Το Κύπελλο Νοτίου Αιγαίου για το Τεχνικό Πούμσε

Οκτώβριος 09, 2019 Σχολιάστε πρώτοι!
jumbo-banner

Η Ελληνική Ομοσπονδία Ταεκβοντό προκηρύσσει το Κύπελλο Νοτίου Αιγαίου για το Τεχνικό Πούμσε στις κατηγορίες Ανδρών-Γυναικών-Εφήβων-Νεανίδων-Παίδων-Κορασίδων που θα διεξαχθεί στη Ρόδο την Κυριακή 27 Οκτωβρίου. Αναλυτικά:

ΤΟΠΟΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ: ΡΟΔΟΣ – Δημοτικό Κλειστό Γυμναστήριο «Βενετόκλειο», (Διεύθυνση : Παλαιολόγου Κ. 11, Ρόδος).

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΑΓΩΝΩΝ: Κυριακή 27 Οκτωβρίου 2019. Ώρα έναρξης 09:30 π.μ.

ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: Όλοι οι αθλητές – αθλήτριες εγγεγραμμένοι σε συλλόγους – μέλη της ΕΛ.Ο.Τ., σύμφωνα με τον παρακάτω πίνακα:

Πίνακας Κατηγοριών

Ατομικό

Θήλεις Άρρενες

12 – 14 Χρονών Παίδες – Κορασίδες 4 έως 10 Πούμσε 4 έως 10 Πούμσε

15 – 17 Χρονών Έφηβοι – Νεάνιδες 4 έως 11 Πούμσε 4 έως 11 Πούμσε

18 – 30 Χρονών Ανδρών – Γυναικών 6 έως 13 Πούμσε 6 έως 13 Πούμσε

31 – 40 Χρονών Ανδρών – Γυναικών 6 έως 13 Πούμσε 6 έως 13 Πούμσε

41 – 50 Χρονών Ανδρών – Γυναικών 8 έως 15 Πούμσε 8 έως 15 Πούμσε

51 – 60 Χρονών Ανδρών – Γυναικών 9 έως 16 Πούμσε 9 έως 16 Πούμσε

61 – 65 Χρονών Ανδρών – Γυναικών 9 έως 16 Πούμσε 9 έως 16 Πούμσε

66 Χρονών και άνω Ανδρών – Γυναικών 9 έως 16 Πούμσε 9 έως 16 Πούμσε

Ζευγάρι – Ηλικίες Κατηγορία

12 – 14 Χρονών Παίδες – Κορασίδες 4 έως 10 Πούμσε

15 – 17 Χρονών Έφηβοι – Νεάνιδες 4 έως 11 Πούμσε

18 – 30 Χρονών Ανδρών – Γυναικών 6 έως 13 Πούμσε

31 χρονών και άνω Ανδρών – Γυναικών 8 έως 15 Πούμσε

Ομαδικό Κατηγορία

12 – 14 Χρονών Παίδες – Κορασίδες 4 έως 10 Πούμσε

15 – 17 Χρονών Έφηβοι – Νεάνιδες 4 έως 11 Πούμσε

18 – 30 Χρονών Ανδρών – Γυναικών 6 έως 13 Πούμσε

31 χρονών και άνω Ανδρών – Γυναικών 8 έως 15 Πούμσε

Ελεύθερο Στυλ Κατηγορία

Ελεύθερο Στυλ 12 – 17 Ατομικό Θήλεις

Ελεύθερο Στυλ 12 – 17 Ατομικό Άρρενες

Ελεύθερο Στυλ 18 + Ατομικό Θήλεις

Ελεύθερο Στυλ 18 + Ατομικό Άρρενες

Ελεύθερο Στυλ 12 – 17 Ζευγάρι

Ελεύθερο Στυλ 18 + Ζευγάρι

Ελεύθερο Στυλ 12 – 17 Ομαδικό (Μικτό)

Ελεύθερο Στυλ 18 + Ομαδικό (Μικτό)

ΠΟΥΜΣΕ

1 = Ιλ τζανγκ 5 = Ο τζανγκ 9 = Κόριο 13 = Σίπτζιν

2 = Ι τζανγκ 6 = Γιούκ τζανγκ 10 = Κούμγκανγκ 14 = Τζιτέε

3 = Σαμ τζανγκ 7 = Τσιλ τζανγκ 11 = Τέμπεκ 15 = Τσονκουόν

4 = Σα τζανγκ 8 = Παλ τζανγκ 12 = Πιονγκουόν 16 = Χάνσου

ΘΕΣΕΙΣ & ΜΕΤΑΛΛΙΑ:

1η Θέση ο νικητής του τελικού, χρυσό μετάλλιο και δίπλωμα.

2η Θέση ο ηττημένος του τελικού, αργυρό μετάλλιο και δίπλωμα.

3η Θέση οι ηττημένοι φιναλίστ των ημιτελικών, χάλκινο μετάλλιο και δίπλωμα.

5η Θέση οι ηττημένοι των προημιτελικών.

9η Θέση οι ηττημένοι του γύρου των 16.

17η Θέση οι ηττημένοι του γύρου των 32 και ούτω κάθε εξής.

