×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 575

Επίθεση Υψηλάντη σε ΣΥΡΙΖΑ, Μίκα Ιατρίδη και ΧΑ

Μάιος 28, 2014
jumbo-banner

-Βασίλης Α. Υψηλάντης : " Οι Δωδεκανήσιοι αναδεικνύοντας τη Νέα Δημοκρατία πρώτο κόμμα, στις εκλογές για το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο ... Έφραξαν το δρόμο στις απατηλές επιδιώξεις του ΣΥΡΙΖΑ, στην εμπαθή και ανέξοδη αντιπολίτευση των Ανεξαρτήτων Ελλήνων και της εδώ εκπροσώπου τους, αλλά και στη ναζιστική γιούρια της Χρυσής Αυγής"
-Συγχαρητήρια στον νέο Περιφερειάρχη, τους Δημάρχους της Δωδεκανήσου και τους νέους αιρετούς συμβούλους α' και β´ βαθμού της Τ.Α.

Ο Βουλευτής Δωδεκανήσου Βασίλειος Νικόλαος Α. Υψηλάντης με την ανακοίνωση του τελικού αποτελέσματος, για τις εκλογές του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στα Δωδεκάνησα, προέβη στην ακόλουθη δήλωση :

"Οι Δωδεκανήσιοι αναδεικνύοντας τη Νέα Δημοκρατία πρώτο κόμμα, στις εκλογές για το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, έστειλαν μήνυμα προσήλωσής τους στην ευρωπαϊκή προοπτική της χώρας και στην ανάγκη πολιτικής ομαλότητας με γρήγορη ανάκαμψη και ανάπτυξη.
Έφραξαν το δρόμο στις απατηλές επιδιώξεις του ΣΥΡΙΖΑ, στην εμπαθή και ανέξοδη αντιπολίτευση των Ανεξαρτήτων Ελλήνων και της εδώ εκπροσώπου τους, αλλά και στη ναζιστική γιούρια της Χρυσής Αυγής.
Η μεγάλη αυτή πατριωτική μας επιλογή, μας δίνει το ηθικό πλεονέκτημα, τώρα πιο δυνατά από ποτέ, να επισπεύσουμε ενέργειες που θα ανακουφίσουν τους πολίτες της χώρας μας από την περίοδο της κρίσης και θα διευκολύνουν τα νησιά μας να έχουν μια αληθινά βιώσιμη, ανανεωτική και ελπιδοφόρα πορεία. Σε θέματα μείζονος σημασίας για τη νησιωτική μας κοινωνία και την καθημερινότητα, για την οικονομία και τις υποδομές μας,  την υγεία, την εκπαίδευση και τον πολιτισμό. Με συστηματικότητα προσωπικά θα επιμείνω στην επιλογή αυτή με κάθε κόπο και θυσία και με μηδενική ανοχή σε κάθε υπερόπτη, σε κάθε εκφραστή του παλιού και βαθύτατα εσωστρεφούς και επαρχιωτικού πολιτικού μας συστήματος.
Με την ευκαιρία επιθυμώ να συγχαρώ τον νέο Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου κ. Γιώργο Χατζημάρκο, τους νεοεκλεγέντες Δημάρχους των νησιών της Δωδεκανήσου και τους συνεργάτες τους, ευχόμενος επιτυχία στο έργο τους και δηλώνοντας σύμμαχος σε κάθε θετική τους ενέργεια για το καλό των νησιών μας."

ferriesingreece2

kalimnos

sportpanic03

 

 

eshopkos-foot kalymnosinfo-foot kalymnosinfo-foot nisyrosinfo-footer lerosinfo-footer mykonos-footer santorini-footer kosinfo-foot expo-foot