Το «γαϊτανάκι» της επιστολής... Σήμερα κρίνεται η επανέναρξη των πρωταθλημάτων

Νοέμβριος 20, 2014
jumbo-banner
Οι ανακοινώσεις των ΠΑΕ και οι επιστολές-απαντήσεις προς τη Super League κυριάρχησαν την Τετάρτη, ωστόσο απόφαση για σέντρα δεν ελήφθη.
 
Αυτό αναμένεται να συμβεί την Πέμπτη με μία νέα επιστολή της διοργανώτριας αρχής - είτε με τη σύμφωνη γνώμη της πλειοψηφίας των μελών της, είτε με την πλειοψηφία αυτών - προς την ΕΠΟ και η ομοσπονδία καλείται να αποφασίσει στο Δ.Σ. εάν θα ορίσει διαιτητές για τη διεξαγωγή των πρωταθλημάτων της Super League και της Football League.

Παρά την κοινή θέληση των ομάδων να παίξουν μπάλα το προσεχές Σαββατοκύριακο (και τη Δευτέρα), το περιεχόμενο της επιστολής που ζήτησε η Super League να υπογραφεί από όλους για να αποσταλεί το αίτημα επανέναρξης των πρωταθλημάτων στην ΕΠΟ, δεν βρήκε άπαντες σύμφωνους. Το επίμαχο σκέλος αφορά στην «κρίση» των ΜΜΕ για τη διαιτησία, για το οποίο εξέφρασαν ανοικτά - μέσω επιστολών και ανακοινώσεων - την αντίρρησή τους την Τετάρτη οι Παναθηναϊκός, ΠΑΟΚ και Skoda Ξάνθη, ενώ το βράδυ της ίδιας ημέρας φέρεται να ακολούθησε την ίδια «γραμμή» και ο Παναιτωλικός.
 
Παρά τις διαβουλεύσεις, έως τις πρώτες πρωινές ώρες απόφαση δεν ελήφθη, ωστόσο περιθώριο για νέα παράταση δεν υπάρχει. Το πρωί της Πέμπτης η Super League αναμένεται να αποστείλει στην ΕΠΟ το αίτημα για σέντρα του πρωταθλήματος, με μια επιστολή το περιεχόμενο της οποίας είτε θα έχει διαφοροποιηθεί για να υπάρξει ομοφωνία, είτε θα είναι το ίδιο και θα στηρίζεται από την πλειοψηφία των ΠΑΕ.
 
Ακολούθως, η ΕΠΟ, έχοντας στα χέρια της το αίτημα της Super League μαζί με την ήδη ξεκάθαρη θέση της Football League, θα αποφασίσει μέσω διοικητικού συμβουλίου εάν θα ορίσει διαιτητές στα δύο επαγγελματικά πρωταθλήματα για την προσεχή αγωνιστική. Αρκεί το περιεχόμενο της. διαβόητης επιστολής να «καλύπτει» όσα έχει ζητήσει η ΕΠΟ από τη Super League για να. ρίξει νερό στο κρασί της η ομοσπονδία και να πάρει πίσω την απόφασή της ως αντίδραση στη δολοφονική επίθεση που δέχθηκε ο Χριστόφορος Ζωγράφος.
newsit.gr

ferriesingreece2

kalimnos

sportpanic03

 

 

eshopkos-foot kalymnosinfo-foot kalymnosinfo-foot nisyrosinfo-footer lerosinfo-footer mykonos-footer santorini-footer kosinfo-foot expo-foot