ΜΕ ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ ΚΑΙ ΧΑΜΟΓΕΛΑ Η ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΔΙΑΣΩΣΗΣ ΚΩ (βίντεο)

Ιανουάριος 15, 2018 Add new comment
jumbo-banner
Η Ελληνική Ομάδα Διάσωσης βορείου συγκροτήματος Δωδ/σου έκοψε σήμερα το πρωί την βασιλόπιτά της, παρουσία εκπροσώπων των τοπικών αρχών και της πολιτικής προστασίας, στις εγκαταστάσεις της στην Κω. Την βασιλόπιτα ευλόγησε κι έκοψε μεταφέροντας τις ευχές του Σεβασμιωτάτου ο π. Περικλής, με την ευχή και την ελπίδα το 2018 να είναι καλύτερο από το 2017 .
Εκ μέρους της ΕΟΔ ΒΣΔ ο Πρόεδρός της Αντώνης Τρουμούλης ευχήθηκε καλή χρονιά σε όλους κι ευχαρίστησε θερμά όλους όσοι στηρίζουν το έργο και την προσπάθεια της ΕΟΔ. Εκ μέρους του Δήμου Κω χαιρετισμό απηύθυναν ο Αντιδήμαρχος Δ. Γερασκλής ,μεταφέροντας τον χαιρετισμό του Δημάρχου αλλά και την ευχή τη δική του να είναι πραγματικά αχρείαστοι… και ο Υπ. Πολιτικής Προστασίας Σεβ. Μαραγκός ο οποίος τόνισε την άψογη συνεργασία με την Ομάδα Διάσωσης και ανακοίνωσε την προμήθεια έως το τέλος του μήνα σύγχρονου μηχανήματος επέμβασης σε περιπτώσεις έκτακτης ανάγκης. Παρούσα εκ μέρους του δήμου ήταν επίσης η Πρόεδρος της ΚΕΚΠΑΠΥΑΣ Βάσω Πη. Ο τυχερός που βρήκε το φλουρί και κέρδισε μια ατζέντα - λεύκωμα της ΕΟΔ ήταν ο Σεβαστιανός Λούκενας.
dhras.gr

Προσθήκη νέου σχολίου

Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

eshopkos-foot kalymnosinfo-foot kalymnosinfo-foot nisyrosinfo-footer lerosinfo-footer mykonos-footer santorini-footer kosinfo-foot expo-foot
No Internet Connection