Δημοσκόπηση ΚΑΠΑ Research Ν. Αιγαίο: 55% μάλλον αρνητική η συμφωνία των Πρεσπών 33% μάλλον θετική

Ιούλιος 11, 2018 Add new comment
jumbo-banner
Δημοσκόπηση-β’ μέρος: Απαντήσεις σε κρίσιμες ερωτήσεις της επικαιρότητας

-Οι ψηφοφόροι της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου παίρνουν θέση σε ζητήματα μείζονος σημασίας που απασχολούν τους ίδιους και τον τόπο

– Ενα «κρίσιμο τεστ» ενόψει των γενικών εκλογών

Δημοσιεύουμε σήμερα το δεύτερο και τελευταίο μέρος της δημοσκόπησης της Kapa Research που πραγματοποιήθηκε για λογαριασμό της «δημοκρατικής» και της οποίας το πρώτο μέρος δημοσιεύθηκε την Κυριακή.

Στο δεύτερο αυτό μέρος, οι «δημοσκοπούμενοι» κλήθηκαν να απαντήσουν σε κρίσιμες ερωτήσεις της επικαιρότητας, μεταξύ των άλλων α) για τα σημαντικότερα θέματα που απασχολούν την κοινωνία και ως τέτοια θεωρούνται η ενίσχυση των κοινωνικών υποδομών (υγεία, παιδεία κλπ.), οι εξελίξεις στο θέμα των Σκοπίων, η δημιουργία θέσεων εργασίας, η αντιμετώπιση της διαφθοράς στη δημόσια ζωή κλπ. β) για την πορεία της ελληνικής οικονομίας (37% θα χειροτερέψει, 32% θα παραμείνει στάσιμη, 29% θα βελτιωθεί).

γ) για το ποια κυβέρνηση πιστώνεται την έξοδο από τα μνημόνια

δ) για την επιθυμητή αντίδραση στην τουρκική προκλητικότητα

ε) για την συμφωνία των Πρεσπών και την κύρωσή της στη Βουλή

στ) για τα επιδόματα ζ) για την υπερφορολόγηση της μεσαίας τάξης (διαφωνώ 58%, μάλλον διαφωνώ 25%) η) για τον κατώτατο μισθό (πρέπει να αυξηθεί 89%) θ) για τη συνταγματική αναθεώρηση ι) για τον αριθμό των βουλευτών και κ) για τον νόμο περί ευθύνης υπουργών (να καταργηθεί ναι, μάλλον ναι, 80%).

 

 

 

 

Προσθήκη νέου σχολίου

Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

eshopkos-foot kalymnosinfo-foot kalymnosinfo-foot nisyrosinfo-footer lerosinfo-footer mykonos-footer santorini-footer kosinfo-foot expo-foot
No Internet Connection