ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ για τον μικρό μας Λευτέρη!!! «Η πρώτη μας χημειοθεραπεία, για να γίνουμε καλά! Γιατί δεν υπάρχει άλλη έκβαση, ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΚΑΛΑ!!!»

Μάρτιος 07, 2018 Add new comment
jumbo-banner
Η συγκινητική ανάρτηση του πατέρα του Κωνσταντίνου στο facebook που μας ενημερώνει για την πορεία της υγείας του και το ευχαριστήριό του για την καθολική αγάπη του κόσμου ώστε με τις ευχές και την στήριξη όλων, να βγει νικητής από αυτή τη μάχη ο μικρός μας Λευτέρης!!!
"Και…..ξεκινήσαμε….
Η πρώτη μας χημειοθεραπεία, για να γίνουμε καλά! Γιατί δεν υπάρχει άλλη έκβαση, ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΚΑΛΑ!!!
Όλες αυτές τις μέρες που πέρασαν, και εγώ αλλά και η Anastasia Alexandri, δεν μπορούσαμε να ασχοληθούμε καθόλου με το facebook, αλλά μάθαμε τι κάνατε στην Κω για τον Λευτέρη μας! Είναι απίστευτο αυτό που κάνατε. Όλη αυτή η αγάπη που μας δίνετε, εκφρασμένη είτε οικονομικά είτε με τη σκέψη σας και με τη θετική σας ενέργεια! Δεν είχαμε καθόλου μυαλό να αντιμετωπίσουμε τις οικονομικές δυσκολίες που ήδη υπάρχουν αλλά και έρχονται. Αλλά εσείς με ένα μαγικό τρόπο φροντίσατε να μας βγάλετε από το μυαλό, αυτή τη έγνοια. Σας ευχαριστούμε θερμά για την αγάπη σας. Δεν μπορώ να σας αναφέρω όλους. Σας ευχαριστούμε όμως. Αν μας δείτε στο δρόμο, μιλήστε μας, δώστε μας την ευκαιρία να σας ευχαριστήσουμε κι από κοντά. Σας στέλνουμε την αγάπη μας και θα είμαστε κι εμείς εκεί αν ποτέ μας χρειαστείτε, γιατί πιστεύουμε στην αλληλεγγύη, σε αυτή την ανθρώπινη αξία, που αποδείξατε περίτρανα ότι την έχετε.
Δεν γίνεται, με τόση αγάπη, παρά να γίνει καλά το παιδί μας.
Υ.Γ. 1. Ευχαριστώ θερμά τον Nikos Kitrinas γιαυτό που ξεκίνησε.
2. Κοινοποιήστε το σας παρακαλώ ώστε οι ευχαριστίες μας να φτάσουν σε όσο πιο πολλούς φίλους γίνεται."

Προσθήκη νέου σχολίου

Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

eshopkos-foot kalymnosinfo-foot kalymnosinfo-foot nisyrosinfo-footer lerosinfo-footer mykonos-footer santorini-footer kosinfo-foot expo-foot
No Internet Connection