Menu

Τα ζώδια της Τετάρτης 11 Ιανουαρίου!Καρκίνε, η Σελήνη έχει περάσει στο ζώδιό σου και θα σε κάνει ιδιαίτερα συναισθηματική.

Τα ζώδια της Τετάρτης 11 Ιανουαρίου!Καρκίνε, η Σελήνη έχει περάσει στο ζώδιό σου και θα σε κάνει ιδιαίτερα συναισθηματική.
jumbo-banner

Τι λένε για σήμερα τα ζώδια, 11 Ιανουαρίου;
Κριός
Σήμερα είναι μια καλή ημέρα για να έρθεις κοντά με τα άτομα που απαρτίζουν την οικογένειά σου και να συζητήσεις οτιδήποτε σε απασχολεί. Η Σελήνη έχει περάσει στον Καρκίνο και θα ενισχύσει την ανάγκη σου για συναισθηματική θαλπωρή. Το τρίγωνο που θα σχηματίσει το μεσημέρι με την Αφροδίτη και τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς, θα σου δημιουργήσει την ανάγκη να ασχοληθείς με το χώρο που ζεις και πιθανό να κάνεις μετατροπές στη διακόσμησή του. Η ημέρα ενδείκνυται να μείνεις σπίτι και να το απολαύσεις, κάνε το λοιπόν!

Ταύρος
Σήμερα θέλεις να βρίσκεσαι κοντά σε ανθρώπους με αγαπάς και μάλιστα όσο περισσότεροι είναι, τόσο καλύτερα θα νιώσεις. Η Σελήνη βρίσκεται στον Καρκίνο και τα τρίγωνα που θα σχηματίσει κατά το μεσημέρι με την Αφροδίτη και τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς, θα ενισχύσουν την καλή σου διάθεση και θα σε κάνουν ιδιαίτερα συναισθηματικό/ή προς τους γύρω σου. Λόγω της ηρεμίας που θα αποπνέεις, θα τραβήξεις δίπλα σου ανθρώπους που θα ζητήσουν τη συμβουλή και τη συμπαράστασή σου και δε θα την αρνηθείς!

Δίδυμοι
Συνήθως είσαι άνθρωπος που δεν σε απασχολούν ιδιαίτερα τα οικονομικά σου, όμως σήμερα θα κάνεις μια εξαίρεση! Η Σελήνη βρίσκεται στον Καρκίνο και είναι πολύ πιθανό να νιώσεις ανασφάλεια σχετικά με αυτά που κερδίζεις, με αποτέλεσμα να ξεκινήσεις διάφορες σκέψεις. Τα τρίγωνα που θα σχηματίσει το μεσημέρι με την Αφροδίτη και τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς, υποδηλώνουν πως είναι μια καλή ημέρα για να κυνηγήσεις οικονομικούς στόχους και διακανονισμούς, καθώς έχεις την τύχη με το μέρος σου. Εάν έχεις μια ιδέα που μπορεί να αυξήσει το εισόδημά σου, δες πώς μπορείς να την υλοποιήσεις.

Καρκίνος
Η Σελήνη έχει περάσει στο ζώδιό σου και θα σε κάνει ιδιαίτερα συναισθηματικό/ή με τους ανθρώπους που έχεις γύρω σου. Τα τρίγωνα που θα σχηματίσει με την Αφροδίτη και τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς, θα αυξήσουν τη γοητεία σου και θα σου φέρουν νέες γνωριμίες, που θα σε ευνοήσουν σε επαγγελματικά και προσωπικά θέματα. Αν προσέξεις λίγο την τάση που θα έχεις να καταπιέσεις συναισθηματικά τους άλλους, λόγω του υπερβάλλοντος ζήλου σου, τότε η ημέρα είναι ιδιαίτερα θετική για να καταφέρεις οτιδήποτε θέλεις!

Λέων
Ο εξωστρεφής χαρακτήρας σου θα σε εγκαταλείψει προσωρινά, καθώς οι φόβοι σου θα επηρεάσουν αρνητικά τη διάθεσή σου. Η Σελήνη έχει περάσει στον Καρκίνο και τα τρίγωνα που θα σχηματίσει με την Αφροδίτη και τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς θα σε βοηθήσουν να βρεις τη συναισθηματική γαλήνη που χρειάζεσαι, προκειμένου να σταματήσουν οι αρνητικές σου σκέψεις. Μια ευκαιρία για να αυξήσεις προσωρινά το εισόδημά σου μπορεί να παρουσιαστεί, γι’ αυτό εξέτασε προσεκτικά κάθε πρόταση που μπορεί να έχεις.

Παρθένος
Οι άνθρωποι με τους οποίους έχεις κοινά ενδιαφέροντα και στόχους θα κάνουν αισθητή την παρουσία τους σήμερα, καθώς η Σελήνη έχει περάσει στον Καρκίνο και τονίζει τη συναισθηματική ανάγκη σου να βρίσκεσαι με ανθρώπους που αγαπάς. Τα τρίγωνα που σχηματίζει με την Αφροδίτη και τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς, θα αυξήσουν τη δημοτικότητά σου, καθώς οι ιδέες σου θα τραβήξουν το ενδιαφέρον των γύρω σου. Η ημέρα ευνοεί συλλογικές και εθελοντικές εργασίες, γι’ αυτό μη διστάσεις να ζητήσεις τη συνδρομή των φίλων σου όπου είναι απαραίτητο.

