Οι αποφάσεις της Τ.Ε. Ε.Ο.Κ.

Σεπτέμβριος 14, 2018 Add new comment
jumbo-banner
Η Τ.Ε. Ε.Ο.Κ. Δωδεκανήσου πήρε μία σειρά από αποφάσεις για τη νέα αγωνιστική περίοδο, ενώ οι προκηρύξεις (θα είναι πιο αυστηρές) θα σταλούν στα σωματεία από την προσεχή Δευτέρα.

1)Καταργείται ο αγώνας κατάταξης στην Α’ Κατηγορία Ανδρών, που θα διεξαχθεί κατόπιν επιθυμίας των συλλόγων σε δύο ομίλους
2)Οι προκηρύξεις θα σταλούν στα σωματεία από την προσεχή Δευτέρα
3)Απαγορεύεται η παρουσία δύο τμήμάτων παμπαίδων από το ίδιο σωματείο στον όμιλο νήσων. Εφόσον υπάρχει ικανός αριθμός τμημάτων θα δημιουργηθεί και δεύτερος. Δεν θα διεξαχθεί κλήρωση για το φάιναλ-φορ, αλλά στην προκήρυξη θα αναφέρεται ο τρόπος διεξαγωγής του πρωταθλήματος και της τελικής φάσης.
4)Ο τρόπος διεξαγωγής του γυναικείου πρωταθλήματος (ένας ή δύο όμιλοι) θα αποφασιστεί ανάλογα με τον ακριβή αριθμό των συμμετοχών.
5)Στις προκηρύξεις που θα σταλούν στα σωματεία θα υπάρχουν σημαντικές αλλαγές και συγκεκριμένα στα άρθρα περί αναβολών αγώνων και τις υποχρεώσεις των αγωνιζόμενων ομάδων.
6)Η συζήτηση για το τουρνουά μίνι θα γίνει πριν από την κλήρωση των πρωταθλημάτων την Τρίτη 25 Σεπτεμβρίου.
Πηγή:www.dimokratiki.gr

Προσθήκη νέου σχολίου

Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

eshopkos-foot kalymnosinfo-foot kalymnosinfo-foot nisyrosinfo-footer lerosinfo-footer mykonos-footer santorini-footer kosinfo-foot expo-foot
No Internet Connection