάει έκτακτη απογραφή Δήμου, καθώς και ΝΠΔΔ, Επιχειρήσεων και Οργανισμών του Δήμου.
 
 

Κύριε Δήμαρχε,
 
Είναι βέβαιο ότι όλοι μας αντιλαμβανόμαστε την ανάγκη να διευκολυνθεί η διαδικασία παράδοσης-παραλαβής από την απερχόμενη στη νέα δημοτική αρχή.
 
Η διαδικασία αυτή  πρέπει να οριοθετηθεί από την απερχόμενη Δημοτική Αρχή και να έχει ολοκληρωθεί εντός της εβδομάδας.
 
Ο προτεινόμενος  τρόπος είναι η απογραφή των πάση φύσεως αντικειμένων περιουσιακής ιδιοκτησίας του Δήμου (ιδιαίτερα των κινητών), των Νομικών του Προσώπων, των Επιχειρήσεων και των Οργανισμών, η εκτύπωση των αναλυτικών λογαριασμών καθώς και η παράδοση οικονομικών καταστάσεων πινάκων εσόδων, ανά κατηγορία, απ’ όλα τα δημοτικά Διαμερίσματα, τα ΝΠΔΔ, τις Επιχειρήσεις και τους Οργανισμούς.
 
Συγκεκριμένα:
 
1) Αναλυτική Απογραφή κινητών περιουσιακών στοιχείων, πραγμάτων ή αντικειμένων ανά Δημοτικό Διαμέρισμα, ΝΠΔΔ, Επιχείρηση, Οργανισμό.
2) Πίνακες προς βεβαίωση εσόδων της τελευταίας τετραετίας.
3) Εκτύπωση όλων των Αναλυτικών λογαριασμών που παρακολουθεί το λογιστικό τμήμα του Δήμου μας (καρτέλες), όπως και οι επιχειρήσεις τα ΝΠΔΔ και οι οργανισμοί του.
4) Εκτύπωση όλων των βαθμίδων ισοζυγίων.
5) Εκτύπωση όλων των αναλυτικών καρτελών των συνυπολογιζόμενων με τον Δήμο, από τα τμήματα εσόδων ή εξόδων.
6) Φυσική καταμέτρηση Διαθέσιμων από το ταμείο. Από το Κεντρικό αλλά και από τα Δημοτικά Διαμερίσματα, ΝΠΔΔ, Επιχειρήσεις, Οργανισμούς.
7) Να παραδοθούν  αναλυτικά στοιχεία κίνησης για όλους τους λογαριασμούς που διατηρεί ο Δήμος, τα ΝΠΔΔ, οι Επιχειρήσεις και οι οργανισμοί, στις τράπεζες
8) Σκοπός των εκτυπώσεων είναι να αποτυπωθεί σε έντυπη μορφή το σύνολο λογιστικής απεικόνισης με σαφή και συγκεκριμένη ημερομηνία.
 
Οι εκτυπώσεις θα πρέπει να φέρουν την υπογραφή ανά φύλλο του υπεύθυνου του κάθε τμήματος.
Πρέπει να  παραληφθούν από τον διευθυντή οικονομικών, να θεωρηθούν από τον Αντιδήμαρχο και να παραδοθούν στο γραφείο του Δημάρχου προκειμένου να παραδοθούν στη νέα δημοτική αρχή.
 
Με τη βεβαιότητα ότι αντιλαμβάνεσαι τη ανάγκη συνεργασίας και συνεννόησης, αναμένω τις ενέργειες σου.
 
Θεωρώ επίσης ότι αυτή την εβδομάδα, που είναι η τελευταία της απερχόμενης δημοτικής αρχής, θα πρέπει να αποφευχθούν συνεδριάσεις και λήψεις αποφάσεων της οικονομικής επιτροπής αλλά και των οργανισμών και επιχειρήσεων του Δήμου.
 
Με εκτίμηση
Γιώργος Κυρίτσης
Εκλεγμένος Δήμαρχος Κω

ferriesingreece2

kalimnos

sportpanic03

 

 

eshopkos-foot kalymnosinfo-foot kalymnosinfo-foot nisyrosinfo-footer lerosinfo-footer mykonos-footer santorini-footer kosinfo-foot expo-foot