Ζυγός
Η εικόνα που βγάζεις προς τα έξω θα είναι το βασικό μέλημά σου σήμερα, καθώς η Σελήνη από τον Καρκίνο σου δημιουργεί την ανάγκη να γίνεις ο/η κύριος/κυρία Τέλειος/α. Τα τρίγωνα που θα σχηματίσει με την Αφροδίτη και τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς κατά το μεσημεράκι, θα σου υπενθυμίσουν και άλλες ανάγκες σου, κυρίως αυτές που έχεις παραμελήσει. Είναι επίσης πολύ πιθανό να έχεις μια επαγγελματική ευκαιρία, που θα σε βοηθήσει να αναδείξεις τα προσόντα σου και να πάρεις την επιβεβαίωση που ζητάς!

Σκορπιός
Η κοινωνικότητά σου θα είναι ιδιαίτερα έντονη, με αποτέλεσμα ο περίγυρός σου να αυξάνεται, καθώς σήμερα θα βρεις την ευκαιρία να επικοινωνήσεις με συγγενείς, γνωστούς και φίλους, που ήθελες καιρό να τους συναντήσεις αλλά πάντα κάτι προέκυπτε. Η Σελήνη έχει περάσει στον Καρκίνο και τα τρίγωνα που θα σχηματίσει το μεσημέρι με την Αφροδίτη και τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς, θα αυξήσουν τη γοητεία σου, με αποτέλεσμα να αποκτήσεις μεγάλη επιρροή σε όλους! Είναι πολύ πιθανό να κάνεις νέες γνωριμίες, που θα γίνουν ένθερμοι υποστηρικτές σου και μέσα σε αυτές να γνωρίσεις και το επόμενο σου ταίρι!

Τοξότης
Σήμερα θα ξυπνήσεις με περίεργη διάθεση, καθώς θα γίνεις αρκετά κτητικός/ή με πράγματα, αλλά και ανθρώπους. Η Σελήνη βρίσκεται στον Καρκίνο και η συναισθηματική ανασφάλεια θα είναι ένα από τα κύρια χαρακτηριστικά σου. Τα τρίγωνα που θα σχηματίσει με την Αφροδίτη και τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς κατά το μεσημεράκι, θα αυξήσουν τη γοητεία σου, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να σου αντισταθεί εύκολα κανείς. Αν έχεις συζητήσεις και εκκρεμότητες που έχουν να κάνουν με το δημόσιο ή με επιχειρήσεις, η ημέρα θα σε βοηθήσει να βγεις ωφελημένος/η.

Αιγόκερως
Οι προσωπικές σου σχέσεις αλλά και οι συνεργασίες σου, θα βρεθούν στο προσκήνιο σήμερα, καθώς η Σελήνη από τον Καρκίνο θα τονίσει τη σημασία των ανθρώπων που είναι σημαντικοί για εσένα. Τα τρίγωνα που θα σχηματίσει με την Αφροδίτη και τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς κατά το μεσημεράκι, θα αυξήσουν τη γοητεία και την πειθώ σου, με αποτέλεσμα να καταφέρεις να πείσεις όλο τον κόσμο για οτιδήποτε θέλεις. Δώσε βάση σε νέες συνεργασίες, γιατί μπορεί να είναι ακριβώς αυτό που ζητάς. Μην αφήσεις καμιά ευκαιρία να πάει χαμένη.

Υδροχόος
Σήμερα θα είσαι αρκετά απασχολημένος/η με θέματα της καθημερινότητας, με αποτέλεσμα οι ώρες να φεύγουν πολύ γρήγορα. Η Σελήνη έχει περάσει στον Καρκίνο και τα τρίγωνα που θα σχηματίσει με την Αφροδίτη και τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς, θα σε βοηθήσουν να βρεις ανθρώπους που θα είναι πρόθυμοι να σε διευκολύνουν σε οτιδήποτε και να χρειαστείς. Αν παρόλα αυτά συναντήσεις δυσκολίες, χρησιμοποίησε τη γοητεία σου και όλα θα γίνουν όπως τα θέλεις!

Ιχθύς
Η ημέρα θα ξεκινήσει με τους καλύτερους οιωνούς, καθώς η Σελήνη έχει περάσει στο φιλικό ζώδιο του Καρκίνου και σου χαρίζει κέφι, ενέργεια και μπρίο! Τα τρίγωνα που θα σχηματίσει το μεσημέρι με την Αφροδίτη και τον Ποσειδώνα που βρίσκονται στο ζώδιό σου, θα ενισχύσουν ακόμα περισσότερο τη διάθεσή σου και την ανάγκη σου για καλοπέραση. Πρέπει να είσαι προσεκτικός/η, για να μην παρασυρθείς από τα… τσιγάρα, τα ποτά και τα ξενύχτια, και μπλέξεις σε επικίνδυνες καταστάσεις!

ladylike.com

kos patisserie
επιστροφή στην κορυφή