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ

Το δικαίωμα συμμετοχής εξασφαλίζεται με την προϋπόθεση ότι οι συμμετέχοντες σύλλογοι έχουν προβεί στην εξόφληση της ετήσιας συνδρομής τους στην ΕΛ.Ο.Τ. για το έτος 2019 και ότι έχουν προβεί στην απόκτηση της Ειδικής Αθλητικής Αναγνώρισης από την Γ.Γ.Α.
Τα βιβλιάρια αθλητικής ιδιότητας θα πρέπει να είναι θεωρημένα από την ΕΛ.Ο.Τ., να έχουν την σφραγίδα του σωματείου και να είναι υπογεγραμμένα από τον Γραμματέα του συλλόγου. Επίσης θα πρέπει να αναγράφεται ο βαθμός Κουπ που κατέχει ο αθλητής – αθλήτρια και να φέρει επικύρωση από το σωματείο.
Για τους αθλητές – αθλήτριες, οι οποίοι είναι κάτοχοι Νταν, θα πρέπει απαραίτητα να είναι καταχωρημένος ο βαθμός Νταν στο θεωρημένο από την ΕΛ.Ο.Τ. βιβλιάριο του/της. Η καταχώρηση του βαθμού Νταν, θα πρέπει να έχει σφραγίδα της ΕΛ.Ο.Τ.
ΚΑΡΤΑ ΥΓΕΙΑΣ ΑΘΛΗΤΗ θεωρημένη από ιατρούς μονάδων παροχής υπηρεσιών Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας, Νομαρχιακών, Περιφερειακών ή Πανεπιστημιακών Νοσοκομείων, υγειονομικών στρατιωτικών μονάδων ή από ιατρούς του ιδιωτικού τομέα κατέχοντες την καρδιολογική ειδικότητα. Σε περίπτωση που η θεώρηση της ΚΑΡΤΑΣ ΥΓΕΙΑΣ ΑΘΛΗΤΗ είναι από ιατρούς λοιπών ειδικοτήτων, αυτοί θα πρέπει να έχουν λάβει τη σχετική πιστοποίηση από το Εθνικό Κέντρο Αθλητικών Ερευνών (ΕΚΑΕ) και πέραν της σφραγίδας και υπογραφής υποχρεωτικά θα πρέπει να αναγράφουν τον Ατομικό Αριθμό Πιστοποίησής τους.
Όλοι οι αθλητές – αθλήτριες, προπονητές, αρχηγοί ομάδων καθώς και όποιος δηλωθεί με ιδιότητα από τον σύλλογο, θα πρέπει υποχρεωτικά σύμφωνα με οδηγία της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας (W.T.F.), να είναι κάτοχος της Παγκόσμιας Κάρτας Global Athletic License – G.A.L.. ή Global Official License – G.O.L.
ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: Θα τις βρείτε στην ιστοσελίδα της ΕΛ.Ο.Τ. και θα γίνονται δεκτές μέχρι την Τρίτη 22 Οκτωβρίου 2019 και ώρα 15:00, στα γραφεία της ΕΛ.Ο.Τ. (Δήμητρας 19, 4οςόροφος Τ.Κ. 10442 – Αθήνα, Φαξ: 210 6820116, e-mail: info@elot-tkd.gr). ΕΚΠΡΟΘΕΣΜΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΔΕΚΤΕΣ. Ο κάθε Σύλλογος θα είναι υπεύθυνος για την ορθότητα της δήλωσης συμμετοχής του, στην οποία θα πρέπει υποχρεωτικά να αναγράφονται: όνομα προπονητή, αρχηγού αποστολής, ονόματα αθλητών – αθλητριών καθώς επίσης και ηλικία, κ.λπ. Η επιβεβαίωση της αποστολής συμμετοχής (είτε με φαξ, είτε ταχυδρομικώς, είτε με e-mail) θα πρέπει να γίνεται το αργότερο μέχρι την Τρίτη 22 Οκτωβρίου 2019 και ώρα 15:00.

Επίσης μέχρι την Τρίτη 22 Οκτωβρίου 2019 θα πρέπει να κατατεθεί το πρόγραμμα και η μουσική του ελεύθερου στυλ, που θα εκτελέσουν οι συμμετέχοντες αθλητές – αθλήτριες του κάθε συλλόγου.

ΠΑΡΑΒΟΛΟ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Για την συμμετοχή κάθε αθλητή – αθλήτριας, ο σύλλογος θα καταβάλλει το ποσό των 20 € (είκοσι ευρώ) ανά κατηγορία και ανά συμμετοχή (δλδ. σε περίπτωση που κάποιος αγωνιστεί σε περισσότερες από μία κατηγορίες θα καταβάλει παράβολο για κάθε συμμετοχή), μέχρι και την Τρίτη 22 Οκτωβρίου 2019 στον αριθμό τραπεζικού λογαριασμού της ΕΛ.Ο.Τ. : 6577-105152-814, Τράπεζα Πειραιώς.
Οι πληρωμές είναι ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ να γίνουν και να σταλούν με φαξ στο 2106820116 ή με email : info@elot-tkd.gr μέχρι την Τρίτη 22 Οκτωβρίου 2019.
Σε περίπτωση μη προσέλευσης αθλητή – αθλήτριας, δεν επιστρέφονται τα χρήματα.
Η πρωτότυπη απόδειξη θα κατατίθεται στην γραμματεία των αγώνων – από τον προπονητή ή τον αρχηγό ομάδας και θα επιστρέφεται αφού σφραγιστεί από την γραμματεία της ΕΛ.Ο.Τ.
ΤΡΟΠΟΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΑΓΩΝΩΝ

