Η Μπριζ αντίπαλος του Παναθηναϊκού στο Champions League

Ιούλιος 17, 2015
jumbo-banner

Βατή χαρακτηρίζεται η κλήρωση για τον Παναθηναϊκό στον τρίτο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ. Οι «πράσινοι» θα αντιμετωπίσουν τη Μπριζ από το Βέλγιο, αποφεύγοντας τα άλλα μεγάλα ονόματα που ήταν στην κληρωτίδα, όπως ο Αγιαξ, η Μονακό και η Σαχτάρ Ντόνετσκ.

Το πρώτο παιχνίδι θα γίνει στο γήπεδο της Λεωφόρου στις 28 ή 29 Ιουλίου και η ρεβάνς στο Βέλγιο στις 4 ή 5 Αυγούστου. Το τριφύλλι αναμετρήθηκε πρόσφατα με τη Μπριζ σε φιλικό παιχνίδι στην Ολλανδία, όπου γνώρισε την ήττα με 2-1.

Η Μπριζ κατέκτησε το κύπελλο στο Βέλγιο την περασμένη σεζόν, επικρατώντας της Αντερλεχτ στον τελικό, έχασε όμως το πρωτάθλημα από τη Γάνδη στα πλέι οφ, παρά το γεγονός πως κατέλαβε την πρώτη θέση στην κανονική περίοδο. Παράλληλα έφτασε μέχρι τους οκτώ του Europa League, όπου αποκλείστηκε από τη φιναλίστ του τελικού, Ντνίπρο.

Προπονητής της Μπριζ είναι ο Βέλγος παλαίμαχος τερματοφύλακας, Μισέλ Πρεντόμ, ενώ σε ότι αφορά την προϊστορία, ο Παναθηναϊκός σε 6 επίσημα παιχνίδια απέναντι στη Μπριζ, μετρά 1 νίκη, 2 ισοπαλίες και 3 ήττες.

Ο Παναθηναϊκός ευελπιστεί να ξεπεράσει το εμπόδιο της Μπριζ ώστε να βρεθεί στα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ, βάζοντας στα ταμεία του περισσότερα από 3 εκ. ευρώ και εξασφαλίζοντας παράλληλα τη συμμετοχή του στους ομίλους του Europa League.

antenna.gr

ferriesingreece2

kalimnos

sportpanic03

 

 

eshopkos-foot kalymnosinfo-foot kalymnosinfo-foot nisyrosinfo-footer lerosinfo-footer mykonos-footer santorini-footer kosinfo-foot expo-foot