Θετικός σε κάνναβη ο Γκιστ του Παναθηναϊκού

Μάιος 01, 2015
jumbo-banner

Λίγα 24ωρα πριν από τον ντέρμπι με τον Ολυμπιακό (2/5, 19:00) ο Τζέιμς Γκιστ βρέθηκε θετικός σε χρήση ινδικής κάνναβης σε δείγμα που έδωσε μετά από τον τελικό του Κυπέλλου με τον Απόλλωνα Πάτρας.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που βρίσκεται απαγορευμένη ουσία σε δείγμα του, καθώς το 2011 όταν είχε...μετακομίσει από την Παρτιζάν στην Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ είχε βρεθεί θετικός επίσης σε χρήση κάνναβης.

Η ανακοίνωση του Παναθηναικού

«Όπως μας πληροφόρησε το ΕΣΚΑΝ, ο αθλητής Τζέιμς Γκιστ κατά την πρώτη εξέταση του δείγματος που έδωσε στον έλεγχο που υποβλήθηκε μετά τον τελικό του κυπέλλου Ελλάδας με τον Απόλλωνα Πάτρας, στις 5 Απριλίου 2015, βρέθηκε θετικός στη χρήση ινδικής κάνναβης.

Μέχρι να γίνουν γνωστά τα αποτελέσματα της δεύτερης εξέτασης του δείγματος και να τελεσιδικήσει η υπόθεση, όπως ορίζουν οι κανονισμοί και οι νόμοι έτσι κι εμείς, ως ΚΑΕ Παναθηναϊκός, δεν πρόκειται να προχωρήσουμε στην οποιαδήποτε ενέργεια.

Τέλος, είμαστε βέβαιοι ότι ο κόσμος του Παναθηναϊκού, μέσα σε φίλαθλα και κόσμια πλαίσια, θα ενισχύσει την προσπάθεια της ομάδας στον αγώνα του Σαββάτου (2/5) στο ΟΑΚΑ κόντρα στον Ολυμπιακό», αναφέρει η ανακοίνωση του Παναθηναϊκού.

ΠΗΓΗ: GAZZETTA.GR

ferriesingreece2

kalimnos

sportpanic03

 

 

eshopkos-foot kalymnosinfo-foot kalymnosinfo-foot nisyrosinfo-footer lerosinfo-footer mykonos-footer santorini-footer kosinfo-foot expo-foot