1.Η μέθοδος συναγωνισμού που θα πραγματοποιηθούν οι αγώνες θα είναι το Σύστημα Μονού Αποκλεισμού. Στο σύστημα μονού αποκλεισμού, ο αντίπαλος ορίζεται με κλήρωση. Κάθε ζευγάρι αθλητή – αθλήτριας θα εκτελεί τα δύο πούμσε του πίνακα της κατηγορίας θα αποφασισθούν από τον Τεχνικό Υπεύθυνο κατά την διάρκεια της κλήρωσης, εκτελώντας και τα δύο διαδοχικά, με ένα λεπτό διάλειμμα αναμεσά τους. Νικητής σε κάθε πούμσε θα αναδεικνύεται ο αθλητής – αθλήτρια που θα υποδείξουν οι περισσότεροι κριτές.

2.Σε περίπτωση ισοπαλίας θα εκτελείται το πούμσε που θα επιλεγεί από τον Τεχνικό Υπεύθυνο, από τον πίνακα της κατηγορίας που αγωνίζονται και νικητής θα ανακηρύσσεται ο αθλητής – αθλήτρια που θα υποδείξουν οι περισσότεροι κριτές.

3.Κατά την προσέλευση στον αγωνιστικό χώρο προκειμένου να αγωνιστούν, θα πρέπει υποχρεωτικά όλοι οι αθλητές – αθλήτριες να προσκομίζουν τα βιβλιάρια αθλητικής ιδιότητας θεωρημένα από την ΕΛ.Ο.Τ. καθώς και την ΚΑΡΤΑ ΥΓΕΙΑΣ ΑΘΛΗΤΗ θεωρημένη από ιατρούς μονάδων παροχής υπηρεσιών Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας, Νομαρχιακών, Περιφερειακών ή Πανεπιστ. Νοσοκομείων, υγειονομικών στρατιωτικών μονάδων ή από ιατρούς του ιδιωτικού τομέα κατέχοντες την καρδιολογική ειδικότητα. Σε περίπτωση που η θεώρηση της ΚΑΡΤΑΣ ΥΓΕΙΑΣ ΑΘΛΗΤΗ είναι από ιατρούς λοιπών ειδικοτήτων, αυτοί θα πρέπει να έχουν λάβει τη σχετική πιστοποίηση από το Εθνικό Κέντρο Αθλητικών Ερευνών (ΕΚΑΕ) και πέραν της σφραγίδας και υπογραφής υποχρεωτικά θα πρέπει να αναγράφουν τον Ατομικό Αριθμό Πιστοποίησής τους.

4.Κατά την προσέλευση στον αγωνιστικό χώρο προκειμένου να αγωνιστούν, θα πρέπει υποχρεωτικά όλοι οι αθλητές – αθλήτριες να προσκομίζουν τα βιβλιάρια αθλητικής ιδιότητας θεωρημένα από την ΕΛ.Ο.Τ.

5.Οι αθλητές – αθλήτριες θα αγωνιστούν αποκλειστικά με ευθύνη των συλλόγων τους και υπεύθυνες δηλώσεις δεν θα γίνονται δεκτές.

ΚΛΗΡΩΣΗ: Την Τετάρτη 23 Οκτωβρίου 2019 και ώρα 13:30 π.μ. θα διεξαχθεί η κλήρωση στα γραφεία της ΕΛ.Ο.Τ., Δήμητρας 19 (4ος όροφος) – Αθήνα, για όλες τις κατηγορίες που θα αγωνιστούν.

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ: Την Κυριακή 27 Οκτωβρίου 2019 και ώρα 08:30 π.μ. θα πραγματοποιηθεί συγκέντρωση – ενημέρωση προπονητών, στον αγωνιστικό χώρο.

ΕΝΣΤΑΣΕΙΣ: Η ένσταση θα κατατίθεται εγγράφως εντός 10 λεπτών από την λήξη του αγώνα, αποκλειστικά και μόνο από τον Αρχηγό της Ομάδας του οποίου το όνομα θα πρέπει να υπάρχει στην δήλωση συμμετοχής που έχει σταλεί. H ένσταση θα πρέπει να συνοδεύεται με παράβολο αξίας 50 € (πενήντα ευρώ), στην γραμματεία των αγώνων.

 

Πηγή:www.dimokratiki.gr

Προσθήκη νέου σχολίου
Tο kostoday.com δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

 

 

eshopkos-foot kalymnosinfo-foot kalymnosinfo-foot nisyrosinfo-footer lerosinfo-footer mykonos-footer santorini-footer kosinfo-foot expo-foot